Lauva – vingrošana, Mežāzis – karatē: Noskaidro, kurš sporta veids olimpiskajās spēlēs būs piemērots tavai zodiaka zīmei

Astroloģe Reičela Rici pastāstīja, kurš sporta veids vasaras olimpiskajās spēlēs vislabāk derētu katrai zodiaka zīmei.

Auns – vieglatlētika

Zodiaka pirmā zīme ir viskonkurētspējīgākā, un tai piemīt instinktīva vajadzība būt numur viens. Nav pārsteidzoši, ka šī īpašība viņiem palīdz sacensībās. Auni ir ātri un nikni, neatkarīgi, kaislīgi un enerģiski, un viņi nebaidās no tiešas cīņas ar konkurentiem.

Vērsis – pludmales volejbols

Šī zemes zīme jūtas kā mājās uz smiltīm. Pludmales volejbols ir sporta veids, kurā nepieciešama izturība un koordinācija – visas šīs īpašības piemīt Vēršiem. Taču šis sporta veids viņiem ir ideāli piemērots, jo viņi ir atvērti un uzticīgi savam partnerim.

Dvīņi – badmintons

Badmintons uzsver Dvīņu spēju domāt kustībā. Sabiedriski un pielāgojami Dvīņi vislabāk jūtas dinamiskos sporta veidos, un badmintonā viss ir saistīts ar ātru kustību uz priekšu un atpakaļ, kustību un pārmaiņām.

Vēzis – sinhronā peldēšana

Nav pārsteigums, ka šī ūdens zīme izceļas baseinā. Mākslinieciskā jeb sinhronā peldēšana uzsver graciozitāti, komandas darbu, atspoguļojot Vēža emocionālo dziļumu un mīlestību pret harmoniskām, saskaņotām kustībām.

Lauva – vingrošana

Lauva ir radīts, lai būtu uzmanības centrā, un vingrotāju artistiskums ļauj viņiem to atrast. Uzsverot sniegumu, spēku un dramatiskumu, vingrošana ļauj Lauvām parādīt savu atlētiskumu un radošu izpausmi, iemiesojot savas dabiskās prasmes.

Jaunava – loka šaušana

Jaunavas ir analītiski domājošas un precīzas – divas prasmes, kas viņām palīdz izcelties loka šaušanas sporta veidā. Šis sporta veids prasa drošu roku, koncentrēšanos un rūpīgu uzmanību detaļām, kas atspoguļo Jaunavas metodisko pieeju un apņemšanos sasniegt izcilību.

Svari – paukošana

Šis cīņas veids robežojas ar mākslu. Un Svariem ir raksturīga harmonija, līdzsvars un liela cieņa pret skaistumu un estētiku, turklāt viņiem patīk strādāt komandā. Paukošana prasa gan garīgo, gan fizisko veiklību, kas lieliski atbilst Svaru stratēģiskajai domāšanai un viņu mīlestībai pret taisnīgumu.

Skorpions – cīņas sports

Šai enerģiskajai un kaislīgajai zīmei ir jēga nodarboties ar cīņas sporta veidiem. Skorpioni nekautrējas pārvarēt šķēršļus un ir apveltīti ar lielu entuziasmu, kas padara viņus par izciliem konkurentiem sporta veidos, kuros nepieciešama izturība un stratēģija. Pateicoties savai gribai un spēkam, Skorpioni ir dzimuši cīnītāji.

Strēlnieks – riteņbraukšana

Strēlnieki vienmēr vēlas iekarot vai vismaz iepazīt jaunus apvāršņus, un riteņbraukšana dod viņiem iespēju to darīt, vienlaikus piesātinot viņu sacensību garu. Viņi novērtē sporta veidu, kas sniedz aizrautību un iespēju ceļot, un viņiem ir spēcīga alkas pēc brīvības.

Mežāzis – karatē

Šīs zīmes pārstāvju disciplīna un apņēmība padara viņus par lieliskiem sportistiem. Marss, stratēģis starp sportistiem, ir eksaltēts Mežāzī, kas padara viņus par sīviem konkurentiem karatē.

Ūdensvīrs – basketbols

Šai zīmei nekas nepatīk vairāk kā būt daļai no komandas. Iedomājieties, kā viņi sadarbojas laukumā un kļūst par zvaigznēm tādos komandu sporta veidos kā basketbols.

Zivis – sērfošana

Šī zīme vislabāk darbojas ūdenī. Viņi skaisti peld, graciozi sērfo, eleganti nirst un dominē ūdenspolo. Tomēr tieši sērfingā jūs varat sagaidīt, ka tās būs redzamas visvairāk.

Leave a Comment