Optimisma enerģija: kāpēc būt pozitīvam cilvēkam ir noderīgi un kā to iemācīties

Optimistiski cilvēki ir ne tikai laimīgāki par pesimistiem, bet arī produktīvāki. Bioenerģētikas jomas eksperti stāstīja, kā pozitīvas domas ietekmē mūsu biolauku un kā atbrīvoties no negatīvām emocijām.

Daudzi cilvēki domā par to , kāpēc viņu vēlmes nepiepildās . Visticamāk, iemesls ir tāds, ka šie sapņi ir apauguši ar negatīvām domām, kā skaists zieds, kas sapinies nezālēs. Optimistiem cilvēkiem šādu problēmu nav, tāpēc viņu vēlmes piepildās biežāk . Tas ir pirmais un galvenais iemesls, kāpēc ir lietderīgi cīnīties ar pesimismu.

Kāpēc ir labi būt pozitīvam

Tikai mēs paši izlemjam, kā attīstīsies mūsu dzīve – pēc laba vai slikta scenārija. Parasti tie, kas grimst pesimismā, saskaras ar lielām grūtībām. Turklāt šīs grūtības viņi pārvar ar lielām grūtībām.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Ar pozitīvu attieksmi ir daudz vieglāk iet cauri dzīvei, jo tas veido labas attieksmes: “Es visu varu”, “viss ir labi”, “Es esmu sava likteņa saimnieks”. Kad cilvēks domā negatīvi, par viņa pastāvīgo pavadoni kļūst negatīvas programmas: “Es esmu zaudētājs”, “Es neko nevaru”, “Es nekontrolēju savu dzīvi”.

Otrs iemesls , kāpēc būt optimistam ir labāk nekā pesimistam, ir  enerģijas saglabāšana . Labā noskaņojumā cilvēks netērē spēkus, veselību un enerģiju bezjēdzīgiem pārdzīvojumiem. Viņš zina, ka jebkuras grūtības galu galā novedīs viņu pie laimes. Vairāk spēka nozīmē vairāk iespēju uzvarēt jebkurā gadījumā.

Saskaņā ar zinātnieku pētījumiem cilvēki ar izteiktām optimistiskām rakstura iezīmēm dzīvo ilgāk un slimo mazāk . Viņiem bieži ir arī vairāk draugu un līdz ar to arī vairāk atbalsta.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment