Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: iedeāls, laiks, lai pabeigtu iesākto un gūtu panākumus!

Sieviete Lauva

Daiļā dzimuma lauvām, lai saglabātu veiksmi un tiktu galā ar savu dzīvi, nedēļu ir vērts sākt ar  tīrīšanu pēc Marijas Kondo metodes. Ja ar prioritāšu noteikšanu un dotā vektora klātbūtni viss ir kārtībā, varat kādu laiku veltīt atpūtai. Trokšņaini uzņēmumi šobrīd nav labākais atpūtas veids. Mērenas fiziskās aktivitātes un mierīgi vakari sniegs šīm sievietēm možuma un iedvesmas lādiņu, un tas kļūs par galveno veiksmes avotu. Ticība saviem spēkiem, kā arī spēja atslēgties no agresīvi domājošiem cilvēkiem palīdzēs viņām noturēties virsotnē.

Sieviete Jaunava

Daiļā dzimuma pārstāvēm ir svarīgi atbrīvoties no  kaitīgām enerģētiskām pieķeršanās, lai pēc iespējas mazāk saskartos ar savu pagātni – ar bijušajiem vīriešiem, ar nepatīkamiem cilvēkiem, kas radīja daudz problēmu un ar nepatīkamām atmiņām. Ja šādas tikšanās ir biežas, tas var nopietni iedragāt šīs zīmes pārstāvju noskaņojumu. Jaunavām šonedēļ ieteicams nepievērst uzmanību priekšnojautas. Intuīcija būs novājināta, tāpēc tā var viņas ievest necaurejamos problēmu, incidentu un nepatikšanu džungļos: gan biznesa vidē, gan saziņā ar mīļajiem.

Sieviete Svari

Visiem Svariem nevajadzētu ierobežot sevi, meklējot savu sapņu vīrieti, savas dzīves mīlestību. Fakts ir tāds, ka, lai gan Merkurs ir vājš, Venēra joprojām atbalstīs šīs sievietes, un viņa ir daudz svarīgāka no enerģijas viedokļa. Šī iemesla dēļ Svari veiksmes ziņā daudz negrims. Mantra vīrieša pievilināšanai noderēs mīlas piedzīvojumos. Zvaigžņu eksperti iesaka šonedēļ saglabāt mieru un saprātīgumu. Zvaigžņu un planētu enerģija būs stabila, bet nervozitāte var viegli izraisīt aizkaitināmības uzplūdu, kas traucēs ikdienas aktivitātēm.

Sieviete Skorpions

Skorpioniem kopumā veiksies ar jaunām paziņām, tomēr der atcerēties, ka starp visu vīriešu dažādību laika posmā no 3. līdz 9. jūlijam Skorpioni bieži sastapsies ar enerģijas vampīriem. Skaistajiem Skorpioniem netraucē kaut nedaudz pašapziņas. Ar to viņas varēs ātri pabeigt aktuālās lietas, izvirzīt sev jaunus mērķus. Brīvdienās zvaigžņu eksperti šīm sievietēm iesaka pienācīgi atpūsties un papildināt savas enerģijas rezerves. Darbs ir labs, bet nepieciešama arī restaurācija.

Sieviete Strēlnieks

Strēlniekiem neklāsies viegli, taču viņas gūs panākumus gan mīlas lietās, gan finanšu lietās. Ir vērts atcerēties vingrinājumus efektīvai mērķu vizualizācijai. Strēlnieku sievietes ir neticami izdomas bagātas, tāpēc viņām ir jāiedomājas, kā viņas risina problēmas, kā viņām izdodas sasniegt to, par ko sapņo. Šonedēļ zvaigžņu eksperti iesaka meklēt arī jaunus talantus. Zvaigžņu un planētu enerģija ir neharmoniska, tāpēc nevajadzētu gaidīt no tām pēkšņu palīdzību. Laba nedēļa būs kārtības sakārtošanai mājās un dzīvē kopumā.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Sieviete Mežāzis

Mežāžiem steidzami jāizveido līdzsvarota enerģijas aizsardzība, jo iespējams, ka pie apvāršņa var parādīties nepatīkami cilvēki, slēpti ienaidnieki un ārkārtīgi negatīvi notikumi, kas var atstāt dziļas rētas šo sieviešu dvēselē. Mežāži šonedēļ ar savu skaistumu varēs iekarot vidi, kā arī demonstrēt cilvēkiem savas spējas, pateicoties kurām varēs atstāt par sevi vislabāko iespaidu. Galvenais nepārspīlēt ar iniciatīvu. Svarīgi ir drosmīgi uzņemties jaunas lietas un nebaidīties no jaunām paziņām.

Sieviete Ūdensvīrs

Uz Merkura enerģijas krituma fona skaistajam Ūdensvīram mājās var rasties lielas problēmas saziņā ar bērniem, vecākiem un mīļoto vīrieti. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti stingri iesaka biežāk izmantot amuletus mājām no nepatikšanām. Šī nedēļa Ūdensvīra sievietēm būs aktīva un piepildīta ar dažādiem neparastiem un nereti ne tiem patīkamākajiem notikumiem. Zvaigžņu un planētu enerģija atstāj daudz ko vēlēties, tāpēc jums nav jātērē visi spēki svarīgu lietu pabeigšanai vai uzsākšanai. Zvaigžņu eksperti iesaka neaizmirst par atpūtu un vientulību.

Sieviete Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Ūdens zīmes sievietēm no 3. līdz 9. jūlijam nepalikt mājās, lai nepalaistu garām jaunas daudzsološas iespējas, kā arī interesantas iepazīšanās, no kurām lielākā daļa var notikt nedēļas beigās. Apkārt Zivīm būs daudz toksisku cilvēku, tāpēc ir svarīgi atcerēties par likumpārkāpēju sazvērestībām. Viņi palīdzēs šīs zīmes sievietēm nekļūt par ļaunu cilvēku upuriem. Pirmā pilnā jūlija nedēļa Zivīm būs ne tikai pārbaudījumu, bet arī iespēju laiks visās dzīves jomās. Jums jāatceras par saviem svarīgākajiem mērķiem un no tiem nav jāatkāpjas.

Eksperti novēl visām sievietēm veiksmi, laipnību un panākumus biznesā. Turpiniet sekot veiksmes psiholoģijai, atsakoties no domām, kas jūs velk lejup. Ļaujiet sieviešu laimei kļūt par jūsu realitāti, nevis par nenotveramu sapni.

COMMENTS

Leave a Comment