Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: dažiem veiksies šajā nedēļā satikt savu dvēseles draugu

Mīlestība ir dzīves joma, kurā nepieciešama stabilitāte. Problēmas mīlestībā var atņemt mums labu garastāvokli, enerģiju un līdz ar to arī iespēju gūt panākumus citās jomās. Zvaigžņu eksperti ir pastāstījuši, kā no tā izvairīties.

Atrast savu dvēseles palīgu nav tik grūti kā to saglabāt. Bieži problēmas šajā frontē ir sliktākas par pašu mīlestības trūkumu, tāpēc neuzskatiet vientulību par problēmu. Šonedēļ planētu enerģija nav mainīga, tāpēc dzīve attiecībās ar mīļoto cilvēku būs stabilāka gan tev, gan man. Šis ir lielisks laiks, lai meklētu arī savu dvēseles radinieku, jo Merkurs veiks pāreju Lauvas zīmē, kas pamodinās mūsos vēlmi sazināties. Atcerieties, kā katra no zīmēm parāda jūtas. Lai atšķirtu nekaitīgu flirtu no iemīlēšanās.

Auns

Aunam būs jāsagatavojas tam, ka viņi var satikt mīlestību no iepriekšējās dzīves. Tās ne vienmēr būs kaut kādas karmiskas attiecības, taču to simbolika noteikti viņus nopietni mulsinās. Palīdzēs planētu un zvaigžņu stabilitāte. Salīdzinoši spēcīgs Merkurs sniegs Aunam zināmu atbalstu un pārliecību par sevi. Lai kas arī notiktu, savas jūtas nav jāslēpj. Jūs varat uzticēties savai iekšējai balsij, lai izvairītos no toksiskiem cilvēkiem. Šī nedēļa būs ļoti neparasta mīlas sfērai.

Vērsis

Vērsim, kurš smagi strādās, pilnīgai relaksācijai vēlams izmantot meditāciju . Šajā gadījumā viņi spēs saglabāt un palielināt savu harizmu. Galu galā noguruma stāvoklī mēs neesam tik pievilcīgi. Vērsim būs jātiek galā ar iespējamu empātijas pieplūdumu. Nu jādomā par citu problēmām, ja netiek galā ar savējām. Vērsim kļūs vieglāk satikt cilvēkus, taču nevajag sasteigt lietas, ja viņi vēlas atrast savu dvēseles palīgu un veidot attiecības.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: daudziem atgriezīsies veksme naudas lietās!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: garstāvokļa pārmaiņas ne visām nāks par labu!

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu atcerēties par domu materializāciju. Mīlestības jomā tas šobrīd ir ārkārtīgi svarīgi. Arī Dvīņiem nāksies tikt galā ar savām priekšnojautām. Jums nav nepieciešams pārāk daudz domāt. Ir svarīgi sekot faktiem. Kopumā situācija mīlas sfērā Dvīņiem būs ārkārtīgi labvēlīga. Šīs Zīmes pārstāvjiem tagad galvenais ir nedomāt, ka visi apkārt ir pret viņiem, jo ​​tā tas noteikti nav. Mīlestības atrašana ir vienkārša, bet attiecību veidošana ir grūtāks uzdevums. Ir svarīgi atcerēties par godīgumu un atklātību. Tas ir pāri visam.

Vēzis

Vēžiem, visticamāk, būs jāizdara svarīgas izvēles mīlas jomā. Jā, tas var radīt dažas problēmas, bet ne viss ir tik slikti. Varat vienkārši sākt ievērot piecus noderīgus noteikumus, kas atvieglos uzdevumu. Lai piesaistītu mīlestību, Vēžiem vajadzētu ieskatīties savās sirdīs – tur ir daudz laba un pozitīva. Jūs varat uzaicināt savu dvēseles radinieku uzspēlēt kāzas vai vienkārši atzīties mīlestībā, dot kādu svarīgu solījumu. Veiksme mīlas lietās ir Vēžu pusē. Mīlestības atrašana viņiem nebūs problēma. Galvenais ir saskatīt cilvēkā tās īpašības, kas ir tik ļoti vajadzīgas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment