Nekad nesaki to savam vīrietiem! Frāzes, kas var izpostīt tavas attiecības

1. “Lūk, mans bijušais”

Protams, viņš ir lietas kursā, ka pirms viņa esi tikusies ar citiem vīriešiem, bet zināt detaļas par visiem Taviem bijušajiem viņš noteikti nevēlas, jo, ja vēlētos, noteikti pajautātu. Starp citu, nav svarīgi, kā tieši Tu savu bijušo vai pat bijušos pieminēsi – ar plusa vai mīnusa zīmi, jo jebkurš no šiem variantiem viņu noteikti tracinās, jo viņš nevēlas zināt nekādu lieku informāciju par kādu no Tavas dzīves iepriekšējiem vīriešiem.

2. “Ja neproti, tad nedari to”

Tā fakta demonstrācija, ka netici viņa spējām, nav īpaši labvēlīga attiecībām. Ja Tu laiku pa laikam viņam pārmetīsi to, ka viņš ne tā labo salūzušo kafijas aparātu, dīvainā veidā meklē aviobiļetes un diezgan muļķīgi dresē Jūsu suni – Jūsu savienība ilgi neizvilks. Vēl ātrāk viss izjuks tad, kad sāksi šo frāzi pielietot arī guļamistabā – piemēram, teiksi, ka cik reižu jau neesi teikusi, lai viņš neaiztiek Tavas krūtis, jo Tev tā nepatīk. Viss, pēc kaut kā tāda par kopīgu aviobiļešu pirkšanu Tu vari aizmirst uz visiem laikiem un arī suni viņš noteikti savāks!

3. “Tavā ģimenē, acīmredzot, tā ir pieņemts”

Viņš miljons reižu Tev ir teicis to, ka brālim beidzot ir laiks nākt pie prāta un pabeigt institūtu, bet māte viņam vēl joprojām zvana četrpadsmit reizes dienā un nervozē, tracinot arī brāli. Pieņem šo informāciju un arhivē to, bet nekad to neizmanto, tāpēc ka kritizēt savu ģimeni var tikai viņš pats, bet Tu nē. Viņš, protams, Tevi mīl, bet, ja kaut ka noies greizi, no Tevis viņš var izšķirties un pēc kāda laika satikt jaunu meiteni, bet ar mammu un brāli taču tā nevar izdarīt!

4. “Nenodarbojies ar niekiem”

“Tev ir pieci gadi?” – Tu interesējies, skatoties uz to, kā viņš, izbāzis mēli, līmē lidmašīnas modeli, bet marku kolekcionēšanas vietā viņš taču varētu darīt “kaut ko normālu”. Izsmejot to, kas viņam tiešām patīk, Tu faktiski paziņo to, ka viss, ko viņš no sevis iedomājas nav nekā vērts (ja ne viss, tad ļoti daudz kas). Tici, lai laiku pa laikam noniecinātu viņa spējas un sasniegumus, viņam ir priekšnieks, bet ar viņa hobija izsmiešanu labi tiek galā nejauši “garāmgājēji” kādā sociālajā portālā, kas redz viņa bildes. Mīļotā sieviete, kas noniecina tās lietas, kas viņam dārgas, diez vai spēs visai ilgi noturēt šīs mīļotās sievietes statusu.

5. “Ai, viss”

Šī frāze, protams, pirmajā mirklī šķiet vai nevainīga, taču tas ir tikai pirmais iespaids, jo šī frāze nozīmē – es esmu izteikusies, bet tas, ko Tu domā par to visu, mani neinteresē, tas nozīmē to, ka Tu pati izlēmi izbeigt sarunu vai konfliktu, taču vienpersoniski, neņemot vērā vīrieša viedokli un vēlmes, bet neviens taču nemīl, ka ar viņu nerēķinās!

Leave a Comment