Labākās vasaras izklaides brīvām sievietēm

1. Dodies spontānos ceļojumos. Ja tev nav  iespēja doties grandiozos ceļojumos, nesatraucies, labāk, noorganizē ar draugiem nelielu pastaigu pa pilsētām. Jo kas var būt labāk par smiekliem, dziesmām un sarunām pie ugunskura.

2. Pavadi vairāk ar draudzenēm. Kad mēs atrodamies attiecībās, draudzenēm parasti tik daudz laiks vairs netiek veltīts. Bet tagad, kad esi brīva, centies pēc iespējas vairāk pavadīt laiku kopā ar draudzenēm.

3. Uzrīko foto pastaigu. Aizmirsti par to, kā fotografēt ar “auto” funkcijām, iemācies kā pareizi un profesionāli uzņemt fotogrāfijas. 

4. Rūpējies par sevi. Vasara laiks paeksperimentēt ar spilgtām krāsām, kā arī apmeklē kosmetologu, nomaini frizūru, atjauno garderobi.

5. Atpūties vienatnē. Ir brīži, kad gribas pabūt vienai ar sevi un savām domām.

6. Pieraksties uz interesantiem kursiem. Iemācies kādu jaunu valodu vai manikīra mākslu. 

7. Saved kārtībā savu datoru. Ja ārā laiks nav no labākajiem, pacenties izdarīt ko noderīgu – iztīri datoru o liekām bildēm un failiem.

8. Iemācies pīt oriģinālas bizes. Iedvesmojies no dažādiem internetā ievietotajiem video, vai bildēm, un mācies pīt bizes.

10. Izveido savu blogu internetā. Ja tev padodas skaisti izteikt savas domas, un tev ir uzkrājušās daudz jaunas idejas, izveido savi interneta žurnālu priekš ideju apmaiņām.

11.Iemācies taisīt origami. Tas ir mākslas veids, kas nācis no tālās Japānas. Šīs origami figūriņas lieliski var izdaiļot tavu interjeru.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment