Kurš kaķis atbilst tavai zvaigžņu zīmei

Lauva

Karaliskajām lauvām patiks Meinas Kūni. Lielākie kaķu dzimtas pārstāvji būs brīnišķīgs mājas rotājums, kā arī kļūs par lieliskiem Lauvu draugiem un kompanjoniem. Šie kaķi atpazīst tikai līderus, kas nozīmē, ka viņi noteikti iemīlēs savu Lauvas īpašnieku.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji  piestāvēs Bengālijas kaķiem. Skaistums, graciozas manieres, caururbjošas acis un augsts intelekts padara šos dzīvniekus par iekārojamiem mājdzīvniekiem praktiskiem cilvēkiem. Neskatoties uz to, ka bengāļi ir nedaudz kaprīzi, Jaunavas ātri sadraudzējas ar šīm graciozajām radībām, kas ir tik līdzīgas sev.

Svari

Svariem vajadzētu pievērst uzmanību Angoras kaķiem. Viņi apvieno skaisto raksturu, harmoniju un dāsnumu, kas piemīt pašiem Svariem. Šie mājdzīvnieki paspilgtinās mākoņaināko vakaru, būs patiesi draugi un noteikti nesīs veiksmi mājā . Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem pievērst uzmanību mājdzīvniekiem ar dažādu acu krāsu. Šī zīme norāda uz dualitāti, kas raksturīga arī šīs zīmes pārstāvjiem.

Skorpions

Graciozi Siāmas kaķi ar dzelzs raksturu ir piemēroti skorpioniem. Šie bezbailīgie dzīvnieki ir slaveni ar savu spēju aizsargāt saimnieku un viņa īpašumu, kas nozīmē, ka viņi labi sapratīsies ar drosmīgajiem Skorpioniem. Turklāt siāmieši ir sabiedriski un kļūs par labākajiem “sarunu biedriem”, un viņu neparastā krāsa piesaistīs labklājību un veiksmi.

Strēlnieks

Sabiedrisks Strēlnieks var pievērst uzmanību Kuriļu bobteilam. Šai šķirnei ir visas nepieciešamās Strēlniekam raksturīgās īpašības: sabiedriskums, neatkarība, drosme un augsts intelekts. Viegli apmācīti mājdzīvnieki nesagādās nepatikšanas, un to sākotnējais izskats priecēs aci.

Lasi arī: Kurš no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ne tikai atriebjas, bet arī pilnībā iznīcina savu pāridarītāju

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Mežāzis

Ne visi var izturēt Mežāžu sarežģīto dabu , bet taju kaķis to var. Viņa ir spītīga un nelokāma līdzināties saimniekam, tomēr, izvēlējusies sev “vadoni”, paliek uzticīga līdz savu dienu beigām. Šī kaķa neatkarība ir valdzinoša, un tā patīkamais izskats padarīs to par labāko mājdzīvnieku Mežāžiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri izceļas ar oriģinalitāti, un Zvaigžņu eksperti iesaka viņiem pievērst uzmanību Bali kaķu šķirnei. Šie mājdzīvnieki ir pieķērušies savam saimniekam, nekautrējas ar viņu “izbīties”. Šie kaķi ir ļoti sirsnīgi un viegli apmācāmi. Tie saglabās kompāniju prieka brīžos un paspilgtinās vakaru, ja vien gribēsies paklusēt.

Zivis

Jutīgajām Zivīm patīk viss noslēpumainais, pievilcīgs ar savu neskaidrību. Viņiem vajadzētu pievērst uzmanību eksotikai, kuras sākotnējais izskats neatstāj vienaldzīgu. Līdzība ar pūci šim kaķim ir lieliska, un spilgtas apaļas acis vēl vairāk uzsver mīluļa līdzību gudram putnam, kas ir pilns ar noslēpumiem un pat mistiku.

Mājdzīvnieka izvēlei jābūt apzinātai, jo dzīvnieki ir liela atbildība. Pirms pieņemt lēmumu par tik svarīgu soli, ir jāizsver visi apkopes un kopšanas plusi un mīnusi, jānovērtē savas stiprās puses un tikai pēc tam jāsāk meklēt. Ja starp piedāvātajām šķirnēm nav nevienas, kas “iegrimis dvēselē”, jūs varat iepriecināt parastu pagalma dzīvnieku, kas noteikti nesīs laimi mājā, kļūs par īstu draugu un pasargās no jebkādām likstām.

Leave a Comment