Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Vēzis

Vēzis diez vai var gaidīt svarīgus notikumus un nopietnas mīlas izmaiņas. Planētu ietekme sola mierīgu un harmonisku nedēļu kopā ar pilnīgu izpratni ar partneri. Ja jūs vēlaties radikāli mainīt savu personīgo dzīvi, jūs varat būt aktīvs. Iniciatīva var atgriezties pie bijušās kaislības. Vientuļajiem Vēžiem zvaigznes sola neparedzētas paziņas un spēcīgas sajūtas nedēļas pirmajā pusē. Tomēr aizsākusies mīlestība var izzust tik ātri, kā parādījās.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Lauva

No 3. decembra līdz 9. decembrim astrologi iesaka Lauvām pielikt pūles, lai uzturētu harmoniskas attiecības ar viņu mīļoto. Patrons, Marss Zivīs, sliecas uz pasivitāti darbībās un dažu impulsivitāti vārdos, saistībā ar kuriem ir vēlams nepaaugstināt emocijas un noturēt to kontroli. Ja jūs nevarat izvairīties no kritiskās situācijas, jums vajadzētu aizmirst apvainojumus, atgriezt mīļoto un mīlestību. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem ir labāk izvairīties no nepatīkamas romantiskas iepazīšanās.

Jaunava

Jaunavas nedrīkst dot saviem partneriem nekādus solījumus, it īpaši pirmdien, otrdien un trešdien. Retro Merkurs var piespiest Jaunavas piekrist nepārdomātiem lēmumiem. Privātajā dzīvē, līdz ceturtdienai, dominēs nenoteiktība, kas novedīs pie spriedzes attiecībās ar savu mīļoto. Neitralizēt negatīvo un mazināt atšķirību interesēs, palīdzēs sarunas no sirds. Vientuļajām Jaunavām, šajā nedēļā var būt daudz jaunu, daudzsološu paziņu.

Svari

Astrologi iesaka Svariem šonedēļ atturēties no vardarbības vārdos un darbos. Labāk ir vērsties pie maiguma un rūpēm, nevis pret mīļās personas savstarpējām apsūdzībām un kritiku. Šādas darbības var pastiprināt atmosfēru un sarežģīt attiecības. Ir ieteicams paļauties uz notikumu plūsmu un intuīciju. Spēcīga Saturna ietekmes laikā pieņemtie nosvērtie lēmumi būs patiesi nepieciešami turpmākajai attiecību attīstībai. Taču vientuļie Svari var ilgi pavadīt nedēļu ilūziju sajūsmā, idealizējot un paceļot personu, kura simpatizē.

Lasi arī: 2019.gada Dzeltenās Cūkas raksturs un īpašības

Skorpions

Šī nedēļa attiecībās ar otro pusi var radīt situāciju, kas nepārprotami neparādīs Skorpionu rakstura labākās īpašības. Laikā no 3. līdz 9. decembrim lēmums mainīt savas personības īpašības partnera interesēs vai atstāt visu savā vietā būs akūta. Ja Skorpions jūtas nedroši, astrologi iesaka atbrīvoties no šīs sajūtas. Jupiters Strēlniekā skaidri norāda, ka šajā posmā nav iemesla šaubīties, un vienīgā lieta, par kuru vērts pievērsties, ir iespēja kļūt labākam.

Strēlnieks

Jupiters, aktīvs un stiprināts Strēlniekā, padarīs šīs zīmes pārstāvjus vārīgākus vārdos. Iespējams, ka mīļais šonedēļ visus komentārus pieņems pārāk sāpīgi. Astrologi iesaka sazināties mazliet vairāk ierobežojot un tolerantāk. Pretējā gadījumā Strēlnieks saskarsies ar negaidītām sekām no viņu vārdiem un darbiem. Lai iegūtu labāko mīlestības scenāriju, šīs zīmes pārstāvjiem būtu jāpaliek vadošajās pozīcijās attiecībās un jāļauj partnerim īslaicīgi uzņemties iniciatīvu viņu rokās. Tas palīdzēs uzlabot attiecības.

Mežāzis

Marss Zivīs, kas nozīmē, ka Mežāzim ir ieteicams atstāt pieredzi, pateicoties savlaicīgam strīdam ar partneri. Attiecībās ar pretējo dzimumu emocionālās vētras valdīs visu nedēļu, kas stiprināsies nedēļas nogalē. Ja Mežāzis nolemj aktīvi demonstrēt savu neapmierinātību ar partneri, viņiem draud zaudēt laimīgu iespēju tuvināties ar mīļoto. Astrologi iesaka samazināt prasības. Nomierinot savu prātu, viņš izbaudīs harmoniskas attiecības ar savu partneri.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Ūdensvīrs

Visums iesaka: Ūdensvīram ir vēlams rīkoties tik taktiski, cik vien iespējams, lai panāktu savstarpēju sapratni pārī. Saskaņā ar Saturna paaugstināto ietekmi šīs zīmes pārstāvji var pārāk daudz runāt, kas var nobiedēt mīļoto. Takta izjūta ļaus jums pārvarēt šķēršļus un tuvināties jūsu partnerim. Nedēļa ir labvēlīga, lai iepazītos, jaunām romantiskām iepazīšanām, kopīgai atpūtai un domāšanai par pašreizējo attiecību perspektīvām.

Zivis

Šonedēļ Zivju zīmes pārstāvji nedrīkst parādīt spiedienu un aizkaitināmību, sazinoties ar savu mīļoto. Arī astrologi neiesaka pāriet uz aktīvajām karadarbībām mīlestībā. Pašreizējais periods ir diezgan pretrunīgs, var rasties pagātnes problēmas. Ir ieteicams izvairīties no pasīvās agresijas, kas izpaužas nemotivētā aizvainojumā un greizsirdībā. Emocionālās kontroles māksla, mīlestība un partnera pieņemšana par to, kas tas ir, decembra sākumā būs par īpašu cenu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment