Māte mājsaimniece satricināja globālo tīmekli ar atbildi uz jautājumu: “Ko jūs darāt visu dienu?”

V: – Parasti viņa izlemj, ko viņa var darīt, kamēr viņa dodās uz centru, lai atkal no jauna paceltu automašīnas sēdekli. Viņa var apmaksāt rēķinus vai apstāties pie veikala. Dažreiz viņa kaut ko aizmirst, un viņai atkal jāatstāj māja ar bērnu. Kad viņa atgriežas mājās, viņa baro mazuli, maina viņa autiņus un gatavo gultu, attīra virtuvi, kā arī mazgā veļu un tīra māju. Nu, viņa taču nestrādā.

Lasi arī: Mīli sevi un padari sevi daudz harmoniskāku

P: Ko jūs darāt vakarā, kad atgriežaties mājās no darba?

V: – Es, protams, atpūšos. Esmu nogurusi pēc dienas bankā.

P: Ko jūsu sieva dara vakarā?

V: – Viņa sagatavo vakariņas, baro mūs ar bērniem, notīra traukus, atkal tīra virtuvi, suni ved pastaigā. Palīdz bērniem veikt mājas darbus, un pēc tam liek gulēt – dod siltu pienu, seko, lai viņi uzvelk pidžamas un iztīra zobus. Tad viņa naktī pamostas, lai pabarotu bērnu, un, ja nepieciešams, nomainīt viņa autiņus. Viņai nav jāceļas no rīta uz darbu.

-Šī ir darba diena lielākajai daļai sieviešu visā pasaulē, kas sākas agri no rīta un beidzas vēlā naktī … Un to sauc par “nestrādā”?!

Mājsaimniecēm nav diploma, bet viņām ir galvenā loma ģimenes dzīvē.

Novērtējiet savu sievu, māti, vecmāmiņu, tanti, māsu, meitu … Jo viņu uzupurēšanās ir nenovērtējama.

Kāds jautāja viņai …

“Vai tu strādā vai vienkārši esi mājsaimniece?”

Lasi arī: Vangas padoms: kādi priekšmeti piesaistīs laimi jūsu mājās!

Viņa atbildēja:

“Es strādāju par sievu 24 stundas diennaktī, es esmu māte, sieviete, meita, modinātājs, pavārs, istabene, medmāsa, palīgstrādnieks, aizsargs, gids, un man nav atvaļinājumu vai Sli**bas lapu, es strādāju dienu un nakti, un negūstu samaksu par to …

Un visu laiku es bieži dzirdu frāzi: “Bet ko jūs darāt visu dienu?”.

Veltīta visām sievietēm, kas atdeva savu dzīvi ģimenes labā. Sieviete ir kā sāls. Neviens neatceras viņas klātbūtni, bet tā trūkums atņem visam garšu. ” 

Avots

Leave a Comment