Nosaukti gļēvākie vīrieši saskaņā ar zvaigžņu zīmi. Vai tu zini tādu?

Jaunava

Vīrišķības negatīvā puse – nepārvarama vīrišķība – nav raksturīga Jaunavām. Viņiem nav nepieciešams svinīgi deklarēt savu statusu, un viņiem parasti ir sava veida statuss. Visu ap māju darīsiet kopā, neskatīsities uz sāniem, pildīsit savus solījumus. Vīrietis? Pavisam! Taču ikdienā tas nebūs viegli, sāp Jaunavas ir pedantiskas.

Mežāzis

Mežāža vīrišķība ir briesmīga un graujoša lieta, bet tikai viņa kolēģiem. Jau karjerā savējo nelaidīs garām, pat ar zobiem sakodīs ceļu. Bet ar viņa tērauda ragiem mājai un personīgajai dzīvei nepietiks, dāmai te būs jāizdomā. Ideāls variants tiem, kas sapņo kļūt par māti un mājsaimnieci (galvenais vārds šeit ir “saimniece”) ar pilnu pansiju.

Dvīņi

Dvīņi nevēlas spēlēties ar muskuļiem, taču viņiem ir jābūt stingri, pretējā gadījumā viņi var atsprāgt. Ir vērts ļaut viņam vienam doties vannā ar draugiem, viņš nejauši aizlidos uz Pēterburgu, un tur viņu pārtvērs kāda vieglprātīga blondīne. Kopumā vīriešu spēka šeit ir vairāk nekā pietiekami, bet vai jūs to visu dabūsit, tas ir strīdīgs jautājums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra vīrišķību nevajadzētu mērīt pēc viņa izteikumiem – tas ir galvenais. Tā kā tādas frāzes kā “Es tā nolēmu!” viņš to regulāri izrunās, prasīs cieņu arī pret stipro dzimumu, pat metīsies kautiņā, ja vajadzēs pierādīt, kuram vairāk dūres. Bet diez vai šis varonis spēj neviena vietā atbildēt, vismaz glābt sevi!

Auns

Kārtējais ragveida un spītīgs. Klasisks vīrietis daudzējādā ziņā – gan parocīgs, kā saka, gan nopietns, un karjera ir prioritāte, un viņš vēlas ģimeni. Jā, tas ir tikai testosterons, kas dažkārt sitas pāri malai. Esiet gatavs periodiski vest Aunu uz neatliekamās palīdzības nodaļu pēc kāda “nepieklājīgā” skatiena un tam sekojošā “Ejam ārā”.

Strēlnieks

Tēviņš ir vislabākajā formā – seksuāli hiperaktīvs, remontē bojājumus, pats maina riteņus, spēlējas ar bērniem un vispār viņam ir daudz laika. Ar viņu sieviete jūtas trausla, iekārojama, skaista un uzreiz vēlas apprecēties. Taču ilgi viņu pieradināt neizdosies – dabiskais aicinājums ir spēcīgāks. Pēc pēcnācēju parādīšanās viņš noteikti vēlēsies jaunus saviļņojumus. Bet neuztraucieties, lai cik daudz bijušo sievu un bērnu būtu Strēlniekam , viņš gādās par visiem un neaizmirsīs apsveikt jūs 8. martā. džentlmenis!

Skorpions

Skorpioni ir nesatricināmi un uzticami puiši, uz viņiem tiešām var paļauties kā uz vīriem, biedriem, partneriem. Sieviete blakus šādam kompanjonam āmuru nepacels visu mūžu. Kopīgie bērni tiks dievināti, līdz zaudēs atmiņu, māte viņus nēsās uz rokām. Taču uzvarēt šādu princi nav viegli – jāmēģina.

Lauva

Lauva noteikti ir gatavs varoņdarbam jebkurā brīdī. Neviens neuzdrošinās apšaubīt viņa drosmi un talantus. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ir ļoti dāsni, cēli bez izlikšanās, tur vārdu un labi jūtas aizbildņu, aizsargu lomā. Acīmredzama iedomība tajos ir, bet tas, iespējams, ir godīgi – ar tādiem un tādiem nopelniem! Galvenais ir neizprovocēt Lauvu uz vājprātu, jo viņš ir gatavs pirms pulsa zaudēšanas pierādīt, ka nav vājš!