Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

Sieviete Lauva

Ļvovas sievišķā enerģija necietīs, taču viņu komunikācijas efektivitāte var atstāt vēlama, jo Merkurs diezgan jūtami ietekmē viņu apziņu. Šonedēļ jums jācenšas novērst negatīvās saites. Lauvas dāmām ir svarīgi saglabāt iekšējo līdzsvaru. Šonedēļ zvaigžņu un planētu enerģija būs nesabalansēta, un noskaņojums var mainīties vairākas reizes dienā. Pārmērīgas emocijas būs galvenais veiksmes ienaidnieks, tāpēc šīm sievietēm ir tik svarīgi savaldīties, lai pirmā vasaras mēneša beigās un otrā vasaras mēneša sākumā dzīvē neienestu neveiksmes.

Sieviete Jaunava

Jau otrdien šo dāmu spēki krasi kritīsies Merkura dēļ Vēzī, tāpēc nāksies piestrādāt pie sevis un sava pasaules redzējuma. Sievietēm Jaunavām zvaigžņu eksperti iesaka atteikties no jaunu plānu īstenošanas, atliekot to vismaz uz nākamo nedēļu. Pēc pirmdienas labāk veikt darījumu nobeigšanu, lai atbrīvotos no visa, kas atvelk laikā un ieietu jūlijā bez negatīvām domām. Jau no pirmās dienas Jaunavām būs grūtāk izveidot personīgo dzīvi. Tiem, kas meklē partneri, vajadzētu uz laiku pārtraukt.

Sieviete Svari

Šīs zīmes sievietes var pārņemt doma, ka viņas ir zaudējušas savu skaistumu, taču ir svarīgi saprast, ka tā ir tikai doma. Tomēr tas, par ko mēs domājam, bieži materializējas. Cilvēki var sajust Svaru nedrošību, tāpēc pārstāj viņas apbrīnot. Efektīviem skaistumarituāliem būs jāpalīdz labot šo situāciju un pilnībā novērst to. Šis periods nebūs veiksmīgākais, lai mēģinātu mainīt savu dzīvi. Arī tagad labāk pilnībā neuzticēties savai intuīcijai. Iekšējā balss nepalīdzēs atrast pareizo risinājumu, taču tā var viegli nonākt strupceļā.

Sieviete Skorpions

Skorpionu sievietēm vēlams uzmanīties no nepatīkamiem cilvēkiem un ienaidniekiem. Tie var aktivizēties jau otrdien. Izmantojiet metodes, kas palīdzēs pasargāt sevi no apkārtējo negatīvās enerģijas. Ir svarīgi atcerēties, ka labākā aizsardzības metode ir izvairīšanās. Nav nepieciešams sazināties ar tiem, kas ir kaitinoši. Skorpioniem nedēļa iesāksies aktīvi, un, lai nezaudētu entuziasmu, zvaigžņu eksperti iesaka biežāk darīt ko patīkamu. Jaunā mēneša sākums ir veiksmīgs, ja jau iepriekš samierināsies ar saviem mīļajiem un atradīsi spēku viņus nekritizēt.

Sieviete Strēlnieks

Mūsu neveiksmēm un problēmām ir daudz iemeslu. Daiļā dzimuma Strēlniekiem tās jāatceras, jo šonedēļ tās var būt maksimāli aktuālas. Tagad zvaigžņu eksperti stingri iesaka atteikties no jebkādiem strīdiem un konfliktiem, lai nesabojātu garastāvokli un neradītu ienaidniekus. Speciālisti iesaka nedēļu sākt un beigt uz pozitīvas nots, un no pirmdienas sākt izrādīt lielāku fizisko aktivitāti, lai stiprinātu enerģiju un efektīvi cīnītos pret agresīvām personībām un emocionālām problēmām.

Lasi arī: Labākie finanšu talismani dažādu profesiju cilvēkiem: lai nauda vienmēr būtu makā

Lasi arī: Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis pats sabojā savu dzīvi

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma Mežāžiem būs grūtības, taču nevar teikt, ka tās kļūs kritiskas. Jā, viņām var būt daudz problēmu, bet viņas tiks ar visu galā, īpaši, ja viņas nezaudēs drosmi. Šajā laikā, neskatoties uz problēmām ar Merkuru un Neptūnu, varat mēģināt atrast sev jaunu hobiju. Sievietēm Mežāzis ar to palīdzēs īpašs numeroloģisks aprēķins. Kopumā satikt Jūliju labā noskaņojumā nebūs pārāk grūti. Pozitīvu attieksmi palīdzēs saglabāt arī tēla maiņa.

Sieviete Ūdensvīrs

Ūdensvīrus spēcīgi ietekmē Merkurs, tāpēc no otrdienas labāk pārtraukt finansiālo risku. Tāpat nav ieteicams stāstīt cilvēkiem kaut ko tādu, kas viņas var ļoti apbēdināt. Ūdensvīra dāmām šonedēļ būs grūtāk atrast kopīgu valodu ar savu iekšējo loku, tāpēc labāk būt iejūtīgākām, mēģināt noteikt neveiksmju un problēmu cēloņus. Šajā periodā ir svarīgi būt harmonijā ar sevi, lai jūnijs aizvadītu bez skandāliem un konfliktiem un ar labu garastāvokli un labās attiecībās sāktu jaunu dzīves posmu gan ar mīļajiem, gan ar partneriem, draugiem, kolēģiem.

Sieviete Zivis

Zivīm nedēļu jāsāk ar  informācijas lauka notīrīšanu. Tas palīdzēs izlīdzināt asus stūrus un apiet Mercury iedvesmotās problēmas. Jūnija beigās zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm sievietēm palielināt savu enerģiju un vitalitāti, lai izvairītos no nepatikšanām, kas saistītas ar garastāvokļa svārstībām un Neptūna retrogrāda negatīvo ietekmi. Gada jūlija sākums būs veiksmīgs, ja šajā laikā šīs Zīmes sievietes varēs uzsākt ko jaunu, bet nesasteigt lietas. Uzmanība detaļām tagad ir vissvarīgākā.

Ja kādai no Zvaigžņu zīmēm piederošajai sievietei ir krasi zudusi veiksme, noderīgas prakses palīdzēs to novērst . Eksperti novēlu visām sievietēm labu nedēļu un skaidras debesis virs galvām. Ļaujiet visiem jūsu plāniem piepildīties.

COMMENTS

Leave a Comment