Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada decembrim: lai laimi nenogrieztu un piesaistītu veiksmi!

12., 13. decembris: Mēness noveco, pārejot uz Strēlnieka zvaigznāju, un 13. datumā būs Jauns Mēness. Šādā periodā labāk atteikties no matu griešanas, lai nepārbaudītu savu veiksmi. Jauna frizūra ātri vien var kļūt nepopulāra, un jūsu cirtas kļūs trauslas un blāvas. Turklāt matu griešana šajā periodā ievērojami vājinās biolauku.

14., 15. decembris: Mēness sāks savu izaugsmi Mežāža zvaigznājā. Pirmajā dienā matu griešana var izraisīt aizkaitināmību, tāpēc zvaigžņu eksperti neiesaka plānot ceļojumu pie friziera. 15. decembrī, gluži pretēji, matu griezums uzlabos tavu pievilcību, un tavas cirtas kļūs stipras un vadāmas.

16., 17. decembris: Mēness lēkšana Ūdensvīrā ir drosmīgu eksperimentu laiks. Cirtas ātri ataugs, kas nozīmē… Droši vari veikt īsākus matu griezumus un pielaikot jaunu izskatu. Spilgts un stilīgs izskats kļūs par iedvesmas avotu un jaunām uzvarām jūsu personīgajā dzīvē un biznesa vidē.

18., 19. decembris: augošā Mēness un Zivju zvaigznāja savienības iespaidā nav vēlams radikāli mainīt savu tēlu. Šo dienu enerģija nav labvēlīga matu griešanai, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka veltīt laiku stiprinošām un  kopjošām procedūrām. Tie palīdzēs atjaunot matus visā to garumā un saglabāt to pievilcīgo izskatu.

20., 21. decembris: Aunā augošā nakts spīdekļa iespaidā jauna frizūra ātri vien var kļūt nepopulāra. Tāpēc priekšroka jādod tikai koriģējošam matu griezumam. Šajā periodā jums vajadzētu atturēties no jebkādiem eksperimentiem, kas varētu izraisīt matu stiprības un spīduma zudumu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

22., 23. decembris: Mēness turpina pieņemties spēkā, virzoties Vērša zvaigznājā. Šīs dienas būs piemērotas tēla maiņai, koriģējošiem matu griezumiem un jaunam izskatam. Stilists palīdzēs izvēlēties veiksmīgu frizūru, kas izcels jūsu priekšrocības un kļūs par īstu vizītkarti.

24., 25. un 26. decembris: Mēness trīs dienas pavadīs Dvīņu zvaigznājā. Šis periods būs lielisks, lai mainītu savu tēlu. Jaungada brīvdienu priekšvakarā ir pienācis laiks izvēlēties spilgtu tēlu, kas piesaistīs veiksmi un saglabās lielisku garastāvokli visu brīvdienu garumā.

27., 28. decembris: Mēness šīs dienas pavadīs Vēža zvaigznājā. Pilnmēness 27. datumā ir enerģētiski diezgan bīstama diena, kad matu griešana jāatliek. Apgriezt aizaugušos galus var 28. decembrī, taču nav ieteicams pēkšņi mainīt savu izskatu un griezt īsus matus. Jūs varat izvairīties no nepatikšanām, ja vispār izlaidīsit iet pie stilista un  rūpēsieties par matiem mājās.

29., 30. un 31. decembris: Mēness atgriežas Lauvas zvaigznājā un sāk dilt. Matu griešana šādā periodā nekaitēs matiem, taču nevajadzētu piekrist drosmīgiem eksperimentiem. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties tādu matu griezumu, kas jau agrāk ir nesis veiksmi un kas labvēlīgi izceļ dabisko skaistumu.

Frizūras maiņa vienmēr būs veiksmīga, ja izvēlēsities enerģētiski labvēlīgas dienas un pierakstīsit tikšanos pie uzticamiem frizieriem. Spilgts attēls būs labs veids, kā piesaistīt veiksmi un atrast laimi personīgajā dzīvē.

Leave a Comment