Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: dažiem veiksies šajā nedēļā satikt savu dvēseles draugu

Lauva

Visas Zvaigžņu zīmes pauž savas jūtas dažādos veidos. Lauvām ir jāatceras šis vienkāršais fakts, it īpaši, ja viņi šobrīd atrodas mīlestības meklējumos. Šīs Zīmes pārstāvjiem jāsāk uzticēties savai iekšējai balsij, jo tā pagaidām ir ārkārtīgi svarīga. Intuīcija mīlestībā dažreiz palīdz, un ļoti. Merkurs tagad atkal pieņemas spēkā, kas liecina par enerģijas stabilitāti un paaugstinātu pašpārliecinātību. Šo nedēļu ir vērts izmantot, lai garīgi augtu, lai iedvestu jaunu dzīvību jau izveidotajās attiecībās. Nebaidieties pateikt savam mīļotajam kaut ko jauku.

Jaunava

Dažas jūtas un emocijas iznīcina veiksmi mīlestībā. Tas ietver greizsirdību un naidu. Lai viss būtu kārtībā, Jaunavām vajadzēs aizmirst par greizsirdību. Šie cilvēki var būt ļoti kaitinoši, nepamanot spiedienu, kas tiek izdarīts uz mīļoto cilvēku, taču šoreiz viņi varēs redzēt sevi no malas. Gandrīz jebkuras attiecības var pacelt uz nākamo augstāko līmeni. Komunikācijā ar cilvēkiem galvenais ir būt laipnākam. Katru rītu jums vajadzētu mēģināt  sākt ar mīlestību pret sevi un pasauli. Tas palīdzēs Jaunavām kļūt pievilcīgām.

Svari

No retrogrādām planētām Neptūns ir ļoti bīstams. Viņš var pamudināt Svarus pieņemt nepareizus soļus un pieņemt lēmumus mīlestībā. Tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka būt uzmanīgākam ar lēmumiem. Tas ietaupīs mīlestību, ko pavediens sargā no iekrišanas bezdibenī. Var uzsākt jaunas attiecības, plānot kāzas, paziņot par mīlestību un veidot ilgtermiņa plānus. Kopīgi iepirkšanās braucieni nāks par labu Svariem mīlestībā. Ikvienam, kurš meklē, ir jāatceras mūsu padomi, kā saprast, ka tas vai cits cilvēks nesīs problēmas. Ir svarīgi būt uzmanīgiem.

Skorpions

Skorpioniem jāuzmanās no enerģijas vampīriem, kuru viņu vidē var būt diezgan daudz. Iepriekš mēs runājām par to, kā nekļūt par donoru enerģijas vampīram. Skorpioniem nāksies samierināties ar faktu, ka viņu mīlas dzīvē gaidāmas nenovēršamas pārmaiņas. Tas būs skaidrs no miera, kas iespējams pašā nedēļas sākumā. Iespējams, ka Skorpioni kļūs nedaudz kaprīzāki, taču šī problēma ātri vien pāries, ja neapšaubīsi savu pārliecību. Kopumā šī būs lieliska nedēļa strupceļa attiecību izbeigšanai vai jaunas mīlestības atrašanai.

Strēlnieks

Strēlnieki var droši meklēt mīlestību, jo Venera joprojām būs spēcīgā pozīcijā. Pateicoties tam, Strēlniekam visu nedēļu būs maksimālais enerģijas daudzums. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka neslēpt jūtas un emocijas – tās būs Strēlnieka vadzvaigzne. Šīs zīmes cilvēki būs uzmanības centrā, kas dos viņiem pārliecību. Ikviens, kurš tikko uzsācis jaunas attiecības, var uzzināt, cik ilgi tās var turpināties. Šis Strēlnieks palīdzēs veikt atbilstošu numeroloģisku aprēķinu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: daudziem atgriezīsies veksme naudas lietās!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: garstāvokļa pārmaiņas ne visām nāks par labu!

Mežāzis

Mežāžiem tagad ir stingri aizliegts kavēties pagātnē un sūdzībās. Cilvēki to sajutīs un mēģinās apiet šādus Mežāžus. Ikvienam, kurš ir precējies, šonedēļ veiksies, jo viņi savā partnerī varēs atklāt ko jaunu. Pie tā vainojama labvēlīgā Merkura enerģija. Neesiet drosmi, ja kaut kas noiet greizi. Iespējams, ka Mežāži spēs mainīt savu pasaules uzskatu. Šajās septiņās dienās negatīvās domas ir jāizmet no galvas, pretējā gadījumā no 10. līdz 16. datumam mīlestību atrast būs ārkārtīgi grūti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram nakts gaismekļi palīdzēs atbrīvoties no  toksiskiem apstākļiem un padarīs jūsu dzīvi labāku. Saderība mīlestībā ar Ūdensvīru šonedēļ būs visaugstākā un ar visām zīmēm. Ja šīs zīmes pārstāvji meklēs dvēseles palīgu, viņi to varēs atrast draugu un kolēģu lokā. Mīlestības dēļ nav tālu jāiet – tā noteikti ir kaut kur tuvumā. Tiem, kuriem jau ir attiecības, kopā jāpavada neaizmirstama nedēļas nogale – mainiet dekorācijas, sarīkojiet neparastu randiņu. Gara stāvoklis un vēlme pēc laimes Ūdensvīrā būs virsū.

Zivis

Zivis, visticamāk, ka pēdējo nedēļu laikā ir bijušas daudzas nesaskaņas ar otro pusīti un mīļajiem. Merkurs Lauvā palīdzēs padarīt šo laiku patīkamu. Zivju pārdrošā un bieži vien neizprotamā rīcība šonedēļ būs samērā droša. Cilvēki centīsies tos uztvert pareizi, bet visam ir savas robežas. Mīlestībā varat droši eksperimentēt, flirtēt, doties uz neparastiem randiņiem. Galu galā kvantitāte noteikti pārvērtīsies kvalitātē.

Romantiskākās un mīļākās Zvaigžņu zīmes kļūs laimīgākas mīlas sfērā. Sākas laiks, kurā mums visiem jātiecas uz savstarpēju sapratni. Laipnība izglābs šo pasauli, un mīlestība padarīs to skaistāku un patīkamāku.

Leave a Comment