Naudas Mēness kalendārs 2023. gada decembrim: gauss un nepatīkams darba un finanšu ziņā!

Naudas kalendārs palīdzēs noskaidrot, kā Mēness konkrētajā dienā ietekmēs finansiālo veiksmi šī gada pēdējā mēnesī. Pateicoties tam, varēsi efektīvāk plānot savas lietas un darba projektus pirms Jaungada brīvdienām.

Decembris solās būt visai gauss un nepatīkams darba un finanšu ziņā, taču, ja spēsi sevi pasargāt no pārmērīga stresa un noguruma, tad tev kļūs daudz vieglāk virzīties uz savu mērķi. Mēness kalendārs palīdzēs gūt panākumus biznesā un pareizi pārvaldīt savu laiku.

 

1. decembris: Mēness vēzī pirmajā dienā dils, tāpēc Ūdens stihijas enerģija būs ļoti pozitīva. Pirmajā ziemas dienā varat droši tērēt naudu jaunām drēbēm, izklaidēm, dāvanām mīļajiem. Šī ir lieliska diena, lai sagatavotos svētkiem un, iespējams, viena no pēdējām labvēlīgajām.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Ja kaķis savam saimniekam atnes grauzēju zobos, ko tas nozīmē?

2., 3. decembris: Mēness pasivitāte Lauvas zīmē negatīvi ietekmēs darba lietas un var palielināt nejaušu un neparedzētu problēmu iespējamību finanšu sfērā. Šajās divās dienās no iepirkšanās labāk atturēties – pat mazākie izdevumi būs negatīvi.

4., 5., 6. decembris: šīs trīs dienas ir ļoti labas darbam un iepriekš plānotiem pirkumiem, pateicoties labajai novecojošā Mēness kombinācijai ar Jaunavu, bet 4.datumā Venēra vājināsies, tāpēc būs mazāk enerģijas ierasto lietu risināšanai. un uzdevumi. Mēģiniet šajās dienās visu ļoti rūpīgi plānot.

7., 8. decembris: Mēness dilšanas laikā Svaru zīmē labāk izvairīties no pārslodzes un finanšu izšķērdēšanas. Zvaigžņu eksperti no iesaka uz laiku atlikt garos braucienus un komandējumus. Ceļojuma laikā var sagaidīt nepatīkamus pārsteigumus.

9., 10. un 11. decembris: dilstošais Mēness Skorpionā lieliski ietekmēs ienākumus un motivāciju. Ir vērts pilnībā nodoties darbam, biznesam, zināšanu iegūšanai un arī uz laiku doties iepirkties. Nejauši tēriņi var ietekmēt jūsu maku un garastāvokli, tāpēc pieturieties pie plāna.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment