Naudas skaitļi finansiālajai labklājībai

Kopš mūsu dzimšanas mūs ieskauj skaitļi. Katram skaitlim ir sava enerģija, kas kaut kādā veidā ietekmē cilvēka dzīvi, uzlabojot vai pasliktinot tās kvalitāti. Ietekmēt likteni, uzlabot finansiālo stāvokli, palīdzēt mīlestības frontē – tas viss ir skaitļu spēkos. Šodien mēs jums pastāstīsim, kāds naudas skaitlis jums palīdzēs finansēs.

Uzlabojiet savu dzīves kvalitāti, panākiet karjeras izaugsmi un palieliniet ienākumus, izmantojot burvju skaitļu kombinācijas. Šim nolūkam veiciet vienkāršus rituālus. Rezultāts jūs pārsteigs!

Lasi arī: Skābēju kāpostus tikai saskaņā ar Mēness kalendāru, atklāju labākās dienas 2022. gadā

Kāds naudas skaitlis ienesīs jūsu dzīvē bagātību

Skaitļu kombinācija 128

Šim trīsciparu skaitlim ir ļoti spēcīga enerģija, kas var palīdzēt cilvēkiem ar finansiālām problēmām. Lai finanšu plānā sāktos pozitīvas pārmaiņas, nepieciešams veikt pavisam vienkāršu rituālu. Paņemiet baltu lapu un uzrakstiet uz tās “128”. Uzmanīgi salokiet papīru un ievietojiet to makā (šim nolūkam vislabāk piemērots mazs kredītkartes slots). Šis rituāls ļaus gūt panākumus karjerā un uzlabot finansiālo stāvokli. To var izdarīt absolūti jebkurā nedēļas dienā. Mēness fāzes to neietekmē.

Skaitlis 8

Kā jūs zināt, astoņi ir bezgalības simbols. Šim skaitlim piemīt spēja virzīt naudas plūsmas cilvēka dzīvē. Noliec sev priekšā balta papīra lapu un uzraksti uz tās trīs astoņniekus. Salokiet to un ievietojiet mazākajā maka nodalījumā, kurā tiek glabātas monētas. Tādā veidā jūs variet izveidot savu amuletu pret nabadzību. Jo nauda vienmēr būs jūsu makā.

Skaitlis 5

Šis skaitlis ļauj cilvēkiem atrast efektīvu veidu, kā nopelnīt naudu. Jūsu finansiālais stāvoklis uzlabosies līdz ar piecinieka ienākšanu jūsu dzīvē, galvenais ir veikt īsu rituālu. Paņemiet piecas mazas banktnotes. Salieciet tās kopā. Glabājiet šādas banknotes pie mājas ieejas durvīm. Ir svarīgi tās novietot tā, lai tās neredzētu svešinieku skatieni. Piecas salocītas banknotes, kas atrodas netālu no mājokļa durvīm, veicinās naudas ieplūšanu jūsu dzīvē.

Lasi arī: Es nepērku nekādus atsvaidzinātājus, es pakaisu mēbeles un paklājus ar šo maģisko maisījumu, visa māja patīkami smaržo

Ja vēlaties uzlabot savu finansiālo stāvokli, jums vajadzētu izmēģināt šos rituālus. Iespējams, tas ir tieši tas, kas šobrīd ir vajadzīgs. Un kā jūs jūtaties pret tik mistiskām lietām? Dalieties ar savu viedokli komentāros.

COMMENTS

Leave a Comment