Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Šonedēļ gan tev, gan man būs nedaudz grūtāk sajust citu emocijas un noskaņojumu , kas nenāks par labu draudzības un mīlestības sfērai. Astoņi notrulina vēlmi darīt kaut ko labu citu labā. Citu cilvēku problēmas un ciešanas daudziem no mums būs mazāk svarīgas.

Paļaujieties, pirmkārt, uz sevi , jo būs daudzi, kas nevēlēsies mijiedarboties, bet gan manipulēt ar cilvēkiem un izmantot tos savu mērķu sasniegšanai. Jums nav jāuzņemas neviena vārda.

Ļoti paveiksies atturīgiem, lakoniskiem un apdomīgiem indivīdiem. Kā likums, tie ir tipiski introverti. Tieši viņi varēs kļūt bagāti, bet ekstraverti nebūs tik uzņēmīgi pret iespējamām pēkšņām garastāvokļa izmaiņām.

Centieties būt konsekventi savās kaislībās un mērķos . Astoņiem nepatīk, ja cilvēki spontāni maina mērķus un uzdevumus. Sekojiet saviem plāniem un nesteidziniet lietas. Pieņemiet lēmumus pārdomāti, īpaši, ja tie ir tieši saistīti ar naudu.

Lasi arī: Merkurs Lauvā no 2023. gada 11. jūlija līdz 27. jūlijam: labākie padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nezaudētu veiksmi

Lasi arī: Merkura un Plutona opozīcija 2023. gada 10. jūlijs: šīs varas dienas galvenās iezīmes

Astoņi mīl cilvēkus, kuri ir ļoti taupīgi un apdomīgi finanšu ziņā . Šonedēļ nav jābūt alkatīgam. Nežēlojiet naudu saviem mīļajiem, ja viņiem ir ļoti sarežģīta situācija. Cenšas patronizēt un finansiāli atbalstīt tos, kam nepieciešama palīdzība.

Ir ļoti svarīgi tērēt naudu savai mājai un pareizas, patīkamas vides radīšanai tajā . Jūs varat iegādāties kaut ko jaunu no aksesuāriem. Svarīgi ir arī atbrīvoties no nevajadzīgām vecām lietām. Tā kā tie spēcīgi bloķē finanšu plūsmas, kas izriet no skaitļa 8.Ja nepieciešams, mēģiniet veidot kontaktus sabiedrībā . Ja jums ir nosvērts un mierīgs raksturs, jums būs viegli iegūt citu uzticību. Jums ir jābūt elastīgam un jārīkojas atbilstoši apstākļiem.

Veiksmes talismani nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam

Bezgalības zīme . Astoņi ir viens no labākajiem veiksmes talismaniem un veiksmes magnētiem šajās septiņās dienās. Bezgalība atspoguļo Visuma spēku, tā neizmērojamību un dāsnumu.

Zelts . Zelta rotaslietas ir viens no galvenajiem bagātības un veiksmes simboliem. Šis metāls simbolizē finansiālo labklājību un piesaista naudas veiksmi. Dod motivāciju. Tas viss labi sader ar Astotnieka enerģiju. Zelts lieliski sader ar tādiem talismanu akmeņiem kā rubīns, dzintars, pirīts un citi Uguns stihijas pārstāvji.

Sarkanā krāsa . Sarkanā krāsa ir uzvarētāju krāsa. Tieši viņš šonedēļ būs svarīgākais, taču nepārcenties ar viņu, jo viņš var izkliedēt uzmanību, turklāt tas ir ārkārtīgi svarīgi daudzu profesiju pārstāvjiem.

Lai šī nedēļa jums sagādā daudz patīkamu un gaišu emociju. Numerologi stingri iesaka izvēlēties labestības un radīšanas ceļu. Iznīcinošais ceļš var būt īss un efektīvs, bet sekas var būt ļoti satraucošas. Katram gadījumam mēģiniet pārbaudīt mūsu finanšu prognozi. Vēl vairāk informācijas par to, kā rīkoties, lai atrastu laimi.

COMMENTS

Leave a Comment