Mīlestības Horo***ps nedēļai (25.09 – 01.10.)

Jupiters un Saule šobrīd atrodas Svaru zīmē – ja arī tu šobrīd esi veiksmīgās un laimīgās attiecībās, ir vērtīgi uzzināt, kā jūtas tavs partneris. Mēs tev palīdzēsim to noskaidrot!

AUNS

Tu šonedēļ vēlēsies būt pats par sevi – pats noteiksi, kuriem cilvēkiem tavā dzīvē ir vieta un kuriem nav. Iespējams, ka vēlēsies pauzi no kāda cilvēka, kurš ir kļuvis tev par apgrūtinājumu. Mīlestība šobrīd tev ir īstajā vietā, zini, kas tev ir vajadzīgs. Lai arī šonedēļ draugus nostādīsi pirmajā vietā,

VĒRSIS

Šonedēļ lietas, par kurām nevarēji tikt skaidrībā, sakārtosies. Beidzot nostāsies vietā un situācijā, kur darbības varēsi savienot ar emocijām un jūtām – kļūsi pozitīvāks un laimīgāks. Turēties pie kā jauna, kad esi veco palaidis vaļā pavisam, kļūst vieglāk.

DVĪŅI

Beidzot tiksi vaļā no bailēm par to, ko citi domā par tevi. Atlaižot negatīvo emociju, atbrīvosi sevī vietu, lai tur ielaistu ko jaunu un pozitīvu. Iespējama jauna mīlestība. Aiziesi prom no cilvēkiem, kuri jau sen bija jāatstāj pagātnē.

VĒZIS

Tiksi pāri problēmām, kas saistītas ar uzticību. Kāds tev pierādīs, cik droši ir būt viņam blakus. Vibrējošā enerģija ļaus tev mīlestībā piekļūt daudz tuvāk tam, kur tev ir jābūt. Sirdī šonedēļ iestāsies īsts miers, ko varēsi kārtīgi izbaudīt.

LAUVA

Beidzot beigsi uztraukties par tām mīlestības lietām, kas īsti neizdodas. Sapratīsi, kuri cilvēki nav tava laika vērti un varēsi viņiem pamāt ardievas. Uzticies saviem instinktiem, atver sirdi, jo tajā šīs nedēļas beigās palēnām var iesoļot īstā dzīves mīlestība.

JAUNAVA

Ir jāieklausās sevī un arī citos. Iespējams, ir kaut kas tāds, ko tava otra pusīte no tevis slēpj, jo nespēj saņemties izstāstīt – iedrošini viņu! Brīvajām Jaunavām tas nozīmē to, ka kādam pret viņām ir jūtas, kuras netiek atklātas – tev jāatver sirds, lai kāds jauns tajā var iemīt savu vietiņu.

SVARI

Būs kārtīgi jāizdomā, kas īsti ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Gribēsies svaidīties no viena cilvēka pie otra, bet tev būtu jākļūst uzticīgākam, lai arī citi tev beidzot spētu uzticēties. Ja nostāsies uz pareizā ceļa, dzīve tev piedāvās kaut ko pavisam nebijušu.

Lasi vēl: Ja negribi sliktu vīru, tad neprecies ar šīm Zodiaka zīmēm

SKORPIONS

Attiecības šonedēļ tev nebūs pirmajā vietā, gribēsi vienkārši laist vaļā to, kas tevi nepiepilda. Attiecības, kas ir kā apgrūtinājums, Skorpioniem šonedēļ beigsies. Saglabāsies tikai spēcīgākās un patiesākās. Atceries, ka daudz ko var saprast pēc cilvēka ķermeņa valodas!

STRĒLNIEKS

Tas, ko tu vēlies, tevi nekontrolēs – tas nozīmē, ka pirmās darbosies smadzenes un tikai tad – sirds. Ja vērīgi klausīsies, tad ziņa, kas dodas tavā virzienā, beidzot tiks sadzirdēta. Tā atklās to, kas tev būtu jādara ar savu mīlas dzīvi – viss nav nokavēts, viss vēl ir tikai priekšā.

MEŽĀZIS

Šonedēļ atvērsi sirdi tam, ko patiešām vēlies ielaist savā dzīvē. Visi aizspriedumi tiks nolikti malā, visu, ko esi darījis par spīti, atmetīsi – sapratīsi, ka tev ir jāklausa savai sirdij un saviem instinktiem, lai arī tas dažreiz nozīmē, ka nāksies kādu sāpināt.

ŪDENSVĪRS

Tev būs ļoti aizņemta nedēļa, bet tu tik un tā spēsi atrast laiku mīlestībai. Mīlestības orgāns tev šajā nedēļā būs ausis, tādēļ komplimenti uz tevi iedarbosies vislabāk. Neatstāj tikai novārtā cilvēkus, kuri vienmēr ir bijuši tev blakus un palīdzējuši!

ZIVIS

Šonedēļ tev intuīcija teiks priekšā, kā būtu jārīkojas. Ir jāatver sirds iespējām, lai viss beidzot notiktu tā, kā vienmēr esi vēlējies. Viss vēl ir tikai priekšā, nevajag atmest nekam ar roku – strādā pie tā, ko patiešām gribi. Tas izdosies, ja veltīsi tam pietiekami daudz pūļu.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment