Mīlestības horoskops uz 2018. gada jūniju – globālas izmaiņas mīlestības sfērā

Dvīņi

No 1. līdz 11. jūnijam Merkurs padara jūs iegremdējušos personiskajās problēmās. Atrodoties stiprākā pozīcijā, jūsu patrons centīsies rīkoties aktīvi. Jaunas paziņas būs labvēlīgas, un šajos mirkļos planētas patrona atbalsts tev nāks par labu. Centieties nezaudēt pārliecību visnoderīgākajā brīdī. Parādiet savu interesi par saziņu un sāciet veidot attiecības ar tiem, ar kuriem jūtat simpātiju. Netērējiet laiku, jo jau 12. datumā jūsu patrona enerģija vājināsies.

Šajā mēnesī jums ir jāpieņem svarīgs lēmums par pašreizējām attiecībām. Marsa ietekmē jūs varat sajust, ka jūsu jūtas pret partneri nav tādas pašas kā iepriekš. Varbūt jums būs vēlme dažādot savu dzīvi un radīt jaunu iepazīšanos. Tomēr astrologi iesaka nepakļauties īslaicīgām vājībām, jo jūs drīz varat nožēlot par to.

Lasi arī: Ko un kad darīt, kad attiecībās sākas problēmas

Vēzis

Mēness mainīgais noskaņojums var ievērojami ietekmēt emocionālo Vēzi. Varbūt patlaban šī vēlme ir patiešām svarīga. Astrologi uzskata, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem jāpārtrauc “atkāpšanās” un jāsāk ātri pārvietoties nākotnē. Dažreiz pagātnes domas var nospiest jūs no pareizā ceļa, bet, atbrīvojoties no negatīvām atmiņām, jūs varat sasniegt panākumus savā personīgajā dzīvē.

Attiecībā uz Vēzi, nesaskaņas ģimenē ir salīdzināmas ar briesmīgu traģēdiju, bet šomēnes jums nekas nav jābaidās. Pat ja rodas grūtības attiecībās ar mīļoto, jūs varat viegli tikt galā ar tām, pateicoties Saturna palīdzībai. Ja rodas strīdi, mēģiniet mierīgi norēķināties, un tad tiem nebūs nopietnu seku.

Lauva

Harizma un pašapziņa ir galvenās Lauvas īpašības, pirms kurām nevar atvairīties neviens pretējā dzimuma pārstāvis. Tomēr pastiprināta Marsa ietekmē jūs kļūsiet tik pārliecināti, ka jūs burtiski atvairīsiet citus. Varbūt šā iemesla dēļ jūs atkārtoti jūtat, ka esat pazaudējis savu spilgtumu un esat ēnā. Tomēr tas tā nav. Iepazīšanās laikā mēģiniet pieminēt mazāk par savu personu, parādiet, ka jūs esat daudz interesēts jūsu sarunu biedrā, un tad jums tiek garantēti panākumi.

Jūsu antagonists Mēness bieži mainīs savu nostāju. Jūnija sākumā tā enerģija galvenokārt tiks pastiprināta, kas nozīmē, ka šajā periodā jums nevajadzētu izrādīt īpašas uzmanības zīmes pretējā dzimuma priekšā, jo tas neradīs pozitīvu rezultātu. Visizdevīgākās dienas iepazīšanās un romantiskās dienas ir 16. un 17. jūnijā. Šajā periodā jūsu antagonists tiks vājināts, un tādēļ viņš nespēs izjaukt jūsu plānus.

Jaunava

Pašreizējais mēnesis nesola globālās pārmaiņas Jaunavai. Tomēr ar to nav nekā nepareiza. Mēneša sākumā stiprinās jūsu patrons Merkurs. Tas palīdzēs jums atrast panākumus jūsu personīgajā dzīvē. Saskaņā ar jūsu zodiaka zīmes raksturojumu, Jaunava vienmēr meklē ideālu partneri. Astrologi uzskata, ka šomēnes vientuļajām Jaunavām būs iespēja realizēt savu sapni. Esiet uzmanīgs, varbūt, jūsu dzīves biedrs jau ir ļoti tuvu. Centies pavadīt vairāk laika ārpus mājas un ievērot jaunas paziņas. Jūnijā jebkura sapulce var būt ar panākumiem.

