Mīlestības horoskops nedēļai no 30. jūlija līdz 5. augustam

Dvīņi

Dvīņiem vairāk jāpievērš uzmanība Visuma pazīmēm, kas brīdina par briesmām. Nekas šajā pasaulē nenotiek tieši tāpat, jo īpaši tādās dienās kā 30. jūlijā, 3. un 5. augustā. Šajā laikā var notikt spēcīgas iekšējas nesaskaņas periods. Iespējamie strīdi un nesaskaņas ar mīļajiem, otrajā pusē un pat ar izlases cilvēkiem.

Lasi arī:  Vai jūs esat uz pareizā dzīves ceļa?

Vēzis

Vēzim šajā nedēļā vajadzētu atbrīvoties no negatīvām emocijām. Greizsirdība būs galvenie veiksmes ienaidnieki.  Visas dienas, izņemot 2. augustu, būs ļoti pozitīvas. 2. augustā greizsirdība var kļūt par problēmu. Šajā dienā jums būs jānotur sevi rokās, jo Visums var pārbaudīt jūs spēku.

Lauva

Lauvai šajā periodā ir jāsaprot, ko viņi vēlas no dzīves. Introspekcija būs lielisks veids, kā labāk uzzināt sevi. No 31. jūlija līdz 2. augustam būs vieglāk tikt galā ar mīlas dabas problēmām. Piektdien, sestdien un svētdien, gluži pretēji, ir labāk ignorēt problēmas, kurām nav nepieciešams steidzams risinājums. Jums labāk ir būt vienatnē šajās dienās.

Jaunava

31. jūlijā, 1. un 3. augustā, ir vēlams atbrīvoties no septiņām lietām, kas var novest pie laimes zaudēšanas. 30. jūlijā un 5. augustā būs vieglāk piesaistīt mīlestību. Palielinās interese, atmiņa uzlabosies, būs vēlēšanās veidot jaunas saiknes.

Lasi arī:  “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Svari

No 30. jūlija līdz 1. augustam, kā arī 3.augustā, var sagaidīt īpašu uztraukumu. Spēja panākt kompromisu palīdzēs stiprināt attiecības ar savu mīļoto. 2. un 5. augustā var rasties spēcīgu negatīvu enerģiju plūsmas.

Skorpions

Skorpioniem, 2. un 3. augusts, būs veiksmīgs. Šie datumi ir piemēroti kopīgiem ceļojumiem, akūtu problēmu risināšanai, kā arī situācijas maiņai. Kopīga atpūta arī dos labumu Skorpioniem mīlestībā. Negatīvās vīrusu programmas  var pamosties dienās: no 30. jūlija līdz 1. augustam un no 4. līdz 5. augustam. Tas ir bīstams laiks, kurā vēlams būt vientulībā un mierā.

Strēlnieks

Strēlniekam 2.augustā pasmaidīs veiksme mīlestībā. Atlikušajās dienās būs patstāvīgi jāmeklē veidi, kā risināt problēmas un negatīvismu. Šonedēļ mēģiniet ievērot  septiņus pamatnoteikumus laimes atrašanai. Jūs varat noorganizēt atpūtu vai doties meklēt savu dvēseles draugu. Cieša cieņas izjūta palīdzēs izdzīvot jebkādus strīdus un konfliktus ģimenē un attiecībās.

Lasīt arī:  7 pazīmes, ka jums ir augsti attīstīta abstraktā domāšana

Mežāzis

Mežāzim vajadzētu uzzināt, kā kontrolēt emocijas. Nedēļas nogalē jūs varat palielināt agresivitāti. Mīlas veiksmi tas ietekmēs vistiešākajā veidā. 1., 2. un 3. augustu labāk ir veltīt komunikācijai, otrās puses meklējumiem, bet ne vientulībai un pārmērīgam darbam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var iemīlēties 1. un 2. augustā. Pārējās dienas var pamodināt jūsu vissliktākās raksturīgās iezīmes. Protams, pastāv iespēja, ka viss notiks labi – jaunas sapulces un paziņas vai kopīgas lietas laulībā vai attiecībās, bet nevajadzētu paļauties tikai uz Fortūnu. Tikai paši Ūdensvīri varēs saprast, kas tieši viņiem jādara, lai labotu situāciju mīlas sfērā.

Zivis

Šonedēļ sākušās nesaskaņas nākotnē var būt ļoti sliktas. Īpaši tas attiecas uz 30. jūliju, 3. augustu un 5. augustu, kad būs nepieciešams meklēt kompromisus. Zivis stāv šonedēļ, lai parādītu ikvienam, ka viņi ir  visvairāk mīlošā un romantiskākā zīme.

Leave a Comment