Mīlestības horoskops nedēļai: 19. -25.marts – iespējamas grandiozas pārmaiņas

Dvīņi

Parasti Dvīņi vēlas piedzīvojumus un globālās pārmaiņas. Tomēr laikposmā no 19. līdz 25. martam astrologi iesaka rīkoties ierobežotāk. Jūsu pretinieks Neptūns pārcelsies nostiprinātā stāvoklī, un, ja jūs izturieties diskrēti, viņa ietekme neietekmēs jūs nekādā veidā. Mīlestība ir brīnišķīga sajūta, bet dažreiz labāk ir izbaudīt vientulību un dzīvot pēc saviem priekiem. Jūs noteikti stabilizēsiet savu personīgo dzīvi, bet tagad labāk ir veltīt laiku darbam un mājas lietām.

Lasīt arī: Plankumi uz Saules izzūd: astrologu brīdinājums

Vēzis

Vēžiem var būt nopietnas problēmas, jo īpaši tas attiecas uz pāriem. Šie zodiaka apļa pārstāvji vienmēr cenšas panākt ģimenes labklājību un tiek sajūsmināti, ja viņu ģimenē notiek konflikti. Jūsu Neptūna antagonista ietekme var izraisīt nopietnas strīdus un izskaidrot attiecības. Šādos laikos jums vajadzētu izrādīt pacietību un izpratni, un tad jūs varat atrisināt konflikta situāciju un izvairīties no nopietnām sekām.

Lauva

Laikā no 19. līdz 25. martam Lauvām smaida laba veiksme. Nedēļas laikā Saule dos jums pārliecību, ka tas palīdzēs veidot personīgo dzīvi. Siltas pavasara dienas radīs harmoniju ap jums un kļūs par cēloni labam garastāvokli, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks, lai izkļūt no mājas un nodoties pasaules mīlas piedzīvojumiem. Atcerieties, ka Lauva ir zvēru ķēniņš, un jums nav nepieciešams steigties ar pirmo “upuri”, kuru jūs sagūstāt. Izvēloties partneri, mēģiniet būt selektīvāki un neaizmirstiet, ka īslaicīgie romāni nesniegs jums patiesu laimi.

Jaunava

Nedēļas laikā Neptūns jūs centīsies novirzīt no pareizā ceļa, un tikai iekšējās balss padomi palīdzēs jums izdarīt pareizos lēmumus. Ja jūs sapņojat par mīlestības atrašanu, jums būs jāsamazina gaidīšanas josla. Varbūt partneris pilnībā neatbilst jūsu ideāliem, bet viņam būs daudz citu pozitīvu īpašību. Iemācieties reālistiskāk domāt un nepieprasīt neiespējamo no pretējā dzimuma. Jūs, iespējams, var kaitināt jūsu otrās puses esošās nepilnībās, taču patiesībā mīlestība ir uztvert mīļoto, kāds tas ir.

Lasīt arī: Pavasara ekvinokcijas diena 2018. gada 20. martā

Svari

Jūsu galvenie, Saule un Marss, pretinieki tiks pastiprināti, un viņi darīs visu, lai kavētu jūsu laimi. Atmiņas par iepriekšējām attiecībām vilks jūs uz leju, un jūsu mīļotajam var tas nepatikt. Vienīgais, ko jūs varat darīt šajā situācijā, ir rūpīgi noslēpt savas domas. Informētība par kļūdām – labs veids, lai novērstu tas nākotnē, un ja dzīve joprojām ir garlaicīga jums, tad ir pienācis laiks padomāt par to, kas ir noticis, ļaujiet viņam iet un pārvērst jaunu lapu.

Skorpions

Skorpionu gadījumā nākamā nedēļa būs nestabila, bet gaiša. Pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei, jūs sajutīsiet sajūtas, kuru dēļ pat ilgtermiņa attiecības atradīsies jaunībā. Tomēr, no 20. līdz 21. martam, Mēness atdzesēs jūsu aizrautību, kas var radīt pagaidu vienaldzību pret jūsu partneri. Astrologi iesaka, Skorpionam nepakļauties emocijām, kuru dēļ jums var būt negatīvas domas. Jebkurās attiecībās dažreiz notiek krīze, un tavs uzdevums ir pienācīgi izdzīvot šajā grūtajā periodā un pastāvīgi atbalstīt vienam otru visgrūtākajā momentā.

Strēlnieks

Sakarā ar vieglu raksturu Strēlniekam ir ļoti grūti atrast laimi savā personīgajā dzīvē, bet šonedēļ jums varat palīdzēt Neptūns Zivīs. Astrologi uzskata, ka jūs ne vienmēr esat uzmanīgs, un dažreiz tāpēc, nemaniet, ka mīlestība ir tieši blakus jums. Apskatieties apkārt: varbūt liktenis dod jums zīmes, kuras jūs pat neievērojat. Pievērsiet uzmanību savai videi, jo dažreiz kāds, kas var būt ideāls dzīves pavadonis, ir ļoti tuvu.

Lasīt arī: Saeima noraida ideju pensionāriem saņemt 50% no mirušā laulātā pensijas

Mežāzis

Mežāzim parasti tikai rūp darbs, uzņēmējdarbība un karjera. Varbūt ir pienācis laiks domāt par savu personīgo dzīvi? Jaudīgā enerģija no Marsa burtiski stumj jūs meklēt mīlestību, bet jūs varat jautāt, kur atrast dvēseles draugu. Lai sāktu, jums ir uz laiku jāaizmirst par darbu un aktīvi sākat iekarot sirdis. Nav nepieciešams meklēt nākotnes partneri sociālajos tīklos, lai izvairītos no vilšanās. Doties uz kādu jauku vietu un pavadiet laiku kopā ar draugiem. Neaizmirstiet, ka mīlestība var ielauzties tavā dzīvē uzreiz, un tajā brīdī tā var slēpties jebkur.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīriem būs jāsaskaras ar grūtībām, un iemesls būs dēļ Saules palielinātā iespaida. Pirmkārt, problēmas ietekmēs mīlas pārus. Varbūt jums ir šaubas par jūsu otrās puses saderīgumu. Nepamatota greizsirdība un attiecību noskaidrošana augstos toņos var radīt nopietnus konfliktus. Jums būs jāizdara sarežģīta izvēle, un šajā gadījumā vislabāk ir paļauties uz intuīciju. Uzziniet, kā uzticēties savam mīļajam, citādi nākotne tev netiks spīdoša.

Zivis

Romantiskās Zivis noteikti nepaliks bez pāra šī gada pavasarī. Jūsu patrons Neptūns joprojām tiek nostiprināts, un viņš noteikti palīdzēs jums meklēt otro pusi. Otrdien, jūsu otrais asistents būs Mēness, kas nozīmē, ka no šī brīža jūs varat sākt aktīvus pasākumus un meklēt mīlestību. Atstājiet visas šaubas un nebaidieties veikt pirmo soli pretī savai laimei. Ja jūs parādīsiet drosmi, drīz vien varēsiet atbrīvoties no vientulības.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment