Medus ar ingveru un citronu – recepte īstajās proporcijās Vese***ai un slaidumam

Medus ar ingveru un citronu
 

Medus ar ingveru un citronu – šajā salikumā ir ļoti daudz vitamīnu, kas vajadzīgi organisma imunitātes nostiprināšanai. Vai tos var lietot visus trīs vienlaicīgi? Jā, protams! Bet ļoti svarīgi ir zināt īstās proporcijas.

Tāpēc portāls “zeltene.lv” piedāvā īstu brīnumeliksīru, kurā pārstāvēti visi trīs produkti. Regulāri to lietojot, jutīsiet spēku un mundruma pieplūdumu.

 

Recepte: Medus ar ingveru un citronu

Ņem aptuveni 300-350 g ingvera saknes, notīra un smalki sarīvē. Sulu nenolej!

Gaļas mašīnā vai blenderī samalt vienu citronu kopā ar miziņu, vispirms gan izņemot sēkliņas.

 

Sajauc rīvēto ingvera sakni ar sasmalcināto citronu un pievieno 200-250 g medus.

Viss! Brīnum eliksīrs gatavs, to lej stikla burciņā, aizvāko un liek ledusskapī. Lieto trīs reizes dienā pa tējkarotei 15-20 minūtes pirms ēšanas. Maisījumu tāpat var pa tējkarotei pievienot zaļajai tējai.

Lasi arī: Ingvers – īsts brīnumlīdzeklis, kas ārstē veselu buķeti dažādu slimību

Šis līdzeklis brīnišķīgi attīra organismu no holesterīna, palīdz izvadīt toksīnus, sargā pret gripu, paaugstina imunitāti un atjaunina organismu.

Pēc garšas maisījums ir diezgan ass, bet toties – ārkārtīgi veselīgs! Dedzinošā garša pazemina apetīti, tāpēc tas noderēs arī tievētājiem.

 

Uzmanību: ingveru uzmanīgi jālieto cilvēkiem, kuri sirgst ar kuņģa un zarnu trakta slimībām, īpaši aktūtajos to periodos.

 

Arī interesanti: Ingvera sakne. Lielisks līdzelis arī pret alerģiju un locītavu sāpēm Ingvera sakne uzlabo As**s cirkulāciju, paplašina As**svadus, atvieglo sviedru izdalīšanos, ir teicams antitoksisks, sedatīvs, pretspazmu līdzeklis.

Pateicoties tā sastāvā esošajiem vairāk nekā desmit pretvīrusu komponentiem, ingvera sakne neļauj nonākt organismā infekcijām un ļoti ieteicama saaukstēšanās slimību ārstēšanai. Īpaši veselīga ir svaiga, nupat rīvēta sakne. SPIED ŠEIT, lai uzzinātu!

Leave a Comment