Lūk, kādēļ dažas sievietes dāvanas saņem regulāri, bet citas nē!

 

  • Jo vairāk dosiet, jo vairāk saņemsiet

 

Centieties pēc iespējas vairāk pievērst uzmanību savam vīrietim, un viņš to novērtēs. Izrādiet savas rūpes ar garšīgām pusdienām, izgludinātu kreklu, atslābinošu masāžu pēc nogurdinošas darba dienas, jo tādā veidā vīrietim radīsies vēlme sniegt pateicības dāvanu.

 

  • Neklusējiet par saviem pārdzīvojumiem

 

Diemžēl vīrieši vēl nav iemācījušies lasīt domas. Ja uzskatāt, ka vīrietis pievērš Jums uzmanību, taču neatbild ar pateicību, – pastāstiet viņam to!

 

  • Pasakieties par darbu

 

Nepieciešams izrādīt savas emocijas un pateikties savam vīrietim par rūpju izrādīšanu. Obligāti uzsveriet savas otrās pusītes labās īpašības: “Tu man esi visgādīgākais vīrietis pasaulē!”

 

  • Norādiet uz ieguvumiem

 

Vīrieši bieži vien nesaprot, kāpēc sievietēm nepieciešami 25 kurpju pāri. Viņi vēlas saprast, kāds būs labums, ja viņi tās Jums iegādāsies. Nepieciešams viņam uzsvērt, ka tieši šajās kurpēs izskatīsieties lieliski un Jūsu vīrietim būs lepnums atrasties savai sievietei pie sāniem.

Padalieties arī ar draudzenēm! Viņas būs priecīgas, ka ievērojot šos noteikumus, viņu otrās pusītes sāks dāvināt aizvien vairāk dāvanu!

Leave a Comment