Nākamais gads nesaudzēs nevienu, stāstīja kāda akla meitene no Francijas

Krievijas un pasaules nākotne 2024. gadā

Kede iebilst: mēs vairs neatgriezīsimies pie ierastā dzīvesveida, jo pasaulei nāksies piedzīvot virkni militāru konfliktu. Tas pārveidos ne tikai pasaules kārtību, bet pat Zemes karti. Pasaules okeānu kontinenti un ūdens ainavas mainīs savu stāvokli.

Gaišreģe min “piecu divnieku” datumu – pētnieki sliecas uzskatīt, ka runa ir par 2022. gada 24. februāri (24.02.2022.). Pēc tam paies pavisam maz laika, un cilvēce beidzot sapratīs dzīves augstāko vērtību.

Līdzīgas prognozes izteica Vanga, piešķirot Krievijai īpašu lomu globālajās pasaules pārmaiņās. Gaišreģe redzēja valsti bagātu un pārtikušu līdz 21. gadsimta vidum. Līdz tam laikam vecā arhitektūra un vecais dzīvesveids būs pagātnē. Tos nomainīs tehnoloģijas, kas palīdzēs veidot jaunu pasauli, kurā mūsu pēcteči dzīvos bez kariem.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Arī Keida jau kopš bērnības ir teikusi interesantas lietas par Krieviju. Kādu dienu viņai tika parādīta pašreizējā Krievijas Federācijas prezidenta fotogrāfija, un meitene viņu raksturoja kā “ļoti lielu, spēcīgu un bagātu, bagātāku par karali “. Francūziete redzēja, ka politiķis pats nolems atkāpties no amata, un viņa vārds uz visiem laikiem paliks pasaules vēsturē. Viņa darbus atcerēsies pēc 100 gadiem.

Prognozes 2024. gadam: kas notiks Eiropā

Pirms dažām nedēļām meitene paziņoja par jaunu brīdinājuma pareģojumu Eiropas valstīm. Kaede redzēja sava veida “sarkano mirdzumu” un masveida bēgļu kustību uz ziemeļiem. Process sāksies ar Turciju, Alžīriju un Sīriju. Šajā laikā mēs vērosim pārsteidzošas debesu parādības.

Meitene aicina būt gataviem migrantu pieplūdumam un nekārtībām, kas pieņems milzīgus apmērus. Uguns stihijas vardarbība var dot savu mānīgo ieguldījumu veselu valstu likteņos. Keida jau brīdinājusi visus savus radiniekus, kuri iepriekš bija izjutuši viņas dāvanas spēku. Gaišreģe uzstāj: šie sarežģītie pārbaudījumi palīdzēs cilvēkiem pārbaudīt savu gara spēku un apvienoties.

Jaunā zīlniece brīdina arī Krievijas Federāciju. Lai gan viņas vīzijā valsti nedraud vides katastrofas, Krievija ir kļuvusi pārmērīgi izolēta no pārējās pasaules. Tas var traucēt tās attīstībai, un alianses ar Austrumu valstīm nepalīdzēs iegūt vēlamo autonomiju no citām valstīm, jo ​​viss šajā pasaulē ir savstarpēji saistīts un savijies.

Laika posmu no 2023. līdz 2024. gadam aklā gaišreģe dēvē par cīņas laiku pret draudiem no ārpuses. Cilvēki paši nonāks nāves skavās, lai iznīcinātu savējos. Cilvēcei ir jāsagatavojas ķīmiskai katastrofai, kas varētu ietekmēt Eiropu. Uber ziņoja par noteiktu kosmisku notikumu, kura sekas uz Zemi būs neatgriezeniskas. Tas izraisīs virkni zemestrīču un supervulkānu izvirdumu, kas notiks nākamā gada sākumā vai vidū.

Paralēli plūdiem vērosim zemūdens floras un faunas mutāciju ūdenstilpju ķīmiskā piesārņojuma dēļ. Indes nonākšana pasaules okeānos izraisīs jaunu mikroorganismu attīstību. Zemes iedzīvotājiem beidzot vajadzētu uzņemties atbildību savās rokās, kamēr nav par vēlu – tāda ir “jaunās Vangas” pozīcija. Ko jūs domājat par franču gaišreģes prognozēm? Dalies ar savu redzējumu komentāros.

Leave a Comment