Nedēļas dienu enerģija un tās ietekme uz ikdienas lietām

Ceturtdiena

Ceturtdien vadības grožus pārņem Jupiters. Šī diena tiek uzskatīta par veiksmīgāko ziedošanai, nesavtīgai palīdzībai citiem, garīgai apgaismībai un cīņai ar saviem netikumiem. Šajā dienā ir vērts meditēt vai lūgt Augstākos spēkus, lai panāktu līdzsvaru ar sevi un ārpasauli.

Ceturtdiena piemērota jebkurai ar jurisprudenci saistītai uzņēmējdarbībai: darījumu slēgšanai, tirdzniecības līgumiem, dokumentu kārtošanai. Šajā nedēļas dienā jums nav jāmeklē vientulība, bet, gluži pretēji, jāpavada pēc iespējas vairāk laika ar pozitīvi domājošiem cilvēkiem. Jupitera ietekmē komandas darbs ir krietni pavirzījies uz priekšu, it īpaši, ja interesē ātri pabeigt kādu projektu vai veicināt savu biznesu.

Planētas paspārnē ir labi organizēt visdažādākos pasākumus, kas vieno cilvēkus ar vienu ideju un vēlmi uzvarēt. Tās var būt ģimenes un draudzīgas tikšanās, masu svinības ar sacensību elementiem, aktīvas pastaigas un spēles brīvā dabā. Jebkuri pasākumi, kas veltīti ceturtdienai, saņem papildu impulsu, tāpēc lietas rit kā pulkstenis.

Piektdiena

Venera iedarbojas uz piektdienu. Par iedvesmu un skaistākajām emocijām atbildīgā planēta necieš negatīvu noskaņojumu. Šajā dienā der darīt lietas, kas saistītas ar mājas iekārtošanu, radošumu un personiskajām attiecībām. Planēta nodrošina patronāžu mākslas jomā nodarbinātajiem, tāpēc piektdien tiek iegūti izcili šedevri gan glezniecībā, gan citās jomās. Šajā dienā veiksme ir arī juvelieru un modes dizaineru pusē, kuri varēs radīt jaunas skaistas lietas.

Piektdien varat droši doties iepirkties, pavadīt laiku ar saviem mīļajiem, iepazīties un sarunāties. Šajā dienā izdosies arī noslēgt laulību savienību, kurā mīlētāji būs laimīgi. Diena paredzēta atpūtai un pozitīvu emociju saņemšanai, tāpēc ar garīgo un fizisko darbu saistītās lietas labāk atlikt.

Piektdiena ir domāta sirsnīgām jūtām, tāpēc šajā dienā vari veikt nekaitīgus rituālus, kas pievelk mīlestību. Lai to izdarītu, varat izmantot sazvērestības, meditācijas un amuletus. Tiem, kas atraduši savu pāri, svarīgi šo dienu pavadīt kopā, lai Venera ar savu enerģiju stiprinātu mīlas savienību.

Sestdiena

Sestdien dominē Saturns, planēta ar smagu un lēnu enerģiju. Šajā dienā ir vērts atlikt lietas, kas saistītas ar uzņēmējdarbību un finansēm. Vienīgais izņēmums būs nekustamā īpašuma un zemes iegāde. Sestdien pieņemts pēc darba nedēļas atpūsties un nenoslogot sevi ar nopietnu jautājumu risināšanu. Dienu var pavadīt vienatnē ar domām, lai sagatavotos jaunām lietām.

Lasi arī: Kā uzzināt savu karmu ar numeroloģijas palīdzību

Saturna ietekmē ir labi attīrīt prātu ar meditāciju, veikt rituālus, kas atbrīvo domas un mājas no negatīvās enerģijas. Šajā dienā ir jāpievērš uzmanība tuviem radiniekiem, īpaši vecāka gadagājuma cilvēkiem.

Sestdien labāk atteikties no jautras dzīres, kas būs pretrunā ar dienas enerģiju. Šajās dienās labāk piebremzēt skriešanu un dot priekšroku aktīva darba apcerei un atpūtai trokšņainās kompānijās. Lai saglabātu iekšējo līdzsvaru, zvaigžņu eksperti iesaka veikt darbus uz zemes gabala vai rūpēties par istabas augiem. Šāds darbs palīdz koncentrēties uz neatrisinātiem uzdevumiem un lēnām izstrādāt taktiku nākamajai nedēļai.

Svētdiena

Svētdiena paiet Saules aizgādībā. Šīs zvaigznes enerģija kalpo garīgai izaugsmei un apgaismībai. Šajā dienā zvaig”znu eksperti iesaka plānot, sadalīt spēkus svarīgu lietu risināšanai pirmdien. Svētdien ir vērts atlikt tādus notikumus kā: laulības, biznesa lietas, darījumu slēgšana. Tas viss tev nenesīs ne veiksmi, ne laimi, it īpaši, ja tevi pārņem šaubas.

Svētdiena ir saziņas diena, tāpēc ikvienam noderēs atcerēties savas saknes un satikt tuvākos radus. Svētdienās ticīgie lūdz lūgšanu Augstākajiem spēkiem, apmeklē tempļus un mošejas, vada meditācijas un lasa svētos rakstus. Tas viss palīdz noskaņoties pozitīvajam, atjaunot harmoniju un pašapziņu, pretoties kārdinājumiem un negatīvajām vēlmēm.

Šajā nedēļas dienā ir lietderīgi paplašināt savu redzesloku, uzzināt ko jaunu no citu kontinentu cilvēku dzīves, izzināt pasauli visā tās daudzveidībā. Nav slikti doties ceļojumā, lai savām acīm apskatītu nepazīstamas pilsētas, apskatītu arhitektūras pieminekļus un daudz ko uzzinātu no pamatiedzīvotājiem.

Ir svarīgi katru nedēļas dienu sākt ar pozitīvām domām, lai jūsu dzīvē nebūtu vietas bailēm. Senču gudrība, kuri dzīvoja harmonijā ar dabu un precīzi zināja, kā dzīvē ienest veiksmi, palīdzēs jums  noskaņoties uz panākumiem un labklājību.

Leave a Comment