Pieczvaigžņu viesnīcas triks, lai vannas istabā vienmēr būtu debešķīga smarža

Kā savā vannas istabā radīt patīkamu smaržu ? Dažās mājās ir diezgan grūti panākt brīnišķīgu aromātu. Tas var būt saistīts ar mājas lielo vecumu, sliktu ventilāciju, sliktas kvalitātes caurulēm. Ja šādas problēmas ir iespējams novērst, tad noteikti ir vērts to darīt. Un šis vienkāršais triks palīdzēs radīt labu smaržu.

Kā radīt patīkamu smaržu

Ir nepieciešams sagatavot īpašu šķidru maisījumu tualetes poda mazgāšanai. Turklāt to var izmantot arī vannas tīrīšanai. Derīgs šķidrais veļas pulveris, parastā sāls un etiķis. Šāds kokteilis veiksmīgi neitralizē nepatīkamās smakas un iznīcina visus netīrumus. Ja tīrīsiet vannas istabu, izmantojot līdzīgu līdzekli, izdosies laba ideja ietaupīt uz sadzīves ķīmiju.

Lasi arī: Skābēju kāpostus tikai saskaņā ar Mēness kalendāru, atklāju labākās dienas 2022. gadā

Smaržīgs maisījums

SASTĀVDAĻAS

1 l šķidra veļas pulvera

1 ed. k. sāls

3 ed. K.. etiķis

Vienkāršs risinājums

Piemērotā traukā sajauciet šķidro veļas pulveri, sāli un etiķi. Rūpīgi samaisiet mazgāšanas līdzekļa sastāvdaļas un neaizmirstiet izmantot cimdus. Tagad jūs variet sākt tualetes tīrīšanu. Daļa mazgāšanas līdzekļa jāielej tualetē, bet daļa jāatstāj, lai nomazgātu pārējās tā sastāvdaļas.

Ir nepieciešams rūpīgi strādāt ar suku un notīrīt tualetes poda iekšpusi no novecojušā kaļķakmeņa. Ja ūdens nav kvalitatīvs, tas bieži atstāj dzeltenas pēdas. Pēc šī līdzekļa izmantošnas ar paštaisītu mazgāšanas līdzekli šādām pēdām vajadzētu pazust. Pēc tam paņemiet lupatu vai mazāku suku un notīriet tualetes poda vietas zem sēdekļa.

Vēlams arī ūdens tvertni apstrādāt ar šķidru pulveri. Kā arī vāku, un visus pārējos tualetes poda elementus. Iepriekš sagatavojiet pareizā izmēra birstes un sūkļus, ar kuriem mazgāsiet santehniku. Turklāt jūs variet izgatavot vairāk produkta patīkamai smaržai un noskalot ar to tualetes podu tīrīšanas procesā, pēc katras manipulācijas.

Kā vannas istabā radīt patīkamu smaržu

Līdzīgu līdzekli var izmantot visas vannas istabas tīrīšanai. Lai gan gadījumi ir dažādi, tas ir diezgan loģiski. Šis materiāls satur visefektīvākos mazgāšanas līdzekļus, kas noņem pat vecus netīrumus. Vienkārši izmantojiet tos ar vislielāko rūpību.

Lasi arī: Atbrīvojieties no šī, lai mājās iegūtu komfortu

Kā tikt galā ar sliktu smaku vannas istabā? Vai jūs ierobežo līdzekļi no veikaliem, vai arī variet padalīties ar savu tīrīšanas triku? Ja tā, tad noteikti pastāstiet mums par to. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu lasītāji būs ieinteresēti iepazīties ar noderīgiem dzīves trikiem. Lai māja vienmēr smaržo pēc Ēdenes.

Leave a Comment