Merkurs Lauvā no 2023. gada 11. jūlija līdz 27. jūlijam: labākie padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nezaudētu veiksmi

Merkurs šomēnes divas reizes mainīs savu zīmi. No 11. līdz 27. datumam viņš būs diezgan labā pozīcijā Lauvā. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā tas ietekmēs Zvaigžņu zīmes un viņu dzīvi.

Merkurs ir ne tikai finanšu planēta. Īpaši tas attiecas uz viņa atrašanos Lauvā. Šajā zīmē jūtas labi, taču tās ietekme uz mums ir zināmā mērā unikāla. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šis būs diezgan nozīmīgs periods, kurā jums un man atvērsies jaunas durvis. Mūsu galvenais uzdevums ir apsvērt jaunas iespējas visā, kas notiek. Problēma būs tajā, ka notikumi var attīstīties ārkārtīgi strauji. Šī iemesla dēļ vārdiem ir jābūt apzinātiem, bet darbībām – izšķirošām.

Auns

Auna darbībām ne vienmēr ir lietderīgums un pamatotība. Tie ir cilvēki, kuri bieži rīkojas pēc kaprīzes, iedvesmas. Viņus par to nevar vainot, jo tāda ir viņu Ugunīgā daba. 11 līdz 27 Uguns stihija liks sevi manīt vēl spēcīgāk, bet Merkurs palīdzēs to strukturēt un virzīt pareizajā virzienā. Ir svarīgi pateikt cilvēkiem patiesību, bet vissvarīgākais ir iemācīties pateikt patiesību sev. Ar lielu varbūtību šī planēta palīdzēs Aunam izprast sevi un atbildēt uz svarīgākajiem eksistenciālajiem jautājumiem.

Vērsis

Vērsim jārīkojas sev ierastajā ritmā, bet uz abiem jāskatās vērīgāk. Jaunas iespējas viņu ceļā parādīsies diezgan bieži, tomēr būs jācenšas tās īstenot. Visums un jo īpaši Merkurs nespēlēs kaķi un peli ar mīklām un mīklām. Vienkārši dažas svarīgas lietas tiks mazliet piesegtas. Šis ir lielisks laiks, lai mainītu ainavu un strādātu pie sava izskata. Visticamāk, šovasar labāka laika apģērbu un stila iegādei nebūs.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Dvīņi

Kas ir Dvīņi, ja ne cilvēki, kas dzīvo pilnībā? Jā, viņiem patīk dzīve un patīk pavadīt laiku izklaidēm, taču, kamēr Merkurs ir Lauvas zīmē, vislabāk ir atcerēties arī ietaupīt naudu. Tas nenozīmē, ka jūs nevarat tērēt naudu vispār. Tas tikai jādara gudrāk. Dzīvsudrabs Lauvā palīdzēs jums veikt visvairāk piespiedu pirkumus un atrast preces un pakalpojumus ar lielām atlaidēm. Šāda “pieaugušo” iepirkšanās, kad cilvēks nodarbojas ar pirmās nepieciešamības preču iegādi, ir labākais veids, kā sevi uzmundrināt.

Vēzis

Vēži Merkura ietekmi izjutīs nedaudz mazāk nekā citu Zīmju cilvēki, taču tas notiks – par to nav šaubu. Ja attiecībās nesen atklājušies mīlas trijstūri, Merkurs Lauvā palīdzēs Vēžiem tos “aizvērt”. Nekas nevarēs traucēt Vēžiem sakārtot savas jūtas un vest savu dvēseles radinieku uz atklātu sarunu. Lai to izdarītu, jums vienkārši jābūt laipnākam un nemēģināt no sarunas organizēt pratināšanu. Šīs zīmes cilvēkiem ir ļoti svarīgi kļūt diplomātiskiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment