Masturbācija un pašapmierināšanās: 10 iemesli kāpēc vīrieši masturbē

6. Domā, ka no tā var notievēt

Jā, tas ir viens no iemesliem. Viens cilvēks kaut kur izlasīja, ka 5 masturbācijas minūtes aizstāj pusstundu darbošanos trenažieru zāle. Un viņš kaut kāda veidā aprēķināja (vadoties no nodarbībās zaudētajām kilokalorijām), ja viņš masturbēs trīs reizes diennaktī mēneša laikā, tad viņš notievēs par 12 kilogramiem.

Jo tālāk jo trakāk. Sakarā ar to, ka treniņi sporta zālē arī iekļauj sprieguma radīšanu uz dažādām muskuļu grupām, tad viņš pameklēja internetā un atrada onānisma profesionāļu rokasgrāmatu.  Tur aprakstīja kādās pozās, var masturbēt, lai imitētu anālo seksu un citas dažādas seksa pozas.

Un tā vietā, lai regulāri nodarbotos ar seksu kopā ar savu draudzeni, viņš nomocīja sevi ar ikdienas masturbēšanu, tērēja daudz enerģijas un protams, lai visu enerģijas zudumu atgūtu daudz ēda un dzēra. Un galu galā viņš kļuva resnāks par 5 kilogramiem. Beigas atmeta ar roku šai aktīvajai darbībai un pierakstījās baseinā.

Protams, ka vīrietis kurš tic onānisma maģiskajam spēkam, neteiks savai mīļotai ar ko īstenība nodarbojas, lai viņu pārsteigtu ar savu jauno figūru.  Treniņu laika protams viņam nepietiks spēka, lai apmierinātu savu sievu.

Tāpēc atliek tikai sievietei just līdzi notiekošajam un nemēģināt pārliecināt to nabaga vīru par viņa darbībās muļķīgo pusi ,atliek tikai pagaidīt kādu laiku, lai viņš pats pārliecinātos par savās tievēšanas metodes kļūdām.

 

7. Tas viņam ir dienas kārtībā

Visinteresantākais no saraksta ir tieši šis punkts. Vīrietis uzskata, ka viņam jāmasturbē. Tas pats kā ēst un dzert. Bet, tāda ir viņa daba, ko tur padarīsi? Sieviete, nesapratīs to loģiku. Priekš viņas onānisms – ja ne krāpšanas apliecinājums, bet viņas ( sievietes) nepilnība vīra acīs. Paskaidrot viņam, ka tā nav taisnība tā pat ka sist naglu ar datoru nevis āmuru.

Tāpēc izmantojiet hobiju, savu attiecību labā. Pasakiet, ka jums patīk skatīties kā viņš masturbē, un jūs ar prieku pievienosieties viņam. Galu galā skatieties uz to kā uz vienu uz seksuālajām spēlēm, ļoti uzbudinošu un neparastu.

8. Grib citu sievieti, bet negrib nodot

Es jau ne pirmo reizi skaru šo psiholoģiskās krāpšanas jautājumu. Tas tiešām ir dabīgi priekš vīrieša. Pat ja paskatītos uz cilvēces vēsturi mēs redzam harēmus austrumos un kurtizānes rietumos. Protams, vīrietis kurš mīl savu sievu un negrib darīt viņai pāri, nekad viņu nenodos.

Bet, ja viņam gribas kaut ko jaunu, ko nevar sniegt sieva, tad var atrast parasto izeju no situācijas. Pašapmierināties var skatoties uz foto vai video ar vēlamo sievieti – vēl iztēlojoties to momentu, ko viņš dara ar viņu. Tā ir krāpšana bez krāpšanas.

Diez vai šajā gadījumā sievietei ir kaut kas jādara. Vīrietis pa kreisi neiet kāpēc radīt liekas problēmas. Vienīgas mīnus būtu tad, kad tāds sekss viņam sāks patikt vairāk nekā normālais, pat ja krāpšana nebūs reāla.

 

9. Steidzīgi gribas seksu, bet neviena blakus nav

Kad vīrietim gribas, tad viņš meklē kā apmierināt savas vajadzības pēc iespējās ātrāk. Piemēram, ja jūs ejat uz darbu ātrāk nekā vīrs pamostas, tad vīrs sajūtot rīta erekciju, mierīgi var masturbēt dušā, svilpojot savas mīļākās futbola komandas himnu. Protams nav tendence vai Sli**ba, bet vienkārša prasta nepieciešamība.

Lasi arī: Piecas lietas, ko tu, iespējams, nezināji par vīriešu masturbāciju

Ar šo gadījumu cīnīties ir bezjēdzīgi. Un pat nevajag. Vīrietis jūtas par sevi pārliecināts, viņš saprot ka masturbācija ir īslaicīga. Tikai tāpēc ka sievietes blakus nav. Bet ja ir, tad viņam masturbācija nav vajadzīga.

 

10. Masturbācija kā treniņš

Pusaudži masturbē lai trenētos pāriešanā pieaugušo dzīvē. Daži vīrieši lasot masturbēšanas rokās grāmatu ( nebrīnāties tādas arī ir) sāk imitēt visdažādākās pozas. Tad pierod pie tām un turpina pielietot tās pat kad ir pieauguši. Rupji sākot, jebkuru jaunu paņēmienu vīrietis mēģina uz sevi, un tikai tad sāk nodarboties ar savu mīļoto.

Lai tas būtu vieglā eksperimentus mēģiniet kopā ka divas sirdis . Jums vajag ne tikai nodarboties ar seksu – jums jāiemācās runāt seksa un vēlmju valodā. Sekss taču ir dialogs starp divām sirdīm un ķermeņiem, tā ir spēle un kaisle. Sekss – ir pati dzīvība! Novēlu jums dzīvot un gūt baudu no dzīves.

Arī interesanti: Kas to būtu domājis, ka masturbēšana ir TIK veselīga – lūk, iemesli vīriešiem un sievietēm!

Avots: newsland.com

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">ak nee</cite>

    diršana, vienīgais iemesls kapēc vīrietis masturbē ir ORGASMS!

  • <cite class="fn">Neziņa</cite>

    Un no sievietes orgasmu negūst???

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Laiks rit uz priekšu. Kopš 2020. gada 13. marta, kad Covid-19 sērga pārsteidza mūs nesagatavotus, mūsu dzīves mainījās līdz nepazīšanai. Pandēmijas ierobežojumi būtiski mainīja mūsu ikdienas dzīvi un paradumus. Šie ierobežojumi ir skāruši gan vecus, gan jaunus, gan bagātos, gan nabagos. Pašreiz ļaunais Covid-19 vīruss ir nolicis uz ceļiem visu pasauli. Krīze ir ne tikai Latvijas Republikā, bet gan visā pasaulē. Šajā sarežģītajā laikā Vakcinācijas birojs rūpējas par saprātīgu vakcinācijas loģistiku un vakcinācijas plānu izpildi. Paldies, Vakcinācijas biroja vadītājai Evai Juhņēvičai par viņas cēlo darbu! Bez Vakcinācijas biroja pūliņiem vakcinācijas process Latvijā noritētu krietni gausāk. Būsim pateicīgi Vakcinācijas birojam par kalpošanu latviešu tautai. Saglabāsim savās sirdīs gaismu. Ticēsim labajam, ticēsim sentēvu Dieviem. Ticēsim Latvju Dieviem! Latvju Dievi vienmēr ir aizstāvējuši latviešu tautu. Arī šoreiz Latvju Dievi mums palīdzēs.
    Stipru veselību un sirdsmieru mums visiem vēlot, Skolnieciņš no svētavota
    #Skolnieciņš #svētavots #LatvjuDievuSvētība #saticība #draudzība #sapratne #pagāni #rituāli #buršanās #maģija #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #ZemesMāte

Leave a Comment