Man ir apnikuši mana dēla zvani, es viņu izaudzināju, apgādāju, tagad es gribu dzīvot sev

Uz manas nestandarta attieksmes pret dēlu fona, mana laulība ar vīru sāka jukt. Kā izteicās mans vīrs, mūsu ģimene viņu nemotivēja. Ja es nemēģinu kaut ko labot, tad viņš arī to nedarīs. Un mans vīrs aizgāja uz visiem laikiem. Viņš pat atteicās maksāt uzturlīdzekļus bērnam. Un es biju pārāk lepna un pašpietiekama, lai tos lūgtu. Es izvilku savu dēlu viena.

Tad viņam bija 10 gadi, un viņš visu saprata. Puika tvēra katru iespēju būt ar mani kopā, kaut ko pastāstīt. Protams, es viņu klausījos, bet mans prāts bija kaut kur citur. Tomēr es turēju sev doto solījumu. Dēls ieguva pienācīgu izglītību un devās strādāt savā profesijā.

Nemīlēts bērns mīlestības meklējumos

Kad dēls teica, ka vēlas precēties, es darīju visu, lai noorganizētu viņam labākās kāzas. Es viņam iedevu naudu dzīvoklim. Vispār nebija par ko sūdzēties. Tagad viņš dzīvo kopā ar sievu un meitu Rīgas centrā. Viņam ir viss laimīgai dzīvei. Un beidzot es kļuvu brīva.

Bet dēls neatstāj mēģinājumus nodibināt ar mani kontaktu. Viņš man zvana gandrīz katru dienu, un tas mani sanikno. Es gribu dzīvot tikai sev, lai mani neviens neaiztiktu. Bet dēls ar to nav apmierināts. Viņš vēlas, lai viņa meitai būtu vecmāmiņa. Bet meitene mani nemaz neinteresē.

Lasi arī: 4 fakti par bagātības enerģiju, kas palīdzēs jums kļūt bagātam

Līgava ir apmulsusi. Viņa saka, ka neko tādu savā dzīvē nav redzējusi. Nu, kāpēc man būtu jāattaisnojas kādam par savām vēlmēm un darbībām? Es darīju visu iespējamo, lai manam bērnam būtu labklājība. Tagad, lai viņš dara visu, lai es dzīvotu mierā. Es gribu, lai viņš man beidz zvanīt!

Dzīves gudrība: ko šis stāsts mums māca?

Tā notiek, kad sabiedrība uz sievieti izdara spiedienu. Skumji, ka Sanitai nācās piedzīvot līdzīgu pieredzi. Viņa nevēlējās būt par māti, bet bija spiesta par tādu kļūt. Kas zina, varbūt kādreiz viņa vēlēsies nodibināt kontaktu ar savu pilngadīgo dēlu un viņa ģimeni. Bet tagad no viņas to prasīt ir vienkārši muļķīgi. Viņai ir vajadzīgs laiks, lai dzīvotu sev. Vai piekrītat?

Leave a Comment