Nekādā gadījumā nepacel šīs lietas un nenes mājās, citādi netiksi vaļā no neveiksmēm

Zelta rotaslietas. Dārgmetāls viegli pakļaujas maģiskai ietekmei, tāpēc zelta vai sudraba rotaslietas bieži tiek izmantotas mīlas burvestībās, izraisot bojājumus un ļaunu aci. Gredzeni, īpaši laulības gredzeni, tiek atstāti uz ielas, lai atvadītos no problēmām personīgajā dzīvē. Atrastas rotaslietas “pielaikošana” radīs negatīvas sekas pat tad, ja iepriekšējais īpašnieks to nejauši pazaudēja. Metāls mijiedarbojas ar īpašnieka enerģētisko lauku un daudz zina par viņa dzīvi. Citu rotu nēsāšana mainīs jūsu pašu biolauku, radīs diskomfortu un traucēs pašrealizēties.

 

 

Pašdarinātas lietas: lelles, figūriņas, mīkstās rotaļlietas. Šādas lietas visbiežāk tiek izņemtas no mājas, lai atbrīvotos no bojājumiem. Iespēja, ka prece ir piesātināta ar negatīvu enerģiju, ir īpaši augsta, ja atrodat to krustcelēs vai vietās, kas nav cilvēku iecienītas. Šāds atradums var ienest jūsu mājās nesaskaņas, slimības un finansiālas problēmas.

Adatas un adatas. Asi metāla priekšmeti viegli uzlādējas ar negatīvu enerģiju, tāpēc reti kad nokļūst uz ielas nejauši. Visticamāk, kāds adatu vai adatu izmantoja kā talismanu un pēc tam to pazaudēja. Šāds priekšmets ir piesātināts ar negatīvu enerģiju, jo, aizsargājot savu īpašnieku, tas uzņem enerģijas uzbrukumus sev. Pieskaršanās atrastajai adatai novedīs pie tā, ka viss negatīvais, ko nelabvēļi bija paredzējuši iepriekšējam īpašniekam, kļūs par jūsu.

Krustiņš. Krusts ir cieši saistīts ar cilvēka likteni. Viņš atceras visas cilvēka darbības, labās un sliktās. Mēģinot uz kāda cita krusta, cilvēks kopā ar to “uzvelk” arī cita likteni. Tiek uzskatīts, ka pat viegls atrastā krusta pieskāriens novedīs pie tā, ka cilvēks uzņemsies citu grēkus.

 

Atslēgas. Rituālos atslēgu bieži izmanto, lai “aizslēgtu” nelaimi un pēc tam izmests. Cilvēks, kurš atradīs objektu, “atvērs” aizvērtas durvis un piesaistīs savā dzīvē nelaimes. Īpaši bīstams ir atradums, ja atslēga atrasta ūdenstilpē.

Diegu rokassprādzes. Tos bieži izmanto kā amuletus un aizsargā īpašnieku, absorbējot negatīvo enerģiju. Parasti šādas rokassprādzes netiek pazaudētas nejauši: tās saplīst un nokrīt no īpašnieka rokas brīdī, kad piesātinājums ar negatīvismu ir sasniedzis maksimumu un amulets vairs nevar veikt aizsargfunkciju. Pieskaroties šādai lietai, jūs pakļausiet sevi spēcīgai negatīvai ietekmei.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Spoguļi. Spoguļi jau sen tiek uzskatīti par bīstamiem priekšmetiem . Spoguļa virsmai ir atmiņa: tā absorbē cilvēku enerģiju, ko tā atspoguļo, un notikumus, kuriem tā ir lieciniece. Spogulis izplata šo enerģiju ikvienam, kas pēc tam tajā atspoguļojas. Tāpēc, lai tavā dzīvē neiekļūtu negatīvisms, paej garām atrastajam spogulim.

Ķemmes. Ķemmes pastāvīgi mijiedarbojas ar īpašnieka enerģiju, kas lielā mērā ir atkarīga no viņa domām, dzīvesveida un darbībām. Tāpēc, paņemot ķemmi, jūs riskējat tikt uzlādēts ar negatīvu enerģiju: galu galā nav zināms, kāda persona bija tās īpašnieks pirms jums. Turklāt burvestības bieži tiek lasītas pār ķemmēm un tiek izmantotas mīlas burvestībās .

Skatīties. Ir zināms, ka brīdī, kad cilvēks atstāj citu pasauli, apstājas arī viņa rokas pulkstenis. Šim vienumam ir visciešākā saistība ar cilvēka biolauku. Tāpēc, paņemot rokās šādu atradumu, jūs pārkāpjat sava enerģētiskā lauka integritāti un riskējat pārņemt iepriekšējā saimnieka slimības un problēmas.

Ignorējot apšaubāmas lietas, jūs  pasargāsiet savu veselību un labklājību . Atcerieties, ka negaidīts atradums var radīt zaudējumus citās dzīves jomās.

Leave a Comment