Mīlestības horoskops nedēļai no 23. aprīļa līdz 29. aprīlim – var rasties grūtības

Dvīņi

Saskaņā ar astrologu prognozēm, Dvīņiem vēl nav laiks mainīt savu personīgo dzīvi. Laikā no 23. līdz 29. aprīlim Venēra tiks vājināta, tāpēc patrons nevarēs tevi atbalstīt visnoderīgākajā brīdī. Šonedēļ astrologi iesaka jums atteikties iepazīties ar pretējo dzimumu un atlikt tikšanos uz vēl izdevīgāku laiku. Esiet pacietīgi: ja jūsu patiesā mīlestība jau ir kaut kur tuvumā, tad drīz jūs noteikti viņu satiksiet.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – smaga nedēļa

Vēzis

Vēžiem, kā visjutīgākajiem un emocionālākajiem Zodiaka pārstāvjiem, vienmēr ir jāatbalsta mīļotais. Diemžēl šonedēļ liktenis diez vai sniegs jums tikšanos ar dzīves partneri. No 23. līdz 29. aprīlim jūsu patrons atsakās jums palīdzēt, jo viņu enerģija būs pārāk vāja. Tādēļ Vēzi negaida grandiozas pārmaiņas viņa personiskajā dzīvē. Neskatoties uz to, netērējiet laiku. Nodarbojieties ar pašattīstību vai mēģiniet atrast jaunu hobiju. Galu galā dažkārt tas ir mīļākais hobijs, kas var novest mūs pie tādas pašas intereses personas.

Lauva

Šonedēļ Lauva zaudēs planētas patronu atbalstu. Tas nozīmē, ka jūsu panākumi būs atkarīgi tikai no jums. Parasti šī Zodiaka zīmes pārstāvji nebaidās veidot jaunas paziņas, it īpaši ar pretējo dzimumu. Tomēr no 23. līdz 29. aprīlim jūsu uzticēšanās var izzust visnelabvēlīgākajā brīdī. Tomēr jūs varat sasniegt panākumus savā personīgajā dzīvē, it īpaši, ja parādīsiet savas pozitīvās īpašības, kuras jums ir daudz. Šajā gadījumā pat antagonistiskās planētas nevar radīt jums problēmas un iznīcināt jūsu plānus.

Jaunava

No 23. līdz 29. aprīlim Jaunava, kura vēlas mainīt savu personīgo dzīvi, beidzot varēs to izdarīt. Vājā Venēra neliedz jums realizēt savus plānus, tāpēc nezaudējiet laiku – sāciet aktīvi rīkoties. Ja jūs šobrīd esat tādās attiecībās, kuras, pēc jūsu domām, ir neperspektīvas, tad droši atbrīvojieties no tām. Ja jūs vēlaties pāriet uz jaunu attiecību līmeni, par to runājiet ar savu partneri: varbūt šonedēļ jūsu dzīvē tiks atvērta jauna lapa.

Lasi arī: Retrograda Plutons 2018. gadā: ietekme uz finansēm, attiecībām un veselību

Svari

Šonedēļ Svari var saskarties ar pagātni. Domas par iepriekšējām attiecībām un atmiņām par tām var rasties tik bieži, ka jums būs vēlme atgūt bijušo mīļoto. Venēra, kas ir novājinātā stāvoklī, šajā laikā nav labākais padomdevējs, tāpēc paļaujieties uz sirdi. Dažreiz pagātnes attiecību atjaunošana un aizmirstība par nepatīkamiem brīžiem nav slikta ideja. Tomēr, ja jūs vēlaties sākt dzīvi no jauna, vispirms ir jāatbrīvojas no domas par pagātni un jāmeklē jauni romantiski piedzīvojumi.

Skorpions

Pastiprināts Marss palīdzēs Skorpionam visu nedēļu. Tā kā jūsu antagonista planēta Venēra ir vājināta, nekas nevar pārtraukt jūs veidot personīgo dzīvi. Tomēr, tiekoties ar pretējo dzimumu, astrologi neiesaka jums būt neatlaidīgam, pretējā gadījumā jūsu uzstājība var nobiedēt potenciālo partneri. Tā vietā parādiet savas pozitīvās īpašības. Ticiet man, jūsu harizma neatstās nevienu vienaldzīgu.

Strēlnieks

Veneras, antagonista, ietekme ir vājināta, kas nozīmē, ka ir laiks sākt aktīvās darbības. Pastiprināts Marss sniegs jums pārliecību, ka tas neapšaubāmi palīdzēs jums iepazīties ar pretējo dzimumu. Tomēr jums vajadzēs novērst domu no darba un nekādā gadījumā to nedrīkst minēt sarunā ar personu, kura jums patika. Pretējā gadījumā attiecības un kopīgas nākotnes sapņi nerealizēsies.

Lasi arī: Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Mežāzis

Šonedēļ, Mežāzim būs pieredzē gan pozitīvas, gan negatīvas emocijas. Jūsu patrons Venēra tiks vājināts, tādēļ personīgajā dzīvē īpašas izmaiņas nav paredzamas. Saskaņā ar astrologu datiem, šajā periodā jums vajadzētu pavadīt vairāk laika, lai risinātu darba jautājumus un mājsaimniecības problēmas. Atbrīvojušies no liekās nastas, jūs varat sākt dzīvi ar tīru lapu un atrast savu dvēseles draugu. Vienkārši esiet pacietīgi.

Ūdensvīrs

Nākamā nedēļa dos šai Zodiaka zīmei daudz grūtību, un varbūt tie pieskaras jūsu personiskajai dzīvei. Tiem Ūdensvīriem, kas ir iemīlējušies, būs jācīnās par vietu mīļotā sirdī, un par šīs vajadzības cēloni būs vājināta Venēra. Varbūt persona, pret kuru jūs izjūtat patiesas jūtas, parādīs vienaldzību un noraidīs jūsu mīlestību. Neņemiet visu, pie sirds. Ir jābūt pacietīgam, un drīz jūs noteikti satiksiet ideālo partneri.

Zivis

Dažkārt planētu patronu atbalsts ir vienkārši nepieciešams, taču šonedēļ Zivīm būs jāpaļaujas vienīgi uz savu spēku. Neskatoties uz to, jums būs iespēja izprast jūsu attiecības. Ja jūs un jūsu partneris neesat vienisprātis, jums to vajadzētu pēc iespējas ātrāk atrisināt. Atklātas sarunas mierīgā atmosfērā palīdzēs izlabot situāciju.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment