Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Lauva

Lauvām jācenšas ieprogrammēt savu enerģiju panākumiem, jo ​​planētu stāvoklis tam ir pēc iespējas labāks, it īpaši nedēļas nogalē. Runājot par citiem cilvēkiem, 10. februāris būs bīstama diena Merkūra un Plutona negatīvā aspekta dēļ. Šī ir vienīgā diena, kurā jums noteikti nav vēlams riskēt un mēģināt mainīt savu dzīvi. Pārējās dienās jums jārīkojas ātri, drosmīgi un pārliecinoši. Ar lielu varbūtību Lauvas spēs ģenerēt jaunas noderīgas idejas, kā arī efektīvi tikt galā ar jebkādām dzīves grūtībām.

Jaunava

Jaunavām patīk, ja padomi ir piepildīti ar specifiku, bet šonedēļ būs diezgan daudz specifiku. Piemēram, Jaunavām var šķist, ka viss, kas notiek, jau ir noticis iepriekš. Šī dīvainā déjà vu sajūta viņus vajās līdz pat piektdienai, kad Merkūrs ieies Ūdensvīrā 11. februārī. Ja jums nepieciešama specifika, tad eksperti iesaka sākt ievērot laimīgas dzīves noteikumus. Ja Jaunavām pēkšņi šķiet, ka laime no viņām slīd prom, šie noteikumi palīdzēs to atgriezt un stiprināt ticību sev un gaišākai nākotnei.

Svari

Svariem šonedēļ var nākties vairāk strādāt un biežāk veikt neatliekamus mājas darbus. Ar pareizo pieeju tas viss sagādās prieku, tāpēc vispirms ir jāatsakās no  tā, kas neļauj būt dzīvespriecīgākam un enerģiskākam. Otrais padoms ir būt konsekventam. Tas nozīmē, ka jums vienlaikus ir jāuzņemas tikai viena lieta un “nelēkājiet” starp uzdevumiem, lai nezaudētu fokusu. Atslēga, lai atslēgtu durvis uz panākumiem, būs mierīgums, optimisms un vēlme būt pašam.

Skorpions

Šī nedēļa Skorpioniem būs ļoti nozīmīga un notikumiem bagāta. Tas nozīmē, ka viņiem ir jāsaglabā Vese***a un enerģija. Lai to izdarītu, piemēram, varat uzturēt noteiktas vietas savās mājās tīras. Tāpat no 6. līdz 12. februārim noderēs saziņa ar jaukiem cilvēkiem, kuri prot uzmundrināt īstajā laikā. Pat ja ne bez piepūles, bet Skorpioni spēs sasniegt ātrāko savu uzdevumu risinājumu. Šiem cilvēkiem veiksies visās dzīves jomās, lai gan dažkārt tā nebūs tik pamanāma parādība.

Strēlnieks

Strēlniekam biežāk vajadzētu izmantot amuletus pret ļauniem cilvēkiem, jo šajās septiņās dienās tiek aktivizēti ne tikai labvēļi, bet arī ienaidnieki. Strēlniekiem būs daudz vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus, īpaši, ja neviens nedos nelūgtus padomus. Zvaigžņu speciālisti stingri iesaka neklausīties citu ieteikumos, īpaši, ja neviens viņiem par to nejautā. Jaunas iepazīšanās būs zīme par kaut kā svarīga parādīšanos. Jauni cilvēki, kuri ieskauj Strēlnieku, varēs mainīt tavu dzīvi uz visiem laikiem.

Mežāzis

Mežāžiem visvairāk veiksies intelektuālo problēmu risināšanā. Tāpēc viņiem būs nepieciešama nedaudz lielāka piesardzība un asa atmiņa. Šonedēļ svarīgi uzraudzīt savu veselību un cīnīties ar ieradumiem, kas to apdraud. Mežāžiem ir raksturīga zināms savtīgums, taču laika posmā no 6. februāra līdz 12. februārim vajag būt nedaudz vieglākam, it īpaši, ja kāds tuvs cilvēks cenšas lūgt palīdzību. Svarīgi būt laipnākam, atsaucīgākam un uzmanīgākam pret tiem, kuri Mežāži mīl un ciena.

Lasi arī: Radi komfortu un piesaisti veiksmi atbilstoši savai zvaigžņu zīmei: vislabākie aromāti mājām atbilstoši jūsu stihijai

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīvē laika posmā no 6. līdz 12. februārim var gadīties situācijas, kurās vispirms jāieklausās savā intuīcijā. Sestā sajūta šajā periodā būs ļoti noderīga. Tas nenozīmē, ka veselais saprāts ir jāatstāj kaut kur otrajā plānā. Gluži pretēji, kombinācijā ar priekšnojautu Ūdensvīra asais prāts dos viņiem vēl vairāk iespēju gūt panākumus jebkurā biznesā. Ja šobrīd šīs zīmes pārstāvju dzīvē ir kādi kari darbā un vispār dzīvē, tad laiks izmest balto karogu, doties uz izlīgumu ar ienaidniekiem.

Zivis

Nakts gaismekļi Zivīm atklās noslēpumus par nākotni. Šajās septiņās dienās jūs varat droši nodarboties ar zīlēšanu. Nav brīnums, ka viņi saka, ka dažreiz visi līdzekļi ir labi. Šī nedēļa ir laiks, kad šis apgalvojums ir visaktuālākais. Visas pašreizējās nepatikšanas sevi diezgan ātri izsmels, jo Zivis kļūs fiziski stiprākas. Viņi būs gudrāki un atrisinās problēmas daudzkārt ātrāk nekā parasti. Šis ir brīnišķīgs laiks ceļojumiem, ainavu maiņai. Varat arī iepirkties un tērēt naudu Vese***as veicināšanai.

Planētu ietekme uz cilvēku ir spēcīgāka, nekā mēs domājam. Lai izmantotu šo ietekmi savā labā. Mēģiniet ievērot vienkāršus zvaigžņu speciālistu ieteikumus. Novēlam veiksmīgu nedēļu, labu garastāvokli un labus cilvēkus pie apvāršņa.

COMMENTS

Leave a Comment