Maksims Galkins sūdzējās, ka Pugačovai ir nesamērīgi maza pensija, mākslinieks ir sašutis

© Instagram

Pensijas Primadonna

Par pensiju apmēru, protams, ir ļoti grūti spriest. Ņemot vērā, ka vairāk nekā puse Krievijas pensionāru ir ārpus izdzīvošanas. Un pat bērni un radinieki ne vienmēr var palīdzēt vecai vecmāmiņai.

Pēdējā laikā dzīves līmenis Krievijā strauji krītas, un izdzīvot šajā valstī kļūst arvien grūtāk. Tāpēc tik daudz jauniešu pamet dzimteni labākas dzīves meklējumos. Arī Maksims Galkins ar ģimeni bija spiests doties prom. Šodien viņš dzīvo droši Izraēlā.

© Instagram

Taču pati dziedātāja jautājumu par savu pensiju nekomentē. Šķiet, ka šis jautājums viņu nemaz neinteresē. Pēc pārcelšanās uz Izraēlu vienīgā problēma, kas satrauc Primadonnu, ir viņas bērni. Viņa pilnībā iegrima viņu audzināšanā un saziņā ar viņiem.

Lasi arī: Visuzticīgākie Zvaigžņu zīmju pārstāvji: viņi nekad nepievils un neliks vilties

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: atstājiet pagātni pagātnē, esiet atvērti jaunajam

Šķiet, tādā veidā viņa cenšas kompensēt laiku, ko nevarēja veltīt savai vecākajai meitai Kristīnai Orbakaitei. Maksims tagad aktīvi ceļo pa pasauli un pelna naudu. Viņš, tāpat kā īsts vīrietis, uzņēmās pilnu atbildību par ģimenes nodrošināšanu.

© Instagram

Jautājums par īpašumu Krievijā joprojām ir atklāts. Nav zināms, vai ģimenei izdevās pārdot savu savrupmāju Grjazi ciemā. Bet klīst baumas, ka drīz slavenais pāris iegūs savu mājokli Izraēlā.

Kā jau Primadonnai pienākas, jaunā māja būs tikpat šika un mājīga. Galu galā vissvarīgākais ir tas, ka šai ģimenei ir patiesas cilvēciskas vērtības – mīlestība, cieņa, rūpes un laipnība.

Leave a Comment