No matčas līdz kombučai: kura tēja ir vislabāk piemērota katrai zodiaka zīmei

Svari – baltā tēja

Svari ir pazīstami kā labsirdīga zīme, un lielākoties tā arī ir. Darbā, mīlestībā un draudzībā tu vienmēr esi gatavs būt starpnieks un rast kompromisu. Taču, kad runa ir par savu iecienītāko nodarbi, jūsu kardinālās zīmes enerģija neļauj jums iziet ārpus komforta zonas, ja jums netiek sniegti fakti. Tāpēc tev vajadzētu sākt baudīt balto tēju: tā satur tikai nelielu daudzumu kofeīna un antioksidantus, kas stiprinās tavu imūnsistēmu.

Skorpions – Darjeeling

Dziļākajai un noslēpumainākajai zodiaka personībai nepieciešama spēcīga tēja. Jūs savu dzīvi turat noslēpumā no visiem, un tas liek cilvēkiem domāt, ka esat noslēgts un auksts cilvēks, taču tas ir ļoti tālu no patiesības. Kad jūs nojaucat sienas, cilvēki parasti ir šokēti par jūsu siltumu. Šī iemesla dēļ jūs novērtēsiet dekadentisko Darjeeling tējas vērtību (ar pievienotu krējumu un cukuru papildu saldumam).

Strēlnieks – Oolong jeb ulun

Drosmīgs un labsirdīgs, tu uz dzīvi raugies kā uz vienu lielu piedzīvojumu un vēlies redzēt un piedzīvot visu. Visticamāk, jūs jau esat iedziļinājies lapu tējas pasaulē, tāpēc labāk izlaidīsiet pamata maisījumus un tā vietā oolong tējas pasaulē. Šis maisījums savu unikālo garšu iegūst oksidēšanās procesa rezultātā, kas notiek, vācot tējas lapas, tāpēc katra oolong tējas partija ir unikāla. Jūs varat dzert tasi katru dienu līdz mūža galam un nekad nedabūsiet vienu un to pašu dzērienu divas reizes. Un tas ir diezgan forši!

Mežāzis – matča

Tradīciju piekritējiem, kas mīl tradīcijas, matča tēja var šķist mazliet pārāk modīga. Tāpat kā citas kardināla zīmes, tu atrodi to, kas darbojas, un pie tā pieturies. Labā ziņa ir tā, ka, lai gan matča popularitāte pēdējā laikā ir pieaugusi, tās saknes meklējamas jau astotajā gadsimtā. Vēl jūs novērtēsiet to, ka matča ir jāsagatavo īpašā veidā, ko jūsu uz procesu orientētā daba noteikti respektēs.

Ūdensvīrs – kombuča

Ūdensvīrus mīļi dēvē par zodiaka dīvainīšiem, jo jūs vienmēr meklējat jaunus veidus, kā atrisināt vecas problēmas, vai izmēģināt lietas, ko citi, iespējams, pārāk baidās darīt. Tāpēc kombučai vajadzētu būt tavai tējai, kad nākamreiz vēlēsies sevi palutināt. Šim raudzētajam melnās tējas dzērienam piemīt nopietna iedarbība, un tas satur daudz labvēlīgu baktēriju un kultūru, kas uzlabo zarnu labsajūtu.

Zivis – tauriņziežu ziedu tēja

Kā visradošākā zodiaka zīme jūs darāt visu iespējamo, lai pat visparastākajos brīžos ienestu nedaudz personības. Tāpēc tējai, ko izvēlaties, jābūt vienlīdz garšīgai un mākslinieciskai. Tauriņziedu ziedu tēja, ko mēdz dēvēt par zilo tēju, ir bezkofeīna zāļu maisījums, kas nozīmē, ka varat to baudīt no rīta vai pirms gulētiešanas, netraucējot savu darba grafiku.

Leave a Comment