Nedēļas prognoze no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Lauva

Lauvas ir tipiski holēriķi. Viņiem pietiek ar vienu dzirksteli, lai iekurtu sevī liesmojošu uguni. Ieteicams šajās septiņās dienās pārmērīgi nereaģēt uz ienaidnieku uzbrukumiem un mēģināt apiet vēlmi ar kādu strīdēties. Īpaši tas attiecas uz Venēras savienošanās dienām ar Urānu un Plutonu 30. martā un 1. aprīlī. Ieteicams neizjaukt, nebūt liekulīgiem un nemanipulēt ar cilvēkiem. Šāda pieeja var ļoti sabojāt karmu. Tā vietā Lauvām jābūt godīgām un atklātām. Par to viņi tiks apbalvoti.

Jaunava

Jaunavām šajās septiņās dienās nāksies piedzīvot daudz problēmu, kas var izjaukt līdzsvaru. Holotropā elpošana šādos brīžos palīdzēs noturēties virs ūdens un nomierināties. Mierīgums ir galvenais nosacījums uzvarai laika posmā no 27. marta līdz 2. aprīlim. Šis nav labākais laiks lieliem remontdarbiem, pārvietošanai, ainavu maiņai un lielai fiziskai slodzei. Jāapžēlo savs ķermenis un jādod tam iespēja strādāt mērenos režīmos. Pretējā gadījumā Jaunavas var zaudēt veiksmi. Biežāk jāatpūšas, īpaši trīs visbīstamākajās dienās: otrdien, ceturtdien un sestdien.

Svari

Svariem šajā neskaidrajā periodā jāvelk vairāk apģērbu, kas nes veiksmi. Šeit ir svarīgi izvēlēties pareizo krāsu. Svariem ir svarīgi pielikt pūles sev, lai pārvarētu sentimentalitāti un tieksmi pēc pašsajūtas. Ir svarīgi koncentrēties uz pašreizējo brīdi, nevis pagātni. Aprīļa un marta planētas kopumā joprojām ir pozitīvas, tāpēc svarīgi un labvēlīgi notikumi notiks uz nepatīkamo aspektu fona. Jums vienkārši jāskatās uz tiem.

Skorpions

Skorpioniem laika posmā no 27. marta līdz 2. aprīlim nevajadzētu baidīties no vientulības. Tam ir savas priekšrocības, jo tas var stiprināt biolauku. Šis ir labs laiks, lai pabūtu vienatnē ar sevi un izbaudītu dažas vienkāršas lietas. Ieteicams neignorēt kolēģu un tuvinieku lūgumus pēc palīdzības. Ir ļoti svarīgi būt līdzjūtīgam un laipnam, īpaši pret tiem, kuri iepriekš bija laipni pret Skorpioniem. Svarīgi ir saglabāt metodiku un centību, taču tādā līmenī, lai nepārpūlētos, īpaši ceturtdien un sestdien.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ var būt pastāvīga sajūta, ka viņi zaudē kontroli pār situāciju. Saziņa ar jaukiem cilvēkiem palīdzēs viņiem atgūt pašapziņu. Ir nepieciešams pēc iespējas mazāk krustoties ar tiem, kas viņus kritizē un cenšas viņus izbalansēt. Varat arī izlasīt mūsu rakstu par  cilvēku stiprajām pusēm pēc dzimšanas mēneša. Ar tās palīdzību Strēlnieki var atcerēties dažus savus talantus, kas vairos viņu pašapziņu un pašcieņu. Ir svarīgi atcerēties, ka visas grūtības ir īslaicīgas. Marss ir ļoti vājš, tāpēc šaubas par sevi noteikti nenāks par labu.

Mežāzis

Mežāžiem vispirms vajadzētu atcerēties Marsa vājumu, kas 25. martā pārcēlās Vēža zīmē. Šonedēļ Mežāži izjutīs bezpalīdzības uzplūdu, kas ir ārkārtīgi reti. Tas nenozīmē, ka jāsāk domāt, ka viss iet uz bezdibeni. Ieteicams neaizmirst, ka teiktais kļūst par realitāti. Jums tikai jāpasaka kaut kas labs un patīkams par sevi. Ir arī ļoti svarīgi beigt meklēt slēpto nozīmi visā, kas notiek. Mežāžiem ir jāpārvar aizdomīgums, turklāt pēc iespējas ātrāk. Pretējā gadījumā nedēļa paies uz negatīvas nots.

Lasi arī: Nedēļas prognoze sievietēm no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Ūdensvīrs

Ūdensvīri šajās septiņās dienās var krietni palēnināt lēmumu pieņemšanas un domāšanas ātrumu kopumā. Efektīvas metodes palīdzēs atjaunot intelektuālo produktivitāti. Ja vēlaties, varat mēģināt atpūsties, bet ne tikai biznesā, bet arī mīlestībā. Šonedēļ vari sevi veltīt atpūtai un vienatnei. Ieteicams uz visu notiekošo paskatīties no malas un izdarīt attiecīgus secinājumus. Daudz var mācīties no cilvēku uzvedības. Par to jums nav jārunā ar viņiem. Vienkārši uzticieties savai intuīcijai.

Zivis

Zivju nakts spīdekļi var sabojāt noskaņojumu nedēļas pirmajā dienā. Lai pirmdien un kopumā šonedēļ būtu labāks noskaņojums un mazāk problēmu biznesā, svarīgi atbrīvoties no skaudības, dusmām un aizvainojuma. Zivīm šobrīd nevajadzētu būt spārnos. Labāk ir nedaudz atkāpties no tiem gadījumiem, kas saistīti ar maksimālu intelektuālo un fizisko aktivitāti, komunikāciju. Jācenšas arī būt atbildīgākam, jo ​​šajās septiņās dienās ir liela varbūtība kaut ko pazaudēt un neatgūt.

Eksperti novēl veiksmīgu nedēļu. Atcerieties, ka katram no mums ir dāvana, kas no mums nekur nepazudīs. Jā, ir periodi, kad kļūst grūtāk atklāt potenciālu, taču tādi periodi mēdz beigties.

COMMENTS

Leave a Comment