Jūnijā jūsu planētu antagonistiem nebūs nekāda kaitējuma. Vienīgais pretinieks, kurš jūs ietekmēs, ir Saturns. Tam vajadzētu būt daudz svarīgākam, sazinoties ar pretējo dzimumu. Pievērsiet uzmanību ne tikai izskanējumam, bet arī sarunu biedra personībai, kā arī uzvedībai. Tādējādi jūs varat nekavējoties pārtraukt saziņu ar nevajadzīgiem cilvēkiem, attiecības ar kurām nesniedz neko labu.

Lasi arī: Jaunava līdz pat kāzām

Svari

Jūnijā Svari beidzot varēs izlemt par izvēli. Pirmkārt, tas attiecas uz personīgo dzīvi. Ja līdz šim brīdim jūs nevarat saprast, vai jums ir vajadzīgas attiecības vai nē, tad šajā mēnesī jūs varēsiet pieņemt galīgo lēmumu. Pastiprināts Saturns un Neptūns palīdzēs izvairīties no kļūdām. Mēneša sākumā varat droši paļauties uz Merkura atbalstu. Šajā periodā jūsu patrons liks jums domāt par svarīgākām lietām, piemēram, kā atbrīvoties no vientulības un atrast savu mīlestību. Iespējams, atbildi uz šo jautājumu jūs atradīsiet uzreiz, bet gan astrologi uzskata, ka šajā mēnesī jums noteikti būs iespēja to izdarīt.

Marss darīs visu, lai nomāktu jūsu uzticību. Tas var ietekmēt saziņu ar pretējo dzimumu. Jūs riskējat pazust visnelabvēlīgākajā brīdī, kas liks jums atrast neērtu situāciju. Pat ja jums ir stipra simpātija pret personu, nebaidieties sevi parādīt. Šajā gadījumā jūs vienmēr būsiet pārliecināti, un pēc tam uzvarēt mīļotā cilvēka sirdi būs daudz vieglāk.

Skorpions

Saturns centīsies nogāzt Skorpionu no pareizā ceļa. Viņa ietekmē var likties, ka pašreizējās attiecības pavada jaunību, kas nozīmē, ka ir laiks dažādot savu personīgo dzīvi. Lai nepakļautos kārdinājumam, jums vajadzētu pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams, blakus otrajai pusei. Lai atjaunotu bijušo dzirksti attiecībās, dodieties uz kopīgu atvaļinājumu vai apmeklējiet vietas, ar kurām jums ir patīkamas atmiņas. Ja mīlestība ir pagājusi, esi drosmīgs un pastāstiet savam mīļajam par to. Vienreiz tuvums jūs nevarat atrisināt problēmu, bet doma par to, ko viņš darīja mocīs jūs uz ilgu laiku.

Neskatoties uz to, ka šajā mēnesī jūs riskējat veikt dažas nelielas kļūdas, jūsu patrons Marss visādā veidā cenšas pasargāt jūs no negatīvās ietekmes un planētām antagonistiem. Ja jums ir sarežģīta situācija, nebaidieties lūgt palīdzību no tuviem cilvēkiem vai paļauties uz iekšējās balss norādēm.

Strēlnieks

Strēlnieku sagaida milzīgi panākumi darbā, ko nevar teikt par viņa personīgo dzīvi. Marsa ietekme dos jums papildu spēku, pateicoties tam, ka jūs beidzot iegremdējaties biznesā. Brīvos brīžos jūs var apmeklēt domas par vientulību, bet tās ļoti drīz izzudīs. Saskaņā ar horoskopu, jūnijā globālās izmaiņas personīgajā priekšā negaidīs tevi. Tomēr tas nenozīmē, ka jums nav iespējas apmierināt savu mīlestību. Mēģiniet atstāt komforta zonu un pievērst lielāku uzmanību pretējam dzimumam. Neaizmirstiet, ka jebkurā brīdī jūs varat satikt personu, kuru esat meklējuši visu savu dzīvi, bet, lai to izdarītu, jums vismaz dažkārt vajadzētu tikt novirzītiem no darba jautājumiem un piešķirt laiku savām interesēm.

