Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Sieviete Lauva

Daiļā dzimuma lauvas varēs iegūt autoritāti. Lai to izdarītu, jums ir jārunā patiesība un jābūt atbildīgam par pienākumiem mājās un darbā. Šis būs ļoti labs laiks, lai mēģinātu kļūt gudrākam un gudrākam. Jūs varat un pat vajag lasīt vairāk grāmatu, skatīties vairāk izglītojošu video. Sieviešu prognoze Lauvai sola diezgan ražīgu nedēļu, taču darāmā ar lielu varbūtību būs vairāk nekā parasti. Neskatoties uz saspringto grafiku, šīs Zīmes dāmas varēs veikt nepieciešamos uzdevumus laikā, ja ievēros skaidru plānu.

Sieviete Jaunava

Jaunavas spēs gūt panākumus jebkurā jomā – mīlestībā, mājas darbos, darbā. Tagad galvenais ir laicīgi atpūsties un katru vakaru uzkrāt spēkus, lai no rīta iekarotu jaunas virsotnes. Merkurs ir spēcīgs, Venēra vēl ir spēcīga, taču tas nenozīmē, ka toksiski cilvēki būs nekaitīgi. Sasniegt jaunus panākumus neļaus nenoteiktība un šādu cilvēku uzspiestā baiļu vai satraukuma sajūta. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti iesaka veikt uzņēmējdarbību lielākoties bez ārējas palīdzības.

Sieviete Svari

Svari spēs tikt galā ar uzmācīgām domām un mest pie malas šaubas, kas ir ārkārtīgi svarīgi, lai virzītos uz priekšu karjeras un mīlas lietās. Šīs zīmes dāmām nevajadzētu aizmirst, ka panākumu atslēga ir tikai viņu pašu rokās. Nav jāgaida brīnums, jo tā ir laika tērēšana. Nedēļa solās būt produktīva, taču saspringta. Nevajag pārpūlēties un censties visu izdarīt uzreiz. Labāk ir izbaudīt procesu un nekur nesteigties.

Sieviete Skorpions

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zvaigžņu zīmes dāmām būt aktīvām, lai nepalaistu garām likteņa dāvanas. Šonedēļ zvaigžņu un planētu enerģija spiedīs tās uz visādām pārmaiņām, kam noteikti nav vērts pretoties. Interesanti piedāvājumi nāks visas nedēļas garumā, un Skorpioniem būs jāizvēlas nozīmīgākais no tiem. Zvaigžņu eksperti arī iesaka atcerēties, ka klusums ir zelts. Ir lietas, par kurām nedrīkst nevienam stāstīt  – ne tagad, ne citreiz. Nelabvēļi var izmantot šo informāciju, lai tīši visu sabojātu.

Sieviete Strēlnieks

Daiļā dzimuma Strēlniekiem nedēļu jāsāk vai jābeidz ar  mājas attīrīšanu no negatīvās enerģijas. Fakts ir tāds, ka svētdien retrogrādā Venēra šīs zīmes pārstāvēm var atņemt spēku, un spēcīga un tīra mājas enerģija neļaus viņai to izdarīt pilnībā. Zvaigžņu eksperti sola aktīvu, notikumiem un tikšanos pilnu nedēļu. Nav izslēgta saziņa ar cilvēkiem, ar kuriem ir zuduši kontakti. Tas varētu būt pat bijušais draugs. Dažas Strēlnieku sievietes atklās sevī jaunas spējas, kuru attīstīšana palīdzēs virzīties uz priekšu finanšu jomā.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma pārstāvēm Mežāžiem jāstrādā vairāk un jābūt mazāk slinkiem. Tas nesīs ne tikai prieku, bet arī labklājību. Šonedēļ šīs zīmes sievietes nav pasargātas no viltus. Ar viņu palīdzību Mežāži spēs apiet sāncenšus un noturēties spēcīgā pozīcijā bez strīdiem un kariem. Šīs dāmas sajutīs spēka pieplūdumu, kas palīdzēs ne tikai veikt visus uzdevumus laikā, bet arī uzsākt ko jaunu. Zvaigžņu eksperti neizslēdz pēkšņus ceļojumus, interesantas paziņas un negaidītus piedāvājumus.

Sieviete Ūdensvīrs

Skaistajiem Ūdensvīriem, lai nepalaistu garām jaunas iespējas, palīdzēs intuīcija, kurā noteikti vajadzētu ieklausīties. No 17. līdz 23. jūlijam šīs zīmes sievietes spēs pārvarēt jebkādas grūtības un atrisināt jebkuras sarežģītības problēmas, ja ticēs sev un pārstās nenovērtēt savu cieņu. Zvaigžņu eksperti iesaka biežāk satikt jaunus cilvēkus un nebūt slinkiem, mēģināt analizēt viņu raksturu. Patīkami cilvēki palīdzēs Ūdensvīram paaugstināt pašcieņu un enerģēt labklājību. Laba attieksme palīdzēs tikt galā ar jebkuru uzdevumu.

Sieviete Zivis

Dāmas-Zivis, zvaigžņu eksperti iesaka koncentrēties uz biznesa jautājumu risināšanu, vienlaikus atceroties, ka šobrīd aktuālākie ir Visuma līdzsvara likumi, kurus nekādā gadījumā nevajadzētu pārkāpt. Zvaigžņu un planētu enerģija ir labvēlīga, un nedēļas sākums būs lielisks laiks mērķu sasniegšanai. Tuvāk nedēļas nogalei Zivju sievietes varēs pavadīt laiku kopā ar mīļajiem. Zvaigžņu eksperti iesaka tērēt enerģiju tēla maiņai un mājas pārveidošanai. Enerģija, kas vērsta mierīgā virzienā, dos maksimālu labumu. Laika posmā no 17. līdz 23. jūlijam veiksme būs labo Zivju pusē.

Lai svarīgas lietas tiktu pabeigtas laikā, jebkuras zīmes dāmām ir svarīgi atcerēties cīņu  ar negatīvām domām. Savlaicīga atpūta un miegs saglabās skaistumu un jaunību, un neļaus jums iet distanci visnepiemērotākajā brīdī. Vēlam veiksmi visām sievietēm.

Leave a Comment