Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023.gada 20. -26. martam

Lauva

Lauvai sākas globālo pārmaiņu laiks. Kopā ar ekvinokciju un Venēru būs lieli panākumi lielākajā daļā jomu. Daudzas pārmaiņas sākumā būs nemanāmas, taču nedēļas beigās tās noteikti liks par sevi manīt. Pats svarīgākais Lauvai tagad ir pareizi sākt katru rītu. Katras dienas sākumam jābūt gaišam un pozitīvam. Tas ievērojami palielinās jau tā ievērojamās izredzes gūt panākumus visos centienos. Viena no visnoderīgākajām Lauvas prasmēm ir spēja pateikt nē. Ikvienam, kurš neatlaidīgi lūdz palīdzību, ir jāatsaka.

Jaunava

Jaunavām svarīgu lēmumu pieņemšanā jāizmanto intuīcija. Sestā maņa viņus pieviļ reti, bet tagad, Merkura mērenās aktivitātes periodā, tā būs vēl spēcīgāka. Lai pēc iespējas ātrāk īstenotu plānus, zvaigžņu speciālisti iesaka vienlaikus uzņemties vienu lietu. Daudzuzdevumu veikšana būs galvenais šīs Zemes zīmes cilvēku produktivitātes ienaidnieks. Šis ir lielisks laiks biznesa braucieniem un personīgajiem ceļojumiem. Ar automašīnu varat droši doties tālā ceļojumā. Lai saglabātu labu garastāvokli, mazāk uzmanības jāpievērš baumām.

Svari

Svariem pēc palīdzības  jāvēršas numeroloģijas. Cipari būs Svaru spēcīgākais veiksmes talismans laikā no 20. līdz 26. datumam. Ar lielu varbūtību cilvēki sāks izrādīt lielāku rūpību un uzmanību pret Svariem. Šī būs nedēļa, kurā nav jāgrūst uz priekšu kā buldozeram, bet jāiemācās gaidīt – kā plēsējs gaida savu upuri. Piesardzība un slepenība nozīmē, ka Svariem ir jātur noslēpumā savi patiesie nodomi, lai ienaidnieki un ļaundari nevarētu izmantot šo cilvēku vājās puses.

Skorpions

Skorpioniem šonedēļ vajadzētu parūpēties par savu veselību. Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka šis ir labākais laiks vingrot, sākt veidot labus ieradumus, kas uzlabo pašsajūtu. Vese***as zaudēšanai ir vairāki iemesli, un Skorpioniem ir svarīgi atcerēties katru no tiem, lai mainītu savu dzīvi un kļūtu stiprāki nākotnē. Šīs septiņas dienas ir lieliskas ilgtermiņa plānošanai, mājsaimniecības darbiem, remontam, pārvietošanai un ainavu maiņai kopumā. Nedaudz naudas un laika vari tērēt arī izskata izmaiņām.

Strēlnieks

Tiek prognozēts, ka Strēlniekiem šonedēļ būs tikai viens lielākais ienaidnieks – bailes. Īpašas lūgšanas un rituāli palīdzēs tikt galā ar šo problēmu, kļūstot drosmīgākai. Noderēs biznesā, finanšu sfērā, arī mīlestībā. Strēlnieki ir ļoti attapīgi cilvēki, taču iespējams, ka viņiem nāksies izstrādāt rezerves plānu gadījumam, ja galvenais neizdosies. Tādā laikā kā tagad nav cerību uz stabilitāti. Ir pienācis laiks Strēlniekiem pārtraukt vēlmju domāšanu, ja viņi patiešām vēlas kļūt veiksmīgi un laimīgi.

Mežāzis

Šajās septiņās dienās Mežāžiem nekādā gadījumā nevajadzētu bremzēt savu attīstību, apsēstoties ar neveiksmēm. Labākās metodes, prakse un padomi palīdzēs viņiem virzīties uz priekšu . Tāpat zvaigžņu speciālisti iesaka nepamest agrāk iesāktās lietas. Atmest un padoties ir diezgan viegli, taču šāda vēlme var liecināt, ka veiksme ir tuvāk nekā jebkad agrāk. Ja Mežāži ir ļoti noguruši no pašreizējās dzīves situācijas, viņiem jāmēģina iemest ēsmu, atrodot jaunu darbu, hobiju, iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem. Ir pienācis laiks pārvarēt šaubas un dabisko tuvību.

Lasi arī: Venēra Vērsī no 2023. gada 16. marta līdz 10. aprīlim: padoms kā būt aktīvākiem un pievilcīgākiem visiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem jāsāk nedēļa ar mājas uzkopšanu, ja viņi to nav darījuši pēdējās nedēļas laikā. Ir vienkārši rituāli, lai pārveidotu vietējo sienu enerģiju. Tie ir jāizmanto pēc iespējas ātrāk, lai tādējādi iedarbinātu pareizos dzīves mehānismus. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Ūdensvīri ir cilvēki, kuri nebaidās no pārmaiņām, taču patiesībā tas nav nepieciešams reizi pa reizei. Šonedēļ zvaigznes ar planētām dāvās Ūdensvīram ratiņus un drosmes ratus. Šis ir īstais laiks, lai mainītu apkārtējo vidi un ieviestu kaut ko jaunu savā dzīvē.

Zivis

Ja Zivis pēdējā laikā piesaista problēmas un nepatikšanas, tad viņām vajadzētu iepazīties ar iemesliem, kāpēc tas notiek visbiežāk. Ir pienācis laiks labot situāciju, un zvaigznes šajās Zivīs sniegs lielu atbalstu. Kopumā nedēļa ir ideāla valodu mācīšanai un apguvei. Ievērojami pieaugs Zivju atmiņa un uzmanība. Speciālisti arī iesaka šiem cilvēkiem izrādīt atturību saziņā ar apkārtējiem. Konflikti un nepatikšanas nesīs tikai jaunas problēmas. Strīdos jāiemācās piekāpties.

Šī nedēļa ir viena no gada labākajām. Centieties būt aktīvs un neatlikt faktiskās lietas uz vēlāku laiku. Mūsu dzīve pagriezīsies jaunā virzienā, it īpaši, ja spēsi atrast savu aicinājumu. Eksperti novēl jums panākumus it visā.

COMMENTS

Leave a Comment