Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada decembrī: pareizi griežot nagus, varēsiet piesaistīt sev laimi!

12., 13. decembris: nagu griešana dilstošā nakts gaismekļa ietekmē Strēlnieka zvaigznājā nesagādās nepatikšanas, ja tikai nedaudz pielabosiet garumu un nepiekritīsiet drosmīgiem eksperimentiem. Šajā periodā jebkuras nopietnas pārvērtības var atstumt veiksmi un veiksmi. Nagus var griezt 12. datumā. 13. decembrī, Jaunā Mēness dienā, labāk izvairīties no nagu griešanas.

14., 15. decembris: Mēness augšana sākas Mežāža zvaigznājā. Šajā periodā nagus griezt nav ieteicams, taču var veikt korekcijas. Veiksmi nesīs mierīgas zemes nokrāsas: zaļa, zila, okera. Spilgts manikīrs piesaistīs nevēlamu uzmanību un var kļūt par kairinājuma avotu.

16., 17. decembris: jūs varat saglabāt veiksmi šajās dienās, ja negriežat nagus. Mēness Ūdensvīrā pieņemas spēkā, un šīs savienības enerģija ļoti pretrunīgi ietekmē emocijas. Jauns manikīrs ātri vien var kļūt nepopulārs, un, ja to veiks jauna manikīra meistare, var sagaidīt problēmas ar nagu plāksnēm.

18., 19. decembris: Mēness kāpums Zivju zīmē ir mierīgs un neitrāls periods. Šajā periodā jūs varat pielāgot nagu garumu un piešķirt tiem noapaļotu izskatu, lai izvairītos no konfliktiem un citu uzmācīgas uzmanības. Vislabāk ir izvēlēties neitrālu nagu krāsu, kas ir tuvu dabiskajai.

20., 21. decembris: Mēness ietekmē Aunā derēs manikīrs. Jauns nagu dizains un forma būs lielisks iemesls, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi, atbrīvotos no stereotipiem un izlemtu to darīt. Kas iepriekš šķita neiespējams. Spilgtā lakas krāsa ir piemērota arī tiem, kuri ir gatavi pieņemt dramatiskas pārmaiņas savā dzīvē.

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

Lasi arī: Šie cilvēki zog jūsu enerģiju, ja jūs šodien viņus nebloķēsiet, jūs nevarēsiet uzlabot savu dzīvi

22., 23. decembris: Mēness turpina augt, pārejot uz Vērša zvaigznāju. Šajā periodā nevajadzētu griezt nagus īsus, lai nezaudētu finansiālus panākumus. Manikīrs zelta, sudraba un smaragda toņos palīdzēs piesaistīt naudas plūsmas. Klasiskās formas bez asiem stūriem piešķirs eleganci.

24., 25. un 26. decembris: Mēness kāpums Dvīņu zvaigznājā – laiks eksperimentiem. Šīs trīs dienas ir piemērotas gan spilgtam manikīram, gan pieaudzēšanai vai, gluži pretēji, atgriešanai pie nagiem. Ir svarīgi noņemt pārklājumu no uzticama speciālista, kurš ieteiks kopšanas procedūras un nekaitēs nagu plāksnēm.

27., 28. decembris: Mēness Vēža zvaigznājā nav īstais laiks nagu griešanai. 27. datumā būs Pilnmēness, kad jebkuras krasas izmaiņas var radīt problēmas un grūtības dzīves ceļā. Šajā laikā ir vērts parūpēties par sevi un savu roku ādu, lai atjaunotu elastību un pabarotu nagu plāksnes.

29., 30. un 31. decembris: Pēdējās dienās pirms Jaungada brīvdienām Mēness samazināsies Lauvas zvaigznājā. Nagu griešana šajā periodā nozīmē veiksmes un pārliecības zaudēšanu. Taču vari nomainīt nagu lakas krāsu uz piemērotāku savam svētku tērpam. Speciālists palīdzēs izvēlēties skaistu toni, kas priecēs jūs ilgu laiku.

Nagu griešana vienmēr ir bijusi neparasta procedūra, taču veids, kā tikt galā ar nepatikšanām un kalpot labklājības piesaistīšanai. Mūsu senči visas procedūras vienmēr saskaņoja ar Mēness stāvokli, lai tā enerģiju izmantotu savā labā un ikdienā piesaistītu veiksmi un labklājību.

Leave a Comment