Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Astroprognoze par pavasara pēdējo mēnesi ir noderīga katram cilvēkam, jo ​​šī gada laikā vienmēr ir daudz svarīgu notikumu. Astrologu padomi palīdzēs tikt galā ar grūtībām.

Neatkarīgi no tā, cik slikta un bīstama nākamā diena, situācija var tikt novērsta. Astrologi un eksperti atzīmē, ka nav tādas dienas, kurā, lai piesaistītu labu veiksmi, nepalīdzēs pareizs rīta noskaņujums. Atcerieties to sarežģītos brīžos.

Auns

No 12. līdz 15. maijam planētas būs tik aktīvas, kas nozimē, ka veiksme dosies pati Auna rokās. Viņu spēki būs augstākajā līmenī, tāpēc mēneša vidū jūs varat droši rīkoties. Sākot ar 16. maiju, planētu enerģētika kļūs mazāk labvēlīga, tāpēc visi svarīgākie jautājumi tiks labāk izpildīti maija sākumā. Kopumā mēnesis būs diezgan dinamisks un nemierīgs.

Jau maija beigās var būt dažas mīlestības problēmas. Tas ir normāli, jo tiek veikta visu apkārtējās enerģijas pārstrukturēšana. Auna uzmanīgums arī nedaudz samazināsies maija otrajā pusē, tāpēc labāk ir atpūsties biežāk.

LASI ARĪ: Kā sākt rītu, lai visa diena būtu laba

Vērsis

Vērsi, astrologiem ir labas ziņas: 15. maijā planētas iznāks no problēmas stāvokļa, palielinot to enerģiju. Tas novedīs pie laba garastāvokļa, augsta snieguma, veiksmes. Palielināsies humora izjūta un intuīcija, un tie ir labākie palīgi, strādājot ar cilvēkiem. Vērsis var kļūt par kompānijas dvēseli.

Mēneša sākumā būs jāturpina pastāvīga cīņa ar negatīvām emocijām. Ja jums izdosies kļūt optimistiskākiem un arī iegūt ap jums pozitīvus cilvēkus, tad maija sākums būs salīdzinoši veiksmīgs. Mēneša sākumā labāk nepirkt neko ļoti dārgu.

Dvīņi

Šis ir ļoti labs mēnesis šī Zodiaka pārstāvjiem. Planētas, kas kontrolē Dvīņu veiksmi, būs ļoti izdevīgā stāvoklī, jo īpaši kopš 21. maija. Labāk ir pavasara pēdējo mēnesi veltīt darbam, meklējot otro pusi vai pavadot laiku kopā ar ģimeni. Būs grūtas dienas.

Astrologi iesaka Dvīņiem dalīties pozitīvās lietās ar citiem cilvēkiem. Nepieciešams palīdzēt draugiem un radiniekiem atgriezt ticību sevī, cīnīties ar negatīvām emocijām. Astrologi saka, ka jums nevajadzētu kritizēt cilvēkus, jo šā gada maijā visi būs jutīgāki un emocionalāki.

Vēzis

Problemātisks periods Vēzim – no 11. līdz 23. maijam. Šajā laikā eksperti iesaka biežāk dzīvot mājās. Jūs varat veikt mēbeļu vai vispārējo tīrīšanu un pārkārtošanu pirms 11. maija, lai tuvākajās pāris nedēļās valdītu pozitīva enerģija. Tas palīdzēs Vēžiem atgūt pozitīvu vilni.

Kopumā maijs būs ideāls laiks darbam, romantikai, iepirkumiem. Jūs varat mēģināt kļūt par līderiem darbā – šajā ziņā šī zīmes pārstāvjiem palīdzēs dāsnums, iniciatīva un smags darbs.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka jums šodien veiksies

Lauva

Pašapziņa ir tas, ko Lauvām ir jācenšas panākt maijā. Saskaņā ar astroloģisko prognozi, panākumi gaida radošas un uzņēmīgas personības, kā arī visus tos, kas meklē nestandarta pieejas darba uzdevumu risināšanai. Sazināšanās ar vecākām paaudzēm palīdzēs iegūt pasaules gudrību, kas būs labs instruments lēmumu pieņemšanas procesā.

Šis ir ļoti stabils mēnesis, kurā nebūs lielas problēmas. Jums vienkārši jāiemācās uzticēties iekšējai balsij un sekot jūsu galvenajiem mērķiem. Tas ir ideāls laiks, lai risinātu kompleksus uzdevumus un palielinātu pašapziņu.

Jaunava

No 15. līdz 18. maijam planētas būs ļoti aktīvas, tāpēc daži notikumi tiks aizstāti ar citiem ļoti pēkšņi un bieži. Līdz 20. maijam astrologi iesaka Jaunavām izvairīties no konfliktiem ar svarīgiem cilvēkiem. Maijā īpaši bīstami ir iedomība, lepnums, spēks pēc varas, greizsirdība.

Strīdu un konfliktu brīžos Jaunavai ir jābūt ļoti uzmanīgai. Viens nepareizs vārds vai darbība var iznīcināt to, kas ir uzcelts mēnešiem vai pat gadiem. Darbā, draudzībā vai mīlestībā var rasties jauni kopīgi centieni un mērķi. Tas ir simbols, ka viss virzās pareizajā virzienā.

Svari

Svariem ir jānovērš negatīvas attieksmes ceļš. Sākot ar 15. maiju, planētām būs laba ietekme uz šo cilvēku zemapziņu, kas pozitīvi ietekmēs jaunu hobiju meklēšanu, motivācijas un mīlestības meklēšanu. Līdz 15. maijam planētu enerģētika būs nestabila, kas var izraisīt negatīvus slēptus procesus Svaru apziņā, kā rezultātā radīsies kompleksi.

Maija otrajā pusē Svari būs ļoti laimīgi. Viņi varēs realizēt savas vēlmes. Daudziem Svariem būs entuziasms darbā, vēlme kaut ko darīt. Neaizmirstiet par ģimenes lietām, par radiniekiem, dvēseles draugu un bērniem. Viņiem var būt vajadzīgs arī optimisms, kas būs Svariem.

LASI ARĪ: 3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

Skorpions

Skorpions maija otrajā pusē saskarsies ar dažām problēmām. Ir vērts sākt uzlabot mājas vidi. Līdz 16. maijam ir labāk atjaunot kārtību, izmetiet visu miskasti. Tas atjauninās mājas enerģiju, padarot to pzitīvāku. Intuīcija ievērojami uzlabosies vietējās sienās.

Visums raidīs Skorpionam signālus mēneša pirmajā pusē. Tie ir rūpīgi jāuzrauga – tie var parādīt pareizo ceļu jebkurā dzīves jomā. Kopumā Skorpions gūs vairāk mīlestības pret dzīvi, tāpēc daudzi vēlēsies kaut ko jaunu, spilgtus iespaidus. Astrologi iesaka mainīt situāciju biežāk, veidojot jaunas paziņas un sazināties ar dažādiem cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieku sagaida stabils periods, jo planētas būs ļoti mierīgas un paredzamas. No otras puses, tas nozīmē, ka atbrīvošanās no negatīvām domām būs nedaudz grūtāka. Labs garastāvoklis pamodinās aktivitāti, labvēlīgi ietekmēs lietas un mīlestību. Strēlnieks varēs palielināt savu pašapziņu.

Enerģijas stāze var izraisīt apātiju un bezdarbību. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks doties ceļojumā, mainīt darbu, satikt cilvēkus, meklēt jaunu izklaidi.

Mežāzis

Pozitīvas domāšanas spēks palīdzēs Mežāzim piesaistīt veiksmi. Sākot ar 16. maiju, planētas zaudēs daļu no pozitīvās enerģijas, kas padarīs Mežāžus neaizsargātākus. Maigums un jutīgums maijā ir absolūti bezjēdzīgi, jo šajā laikā jums ir jāparāda gribasspēks, pacietība un centība. Astrologi saka, ka Mežāzis palielinās empātiju, kas arī ietekmēs spēju atrast pieeju cilvēkiem, lai iegūtu viņu uzticību.

No otras puses, Mežāzis mēneša beigās var kļūt impulsīvāks. Var būt jaunas fobijas un kompleksi. Tādēļ samazinās veiktspēja un produktivitāte kopumā. Sazinieties ar jaukiem cilvēkiem, kas palīdzēs Mežāzim atgūt ticību sev.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir jāizvairās no kontakta ar enerģijas vampīriem un visiem, kas padara tos nervozus un uztrauc bez iemesla. Jaunu kontaktu izveidi un iepazīšanos ir labāk pārtraukt. Saziņas nepieciešamība palielināsies līdz maija beigām, tāpēc labāk ir atlikt kolektīvo darbu līdz 23.-25. maijam. Būs noderīgi mācīties, jo palielināsies Ūdensvīra zinātkāre, un līdz ar to atmiņa uzlabosies.

Biznesa braucieni un braucieni uz citām pilsētām vai pat valstīm būs veiksmīgi. Situācija ir jāmaina biežāk, lai nerastos enerģētiskā stagnācija, kas negatīvi ietekmē gaisa elementu cilvēkus. Astrologi iesaka nepievērst uzmanību tenkām un baumām, neiesaistīties konfliktos. Nav nepieciešams mēģināt atjaunot taisnīgumu pēc savas reputācijas.

Zivis

Zivīm būs daudz jaunu iespēju, īpaši sākot no 15. maija. Mēneša otrajā pusē planētu enerģija kļūs ļoti pozitīva un harmoniska. Tas ir labs laiks garīgajai praksei, meklēt sevi, jaunas paziņas. Jūs varat iesaistīties intelektuālā darbā, meklēt jaunus hobijus un vaļaspriekus. Zivju enerģijas rezerves palielināsies pavasara beigās.

Maija sākumā var rasties skandāli un strīdi ar citiem. Diplomātija nesasniedz daudz – jūs nedrīkstat veikt koncesijas uz sava rēķina. Tas aizņems vairāk drosmes un gribas, lai aizstāvētu savas intereses.

avots: dailyhoro

Leave a Comment