Astrologi brīdina, ka mēneša sākumā jums ir jāsaskaras ar problēmām. Šajā laikā jums vajadzētu izvairīties no konfliktiem gan ar kolēģiem, gan tuviem cilvēkiem, un tad jūs varat apiet jebkādas grūtības.

Lasi arī: 4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

Mežāzis

Jūnijā Mežāzis varēs izveidot savu dzīvi. Jūsu patrons Mars un Saturns tiks nostiprināti, un tādējādi grūtības tikai var rasties ārkārtējos gadījumos, iepazīšanās ar pretējo dzimumu, laikā. Vienīgā lieta, kas jūs varat izkļūt, ir domāt par darbu. Neskatoties uz to, ka jūsu zodiaka pārstāvja karjeras panākumi ir daudz svarīgāki par mīlestību, pastāvīga vientulība var spēcīgi ietekmēt jūsu uzticību. Mēģiniet vismaz minūti aizmirst par darbu un ienirt romantikas atmosfērā. Dažreiz pat spēcīgajiem un viltīgajiem cilvēkiem ir nepieciešama mīļotā cilvēka aprūpe un mīlestība.

Vismazāk veiksmīgās dienas būs 7. un 8. jūnijā. Šajā laikā jūsu Mēness antagonista enerģija tiks pastiprināta, kas nozīmē, ka nepatikšanas var rasties no jebkuras vietas. Lai nebūtu mulsinoša situācija, šajā laikā ir jāizvairās no jaunām paziņām, iepazīšanās un izskaidrošanās par attiecībām ar savu mīļoto.

Ūdensvīrs

Jūnijā šiem zodiaka apļa pārstāvjiem ieteicams būt uzmanīgākiem. Astrologi apliecina, ka šajā mēnesī Visuma padomi palīdzēs jums krasi mainīt savu dzīvi, un ir svarīgi, lai jūs nepalaistu garām kādu no viņiem. Iespējams, ka jūs varat satikt savu dvēseles draugu pat darbā vai uz ielas. Pievērsiet uzmanību visām pārmaiņām, kas notiek jūsu dzīvē, jo lielākā daļa apsola jums jaunu mīlestību.

Pateicoties Saturna pozitīvajai ietekmei, Ūdensvīrs var novērst sevi no nevajadzīgām domām un sevi pilnībā veltīt ģimenei. Cilvēki, kuri ir precējušies, varēs radīt jaunību savās attiecībās, taču šim nolūkam jums jāpierāda oriģinalitāte. Nelietojiet banālas sveču vakariņas un kopīgas filmu pārrunas, jo jūsu iztēle spēj vairāk. Neparastas darbības pelēkās ikdienas atdzīvināšana, jūs varēsiet pārsteigt un iepriecināt savas dvēseles draugu.

Zivis

Mēneša pirmajā pusē Zivis gaida sekmīgu notikumu virkne. Šajā īsajā laikposmā Mēness centīsies darīt visu, lai jūs varētu just laimi. Jūsu patrons sniegs spēku nestandarta darbībām, un jūs varat justies vairāk pārliecināti. Šajā laikā jūs atradīsiet daudz patīkamu paziņu, no kurām viena var darīt ne tikai savstarpēju līdzjūtību. Varbūt tas ir pirmais vasaras mēnesis, kas sāksies ar pozitīvām izmaiņām jūsu personīgajā dzīvē.

Mēneša laikā jums būs vairāk nekā vienreiz jāaplūko jūsu pagātne. Astrologi neizslēdz iespēju, ka šajā laikposmā Zivis var tikt turētas karmiskas saziņas ķīlās. Dažreiz jūs var apmeklēt domas par vecajiem laikiem un bijušo mīļoto. Jūnijā jums ir jāizvēlas svarīga izvēle – virzīties uz priekšu vai ar visu iespējamo, lai saglabātu to, ko nevar atdot. Centieties pareizi noteikt prioritāti, tikai šajā gadījumā jūs varat sākt dzīvi no jauna.

Avots

Leave a Comment