Mīlestības horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – jaunas perspektīvas!

Vēzis

Šonedēļ Vēža pārstāvji reizēm padosies partnera kaprīzēm. Pretējā gadījumā jūs varat nejauši radīt attiecības ar krīzi. Pirmdien, piektdien un sestdien strīdi paaugstinātos toņos, izskaidrojot attiecības, ir bīstami. Šobrīd labāk ir aizstāvēties un sekot līdzi partnerim. Venēras aspekti ļaus saprast, vai partneris ir uzticams vai nē.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāma nestabilitāte un Krā***ku aktivizēšanās!

Lauva

Saules ietekme Lauvām atgādinās par viņu atbildību “par tiem, kurus viņi ir pieradinājuši”. Laimīgu attiecību likumi nesnauž un pārkāpj tos, Lauvas riskē radīt nepatikšanas. Mīlestības pozīcijā būs jāpiekāpjas partnerim pirmdien, ceturtdien un piektdien. Šajā laikā Saules aspekti ar Urānu. Saturns un Jupiters padarīs Lauvas emocionāli neaizsargātus.

Jaunava

Nākamā nedēļa ir veiksmīga Jaunavām attiecībās. Krasas izmaiņas labākajai situācijai nenotiks, bet būs apmierinātas ar pastāvīgo notikumu gaitu, partnera uzmanību un vēlmju realizāciju. Otrdiena, trešdiena, ceturtdiena un svētdiena būs īpaši veiksmīgas. Antagonista-Venēras aspektu trūkums ir laiks, kad mīlestības vēlmes beidzot sakrīt ar iespējām. Speciālisti iesaka aktīvi izmantot šīs dienas.

Svari

Nedēļas notikumi liks daudziem Svariem domāt par savu pienākumu pret partneri. Iespējams, ka jums būs jāpieņem laika ierobežojumi. Venēra Mežāzī, tas nav labākais laiks mīlestības spēlēm, romantiskai iepazīšanai un piedzīvojumiem. Šonedēļ ieteicams izvairīties no attiecību un jaunu romānu izpētes, īpaši pirmdien, piektdien un sestdien.

LASI ARĪ: Atradāt naudu sapnī: ko nozīmē sapnis

Skorpions

Antagonistu negatīvās ietekmes trūkums dos Skorpioniem iespēju iekarot simpātijas objekta sirdi. Astrologi iesaka būt aktīviem un atbildēt uz partnera sasniegumiem. Bet tajā pašā laikā nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot spiedienu un iniciatīvu. Lai gūtu panākumus mīlestībā, vēlams radīt nepatiesu ticību partnerī, par tā vadību attiecībās.

Strēlnieks

Saules pāreja uz Zivju zīmi var atņemt Strēlniekiem optimismu. Enerģijas maiņa radīs problēmas attiecībās ar partneri. Nav ieteicams flirtēt, jūs varat iekļūt nepatīkamā situācijā, ļaut sevi izmantot pārāk daudz, savainot savu partneri. Ir saprātīgāk trīskāršot rīcības brīvību un nopietnību.

Mežāzis

Venēra Mežāzī, uzlabos šīs zīmes pārstāvju dabisko šarmu un piešķirs viņiem veiksmīgus brīžus mīlestības jautājumos. Mežāzis, kas piedzīvojis grūtu šķiršanos, šonedēļ iegūs spēku un spēs iemīlēties. Mīlestībai un seksuālajām iniciatīvām, sestdiena un svētdiena ir labvēlīgākas. Taču darba dienās ir vēlams ievērot parasto rīcību.

LASI ARĪ:  3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Ūdensvīrs

Otrdien Saule atstās Ūdensvīra zīmi, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji ir visjutīgākie, lai savaldītu savu mīlestību un dotos enerģijas taupīšanas režīmā. Tā būs labvēlīga nedēļa mīlestības attiecību attīstībai, noslēpuma, romantikas un juteklības aizsegā. Jums nevajadzētu izvēlēties šīs 6 dienas, lai mēģinātu izrādīt harismu vai pievilcību – otrā puse diez vai to novērtēs.

Zivis

Saules pāreja uz Zivju zīmi palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem apmainīties ar fantāzijām veselā saprāta robežās. Saules aktivitātes ietekmē Zivs ekstrasensorās spējas var pamosties, lai redzētu attiecību nākotni un izvēlētos apzināti pareizu stratēģiju biznesa veikšanai. Kritiskos brīžos padoms ir sazināties ar vecāku paaudzi. Dzīves pieredze noderēs delikāta jautājuma risināšanā.

avots: dailyhoro

Leave a Comment