Lietas, kas viņam liek tevī iemīlēties arvien vairāk

Lasi arī: 34 jautājumi, kuri liks Tev iemīlēties viņā un viņa iemīlēsies Tevī

Kad tu liec viņam smieties. Merlina Monro ir teikusi, ka, ja tu spēj likt sievietei smieties, tu vari likt viņai darīt visu. Patiesībā tas attiecas arī uz vīriešiem. Smiekli ir ļoti svarīga attiecību sastāvdaļa.

Kad tu aizmiedz uz viņa pleca. Šis noteikti ierindojas Top 5 lietās, kuras viņš uzskata par ļoti jaukām. 

Kad tu atdod atpakaļ kādu no viņa krekliem. Nezodz tos. Cilvēks, kurš prot atdot atpakaļ to, ko ir aizņēmies, ir tāds, kuru ir vērts iemīlēt.

Kad viņš pamostas no rīta un saprot, cik laimīgs ir. Viņam ir šāda sajūta daudz biežāk, nekā tu vari iedomāties. Viņš paskatās uz tevi, ir pārņemts ar šīm emocijām un tad atkal aizmieg.

Pirmā diena, kad kopā pavadījāt gultā visu dienu. Diena, kad 24 stundas pavadāt kopā un neesat viens otram apnikuši, ir tā, kas liek viņam domāt, ka esi viņam piemērota. Iespējams, ka tā arī bija pirmā reize, kad viņš saprata, ka ir tevī iemīlējies.

Kad viņš tevi nav redzējis ilgu laiku. Tas, ka viņš nevar būt tev blakus, liek viņam tevi iemīlēt tikai arvien vairāk. Tas arī viss.

Kad esi viņam blakus tad, kad viņam tas visvairāk ir vajadzīgs. Vai nu viņš ir pazaudējis darbu, vai viņa mīļākā sporta komanda ir piedzīvojusi zaudējumu – esi klāt. Tas viņam nozīmē vairāk, nekā tu spēj iedomāties.

Interesanti: Kā iemīlas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Pēc jūsu pirmā lielā strīda.. Pāriem pienāk brīži, kad viņi saprot, ka kaut kas attiecībās ir jāmaina vai jāpielabo, un dažreiz tas noved pie liela strīda. Kamēr strīds pats par sevi nav pārāk jautrs, tas, cik ļoti liela interese jums abiem ir par attiecību uzlabošanu, visu tikai padara labāku.

Avots: redbookmag.com

Leave a Comment