Nobriedušās sievietes godīgi pastāstīja, kāpēc viņas ir laimīgas būt vienas, ir daudz plusu

Jānis, 40 gadi

Man patīk būt vienam. 40 savas dzīves gados man nekad nav bijušas nopietnas attiecības. Jo tiklīdz manā personīgajā telpā parādās cilvēks, viņš mani sāk kaitināt. Manā dzīvoklī visas lietas atrodas tur, kur es tās atstāju. Bet, tiklīdz mājā parādās cits cilvēks, viņš nes sev līdzi citus uzstādījumus. Tas mani nogurdina.

Turklāt, tikai būdams viens, es varēju tik daudz laika veltīt saviem hobijiem. Protu spēlēt ģitāru, zīmēt un zinu 4 valodas. Man patīk pārgājieni un ceļošana. Es to visu varu darīt, neesot ne no kā atkarīgs un neprasot atļauju. Šī ir vienatnes priekšrocība. Iespējams, citādi es nevarētu dzīvot tik bagātu dzīvi.

Lasi arī: Pateicoties kam, Maksima Galkina un Allas Pugačovas bērni ir tik paklausīgi

Visi šie stāsti pēc satura ir atšķirīgi, bet pēc būtības ļoti līdzīgi. Vienkārši cilvēki saprata, ka bez pāra viņi var būt laimīgi. Daži to var saukt par egoismu, bet kaut kas tajā ir. Varbūt mums ir jāpadomā par to, ka nav viena pareiza veiksmīgas dzīves scenārija. Katram viņš ir savs. Katrs cilvēks atrod laimi un mierinājumu kaut kur citur. Priecājamies, ka šiem cilvēkiem izdevās atrast ceļu uz laimi.

Ko jūs domājat par to?

COMMENTS

Leave a Comment