Nedēļas mīlestības zvaigžņu prognoze no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Lauva

Mīlestības lietās Lauvām labāk jau iepriekš sagatavoties otrās pusītes spontāniem priekšlikumiem. Tas palīdzēs dažādot attiecības, taču jums nav jāpiespiež mīļotais cilvēks ieviest jauninājumus un eksperimentēt. Spēcīgi mīlas rituāli palīdzēs gan nostiprināt esošās attiecības, gan atrast jaunas, taču nevajadzētu gaidīt ātrus rezultātus. Merkurs ievērojami palēninās jebkura sapņa pārvēršanas procesu realitātē.

Jaunava

Jaunavām mīlas sfērā būs grūts periods, it īpaši, ja viņas nesāks veidot pareizos ieradumus, kas piesaista veiksmi mīlas lietās. Šajā jomā parādīsies zināms apjukums, intrigas un negatīvisms. Jums ir jāatbrīvojas no bailēm un raizēm, kas biedē citus. Tagad jātiecas pēc stabilitātes un nevienam nedod tukšus solījumus un nebārst vārdus “es tevi mīlu” pa labi un pa kreisi.

Svari

Svari turpina zemas enerģijas un vājuma periodu. Padomi, par kuriem runājām iepriekš, palīdzēs šiem cilvēkiem ātri papildināt savas enerģijas rezerves . Šonedēļ jārīkojas resursu taupīšanas režīmā. Tas nozīmē, ka mīlas randiņus un iepazīšanos labāk pagaidām pārtraukt. Zvaigžņu eksperti iesaka piebremzēt aktivitāti, īpaši pēc 2. marta.

Skorpions

Planētas aktivizē izmaiņas, kas var būt jaunas dzīves sākums. Diemžēl ne visas izmaiņas būs patīkamas. Emociju iespaidā pieņēmuši nepareizu lēmumu, Skorpioni riskē iedragāt savu autoritāti, radot priekšnoteikumus strīdam ar savu dvēseles radinieku, saasinot attiecības ar bērniem un ģimenēm. Liela nozīme jāpiešķir vārdiem, cenšoties izvairīties no tiem, kas var sabojāt likteni.

Strēlnieks

Strēlniekiem būs grūti atrast sev vēlamo, īpaši mīlestības jomā. Tā kā vājais Merkurs tiks pievienots vājajai Venērai 2. datumā. Ja sāksi ievērot vienkāršus noteikumus , vēlmes piepildīsies jau vairāk. Šajās septiņās dienās pastāv liela varbūtība dzirdēt nepatiesas baumas par partneri un radīt sev problēmas no nulles. Nav nepieciešams klausīties visu un ticēt nepārbaudītiem vārdiem.

Mežāzis

Mežāži šonedēļ dos iespēju tikt galā ar problēmām. Ja attiecības ir nonākušas līdz loģiskam noslēgumam, zvaigznes palīdzēs to saprast. Ja mīlas sfērā nāksies izdarīt grūtu izvēli, tad veiksmes iespējamība būs minimāla. Būs grūti izvairīties no kļūdām, bet, no otras puses, jebkura kļūda ir lielisks veids, kā kļūt gudrākam, tāpēc jums ir jābūt pacietīgam. Nenāk par ļaunu arī padarīt enerģiju mājās tīrāku. Tātad būs mazāk strīdu ar mīļajiem.

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 27. februāra līdz 5. martam

Ūdensvīrs

Šī nedēļa nav piemērota mīlestības saišu stiprināšanai un dvēseles radinieka atrašanai. Labāk šo laiku veltīt garīgajiem meklējumiem, atpūtai, meditācijai, lūgšanām un personīgām lietām. Zvaigžņu ekspertistingri iesaka nepieļaut kļūdas, nepārkāpt laulību, nepakļauties kārdinājumiem. Ūdensvīriem, kuri ir iemīlējušies, ir svarīgi atrast pamatu un saprast savas vēlmes. Ir svarīgi būt godīgam pret sevi.

Zivis

Šajās septiņās dienās nav jācīnās par mīlestību. Ja Zivīm ir lemts būt kopā ar kādu, šī persona uzņemsies iniciatīvu un nespēlēs spēles. Ir vērts izvairīties no strīdiem un ciešas komunikācijas ar  konservatīvo zīmju pārstāvjiem. Zivīm būs ārkārtīgi nepatīkami veidot dialogu ar šādiem cilvēkiem. Stabilos pāros līdz nedēļas beigām harmonija var pārvērsties stagnācijā, tāpēc labāk neatņemt mīļotajam uzmanību.

Ja jums tagad ir melna mīlestības svītra, eksperti stingri iesaka izmantot veidus, kā tikt galā ar vientulību. Kopumā pavasara sākumu labāk pavadīt prom no mīlas sfēras, koncentrējoties uz dažām patīkamām un vienkāršām lietām.

Leave a Comment