Mīlestības prognoze nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim

Lauva

Lauvām savas jūtas jāpatur pie sevis. Attiecībās ar pretējo dzimumu visas nedēļas garumā valdīs emocionālas vētras, kas pierims tuvāk nedēļas nogalei, īpaši, ja Lauvas sāks ievērot Visuma likumus, kas pievelk laimi. Ja Lauvas nolems aktīvi demonstrēt savu neapmierinātību, viņas var palaist garām laimīgo iespēju ar otro pusīti kļūt tuvākiem. Zvaigžņu pētnieki iesaka nolaist latiņu, nomierināt degsmi, kā arī mēģināt uzmundrināt savu partneri.

Jaunava

Jaunavām, kuras atrodas attiecībās, vēlams izmantot mājsaimniecības maģijas priekšmetus, kas piesaista mīlestību un stiprina laulību. Tas palīdzēs uzlabot Merkura labvēlīgo ietekmi. Marsa izkļūšana no retrograda ceturtdien palīdzēs Jaunavām kļūt maigām un laipnām vārdos. Iespējams, kāds mīļotais cilvēks šonedēļ visus komentārus sāks uztvert mazāk sāpīgi. Jūs varat mēģināt runāt par savu neapmierinātību.

Svari

Zvaigžņu pētnieki iesaka Svariem būt nedaudz atturīgākiem un iecietīgākiem komunikācijā. Pretējā gadījumā viņu vārdiem un darbībām var rasties negaidītas sekas. Lai sasniegtu labāko scenāriju mīlestībā, šīs zīmes pārstāvjiem jāatstāj tieksme pēc līderības attiecībās. Ir jāļauj partnerim uz laiku pārņemt iniciatīvu savās rokās. Ir svarīgi sekot līdzi  notikumiem, kas brīdina par pozitīvām pārmaiņām, jo ​​tās ir tepat aiz stūra.

Skorpions

Skorpions ir viens no  zīmju pārstāvjiem, ar kuriem ir grūti apprecēties. Šonedēļ viss mainīsies uz labo pusi. Otrā pusīte to sapratīs un tieksies pēc kompromisiem. Zvagžņu pētnieki iesaka atturēties no skarbuma vārdos un darbos. Savstarpējas apsūdzības un kritika radīs daudz problēmu. Šādas darbības var uzkarsēt atmosfēru un sagraut attiecības.

Strēlnieks

Strēlniekam vēlams uzticēties intuīcijai. No 9. līdz 15. datumam pieņemtie svērtie lēmumi būs pareizi un nepieciešami tālākai attiecību attīstībai. Attiecībās var sākties ieilguši strīdi. Dažreiz konflikti palīdz uzlabot enerģiju, bet ne tagad. Šonedēļ strīdi būs pēc iespējas postošāki. Vientuļie Strēlnieki nedēļu var pavadīt šaubu un baiļu gūstā.

Mežāzis

Mežāžiem jācīnās pret  nejaukiem ieradumiem, lai neatbaidītu pretējo dzimumu un cilvēkus kopumā. Vēlams nedot partnerim tukšus solījumus, īpaši pirmdien, otrdien un piektdien. Personīgajā dzīvē valdīs nenoteiktība, kas ienesīs spriedzes notis attiecībās ar otro pusīti. Vientuļos Mežāžus gaida nedēļa, kas pilna ar jaunām daudzsološām paziņām.

Lasi arī: Gribēju atgriezties mājās uz Ziemassvētkiem, bet mani tur negaida ne meita, ne znots

Ūdensvīrs

Ūdensvīri šonedēļ var kļūt jūtīgāki. Tas ir labi, bet tikai daļēji. Ja vēlaties palikt stiprs, jums vajadzētu atcerēties cilvēku tipus, kuri absolūti nevar just līdzi. Planētām ir tendence uz pasivitāti darbībās un zināmu impulsivitāti vārdos, saistībā ar ko zvaigžņu pētnieki iesaka kontrolēt emocijas.

Zivis

Zivis, būdama mainīga zīme, var pārvarēt grūtības mīlestībā, izmantojot viltību un radošumu. Laika posmā no 9. līdz 15. janvārim šāda pieeja nebūs tā pareizākā. Labāk ir vērsties pēc palīdzības pie loģikas. Vientuļajiem Zīmes pārstāvjiem zvaigžņu pētnieki neiesaka spēlēties ar uguni. Ja iespējams, nevajag flirtēt ar cilvēkiem, īpaši tiem, pret kuriem nav spēcīgu jūtu.

COMMENTS

Leave a Comment