Mīlestības horoskops 2018.gada martam

Dvīņi

Dvīņiem, martā mīlas scenārijs būs silts un patiesīgs. Šis mēnesis nav piemērots attiecību, strīdu, prasību noskaidrošanai. Bet, kā likums, nodzīvot dvēseli dvēselē nodzīvot 31. dienu – uzdevums ir nereāls. Īpaši Venera, kas tev palīdz, vājinās Auns zīmē, un tas prasa vismaz emocionālu nestabilitāti.

Baudot mīļotā sabiedrību, atcerieties, ka viss var nobraukt lejup. Tiklīdz tu sajutīsi krīzi, nesteidzies no tās aizbēgt. Patiešām, konflikts netiks atrisināts, tādēļ, ja jums ir kāda partnera sūdzība, balsojiet par to. Izteikt emocijas, pat ja tās ir skandalozas. Astrologi ir pārliecināti: jums ir visas iespējas panākt kompromisu, jo lielāko daļu problēmu jūs izgudrosiet, un partneris tikai palīdzēs kliedēt šaubas.

Lasīt arī: Garīgie un enerģētiskie slimību cēloņi

Vēzis

Martā Jupitera sāks atpakaļgaitu. Kopā ar Jupiteru, arī Vēži atgriezīsies. Visi mīlestības panākumi, kuriem esat sagatavojies, izjūt pilnīgas devalvācijas risku. Astrologi iesaka ignorēt emocionālo krīzi, attiecību krīzi. Jūs būsiet ar  noslieci uz noslēpumu, vientulību, spēlēm klusumā. Visa Zodiaka pasaule zina, ka Vēzi nežēlīgi ignorē, zinot lietu.

Martā jūsu mēģinājumi normalizēt savu prāta stāvokli radīs problēmas attiecībās. Kāds mīļais sāks meklēt jūsu ar viņu saistīto iemeslu. Neatkarīgi no tā, cik grūti, tas ir jūsu labā, jūsu partneris nav vainīgs, tāpēc neapsedz sevi ar segu un neizliecies, ka neesat šajās attiecībās.

Lauva

Martā Lauvas sagaida drāma, nevis tikai drāma, bet reālas asaras. Bezrūpīgais Saturns nāks klajā, un tā jauda tevi sagrauj. Jebkurš, pat visveiksmīgākais interešu konflikts, jūs varat pārvērsties greizsirdīgā personā, ar šķiršanos un lielu attiecību izskaidrošanu. Šādai izstādei vajag skatītājus, un jūs vēlaties iesaistīt draugus, vecākus un mīļotos darbībā.

Pēdējā lieta tagad ir attiecību noskaidrošana tiesā. Varbūt jūs neitralizējat konfliktu, saspiežot partneri, bet tas ir tiešs ceļš uz krīzi. Un vajadzēs vainot pašam sevi.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji vienmēr precīzi zina, ko viņi jūt, kāpēc viņi to uzskata, kā veidot saziņu, ko darīt un kas ir vainīgs. Parastajai Jaunavai ikviens ir vainīgs. Ja attiecības ir tuvojušās malai, Jaunava var viegli izskaidrot, kā partneris noveda pie bezdibeņa. Un martā šāda attieksme pret situāciju var nolikt mīļoto pret jums.

Nevienam tas nepatīk, ja viņu dara par vainīgo. Attiecībās abi ir vienmēr vainīgi, un, ja jūs to pieņemsiet, jums būs vieglāk mijiedarboties ar cilvēkiem. Nevajag rakstīt konsultācijas par krīzes romānu, jums ir jāsāk darboties. Pastiprināts Marss palīdzēs jums laimēt laimi, ja vēlaties viņu mainīt.

Lasīt arī: Meditācija dusmu savaldībai “Kalnu upe”

Svari

Svariem ir daudz spēju, no kurām viena ir patiess priekšstats. Viņi jūt, vējš pūš no krīzes, kur attiecībās tika izveidota nelīdzsvarotība, tādējādi aizlāpīt plaisas mīlestībā viņi ir spējīgi nosūtīt gandrīz vienmēr iepriekš. Tomēr marts ir pārmaiņu laiks. Astroloģiskais attēls jums ir nelabvēlīgs, jo “smarža” kļūs mānīga.

Astrologi iesaka vairāk sazināties ar partneri, jo iekšējā nojauta klusē. Jūs varat kaut ko aizmirst par problēmu, un tas sasniegs neatgriezenisku. Tāpēc jūs vienkārši nonākat strupceļa un sākat veikt apzināti neveiksmīgas darbības, lai izbeigtu izeju no situācijas.

Skorpions

Ieteikums Skorpioniem, kaut ko labot savā sarežģītajā veidā, jo to pieprasīs no jums, un tas neizdosies. Labāk ir labot sevi nekā klausīties apgalvojumus un aktīvi reaģēt uz tiem.

Līdz mēneša vidum jums var būt vairākas ģimenes ainas, kas pārvērsīs jūs no mīlošā cilvēka par reālu tīrānu. Zvaigznes jūs saprot: jūs vienkārši aizstāvēsiet savu nostāju, intereses un viedokļus, bet jūsu partneris to nesaprot. Tādēļ pāris skandāli var ātri pāriet no pārpratuma stadijas uz kara posmu ar upuriem.

Strēlnieks

Martā Strēlniekus sagaida brīnišķīgs notikums – Saules pāreja uz ugunīgo elementu. Strēlnieks ir arī uguns zīme, tāpēc laime nāks pakāpeniski un lielā skaitā. Tomēr līdz 20.martam var notikt kaut kas, piemēram, enerģijas lejupslīde.

Astrologi iesaka neatslābināties: tas jebkurā brīdī var pazust, un emocionāls sprādziens kaitēs jūsu mīļotajiem un pasliktinās attiecības starp jums. Martā jūs drebēsiet, nosodīsieties un pieprasīsiet, līdz beigsies drošinātājs. Protams, laiku pa laikam jums ir nepieciešams atbrīvot tvaiku, bet vēlams to darīt bez upuriem. Jūsu partneris nav vainīgs jūsu enerģijas bada streikā, jāuztraucas par viņa stāvokli.

Lasīt arī: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Mežāzis

Šī zvaigznāja pārstāvjiem mīlestībā nav papildu komplikāciju, jo attiecībās ir nepārtraukta krīze. No pirmā datuma Mežāzis mēģinās kaut ko salabot, pielabot, pagriežot to par 180 grādiem. No šīs vēlmes, pārī ātri sāksies reibonis. Protams, ka Mežāzis ir vēl viena krīze.

Martā astrologi iesaka nomierināties vai vismaz samazināt mēģinājumus uzlabot attiecības. Mars, kas tiks nodots jums 17.datumā, palīdzēs atgūt stabilitāti. Līdz šai dienai riņķošana un svārstības būs stipras. Mēģiniet koncentrēt savu uzmanību uz kaut ko labu, kas jau ir sasniegts ar jūsu pūlēm, vai dodieties strādāt ar savu galvu.

Ūdensvīrs

Marts sāksies ar pozitīvu piezīmi, bet tuvāk mēneša vidum Ūdensvīra personiskajā dzīvē izkļūs no negaisa. Saule pāriet uz Auns zīmi, kur tas stiprinās jūsu negatīvo ietekmi uz tevi.

Pat nemēģiniet izkļūt no krīzes pats – šajā sarežģītajā biznesā jums vajag palīgus vai vismaz padomdevējus. Protams, attiecības ir divu lieta, bet jums nevajag runāt par attiecībām, bet par sevi un savām bailēm. Jums būs nepieciešams emocionāls atbalsts, ko mīļais cilvēks nevar nodrošināt.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvji ir ļoti godīgi un atklāti cilvēki. Šādi visi ir neatkarīgi un patiesi. Tādēļ viņi var iet un godīgi runā visiem, kā viņu partneris nav pareizs. Un tā ir vieglā versija. Martā viss būs daudz grūtāk.

Venēras stāvoklis mainīsies: tas atstās Zivju zvaigznāju un pārcelsies uz Auns zīmi. Viss būs slikts, jo īpaši ar emocijām. Līdz 7.martam Venera bloķēs negatīvo, un tad tas samazināsies uz tevi. Pasaule iegrims tumsā. Attiecības var nokļūt lejupslīdē, jo jūsu partneris ne tikai vienmēr kļūdās, viņš būs nepanesams. Protams, tas būs taisnība tikai jums, bet jums netiks liegts pieņemt darbā ārzemniekus, lai ietekmētu šo nevēlēto pusi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

  • <cite class="fn">Svira</cite>

    Kas noticis ar šo portālu?Latviešu valoda pilnīgi izkropļota, teikumi veidoti itkā būtu googlē tulkoti?

Leave a Comment