Kurš vīriešu zvaigžņu zīmes pārstāvis ir visuzticamākais: kurš nekad nenodos un nepiekrāps

Lauva – spēj kontrolēt cilvēkus

Lojalitātes vērtējums – 3 no 3

Lauvas ir spilgtas un visādā ziņā pievilcīgas. Vīrietis Lauva būs uzticīgs savam izredzētajam visu mūžu. Nekas viņus nepiespiedīs  veikt nodevību un nodot. Tomēr attiecības ar Lauvām ir pretrunu pilnas. Viņi var nebūt apmierināti ar izredzētā panākumiem karjerā, bet visvairāk Lauvas baidās zaudēt savu pārākumu un ietekmi.

Jaunava – stabila emocijās un praktiska

Lojalitātes vērtējums – 2 no 3

Jaunavas vīrieši attiecībās ar sievietēm ir izvēlīgi. Viņiem ir sarežģīts raksturs. Jaunavas mēdz domāt vienas, tāpēc viņām rūp katrs sīkums. Jaunavas vīrs nepiedos savai mīļotajai, ja uz randiņu ieradīsies bezgaumīgi ģērbies. Diemžēl šādi vīrieši ir skopi ar dāvanām un citām līdzjūtības izpausmēm. Jaunavai svarīga ir attiecību seksuālā joma, tāpēc viņas izvairās no gadījuma attiecībām.

Svari – veikli un sapņaini

Lojalitātes vērtējums – 3 no 3

Svari-Vīrieši – ir vājš raksturs. Ja viņi nespēj tikt galā ar problēmu slodzi, viņi nonāk depresīvā stāvoklī. Svariem patīk ilgas pieklājības un atklāti izrāda savas jūtas. Jebkura sieviete, kas ir kāra pēc skaistiem vārdiem un dāvanām, novērtēs Svaru vīrieti. Svari dod priekšroku stabilitātei un reti dodas uz nodevību. Ja tā notiek, vīrieti mocīja sirdsapziņas pārmetumi un viņš visā atzīstas.

Skorpions ir viens no labākajiem mīļotājiem

Lojalitātes vērtējums – 1 no 3

Skorpioni vīrieši ir vispretrunīgākie Zvaigžņu zīmju pārstāvji. Tajos vienmēr cīnās divi principi: fiziskais un garīgais. Starp prioritātēm viņiem ir fizisks kontakts ar sievieti. Viņš vēlas redzēt mīklu izvēlētajā. Un, ja attiecības attīstās bezgalīgi, tad Skorpionam tas patīk vēl vairāk. Skorpioni ne tuvu nav skaidri un konkrēti, tāpēc vīrieši dzīves biedru var meklēt ilgi.

Strēlnieks – atvērts un dzīvespriecīgs

Lojalitātes vērtējums – 1 no 3

Strēlnieka vīrieši pastāvīgi meklē ideālu partneri. Viņi reti novērtē jūtas un reti pieķeras kādam pa īstam. Viņiem nav mīlestības jēdziena. Bet tajā pašā laikā viņi ir gatavi to dāsni dot sieviešu dzimumam. Strēlnieki stājas laulības savienībā tikai tad, kad saprot, ka ir pienācis laiks pārmaiņām.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis – stabils un cienījams

Lojalitātes vērtējums – 3 no 3

Mežāža vīrieši nav lojāli. Viņi nevar izturēt nodevību un nekad nespers šo soli. Ja Mežāzis saprastu, ka ir atradis īsto sievieti, bet viņš nekad viņu neatlaistu. Pat ja attiecībās ir notikusi virzība uz šķiršanos, viņš centīsies izlīdzināt asus stūrus un izvairīties no pārtraukuma.

Ūdensvīrs – brīvību mīlošs un maigs

Lojalitātes vērtējums – 2 no 3

Ūdensvīra vīrieši ir diezgan pasīvi, viņi nav pieraduši kaut ko prasīt un runāt par savām vēlmēm. Viņiem vislabāk piestāv, ja cilvēki paši viņiem visu sniedz bez atgādinājumiem. Ūdensvīrs nemēdz šaubīties par partnera nodomiem, viņš ļauj notikumiem ritēt savu gaitu. Ūdensvīrs nekavējoties pametīs savu aizraušanos, ja jutīs, ka viņa par viņu pārāk daudz rūpējas.

Zivis ir radošas un labsirdīgas

Lojalitātes vērtējums – 3 no 3

Zivju vīrieši spēj uzklausīt un dot labus padomus. Taču, lai jūtas uzliesmotu, tām vajadzīgs laiks. Vīrietis, kurš dzimis zem šīs Zvaigžņu zīmes, ir spējīgs uz nopietniem darbiem savas mīļotās sievietes labā. Viņš ir gatavs pārsteigt savu izvēlēto ar greznu dāvanu un nemitīgi meklē veidus, kā viņu patīkami pārsteigt. Zivju vīrieši ir vieni no uzticīgākajiem mīļotājiem.

Ja vēlaties būt pārliecināta, ka vīrietis jūs nekrāpj , meklējiet padomu no zvaigznēm. Zvaigžņu prognoze sniedz skaidrus ieteikumus par to, kurš personības tips ir visnodevīgākais mīļākais. Vienmēr atcerieties, ka, ja jūs patiesi atbilstat viens otram, nekas jūs nevar šķirt.

Leave a Comment