Pacelta un elastīga sēžamvieta – tas ir vienkārši; Padomi un metodes kā iegūt skaistu dibenu

Medus bauda

Medus paātrina vielmaiņu un As**sriti, kas veicina tauku sadalīšanos un “apelsīna miziņas” likvidēšanu. Masāžai labāk izmantot šķidru dabisko medu. Ja tas ir sveķains, nedaudz uzsildiet to ūdens peldē. Uzlabojiet efektu, pievienojot medum 3-4 pilienus citrona, apelsīnu vai greipfrūtu ēteriskās eļļas.

Viegli sasildiet medu starp plaukstām un uzklājiet problemātiskai zonai biezu, bet ne blīvu slāni. Pagaidiet, kamēr tas nedaudz uzsūcas. Masāža tiek veikta, plaukšķinošām kustībām: pielieciet roku pie ādas un pēc pāris sekundēm asi noraujiet, pēc tam atkal atkārtojiet, strādājot cauri visai sēžamvietai. Veltiet 3-5 minūtes vienai zonai, visa masāža ilgst ne vairāk kā 30-40 minūtes. Atkarībā no problēmas pakāpes veiciet anti-celulīta medus masāžu reizi trīs dienās vai reizi nedēļā.

Lasi arī:  6 zelta likumi ideālai figūrai – kā iegūt skaistu ķermeni

 

Lai palielinātu efektu, jūs varat izmantot ne tikai īpašu krēmu vai masāžas eļļu, bet arī ēteriskās eļļas – rozes, citrusaugļus, ģerāniju, rozmarīnu un fenheli.

Nevēlieties ietīties?

Ietīšanās un maskas tiek uzskatītas par labākajām procedūrām apjoma samazināšanai, sēžamvietas ādas tonusa atjaunošanai un elastīgumam. Ieteicams tos izpildīt kursā: 12 procedūras ne vairāk kā trīs reizes nedēļā.

Visefektīvākie sastāvi maskām un ietīšanai ir aļģes un māls.

Jūraszāles. Sasildiet 1 litru ūdens līdz 30-60 ° temperatūrai un ielej 100 g sausas brūnaļģes (pārdod aptiekā). Pagaidiet, kamēr tas uzbriest. Pēc aptuveni 30-40 minūtēm uzmanīgi paņemiet aļģes un aptiniet sēžamvietu ar tām. Piestipriniet aļģes ar ietinamo plēvi un pa virsu uzvelciet kaut ko siltu. Ieņemiet horizontālo pozīciju un atpūtieties 40-60 minūtes. Tad aļģes vajadzētu rūpīgi noņemt un noskalot ar siltu ūdeni. Lai saglabātu, jūs varat atkal izmantot brūnaļģes, atstājot tās dienu ūdens peldē, kur tā uzbriest.

 

 Lasi arī:  50 ieradumi: slaidam, skaistam un laimīgam ķermenim

 

Māla un kosmētikas dubļi. Īpašu līdzekli no māla vai dubļiem var iegādāties aptiekā vai kosmētikas veikalā. Jebkurš māls ir piemērots sēžamvietas ietīšanai, bet zilai ir uzskatāms par īpaši efektīvu.

Atšķaidiet maisījumu ar ūdeni saskaņā ar iepakojuma norādījumiem, uzklājot problēmas zonām, izmantojot plakanu lāpstiņu. Aptiniet plēvi vairākos slāņos, uzklājiet segu. Procedūras laiks ir 30-60 minūtes, minimālais kurss ir 10 procedūras. Lai uzlabotu māla efektu, varat pievienot 2 ēd.k. kanēļa pulvera.

“Brazīlijas sēžamvieta”

Ideāls celulīta likvidēšanas paņēmiens ir “Brazīlijas sēžamvieta”. Tās efektivitāte balstās uz dažādu veidu iedarbību pārmaiņām uz ādas. Bet visvieglāk – to ir viegli izpildīt mājās!

Glāstošām kustībām uzsildiet sausu problemātisko zonu. Paņemiet rokās masāžas eļļu un berzējiet to apļveida kustībā. Kad eļļa ir gandrīz uzsūkusies, berziet ādu ar plaukstu, līdz tā kļūst sarkana. Pārejiet uz mīcīšanas kustībām, saspiežot dūrēs. Nākamais posms ir likt ādai un zemādas tauku slānim trīcēt: to veicina plaukšķināšana un vibrējošās kustības. Pēdējais posms – glāstīšana. Masāžas laiks – vismaz pusstundu. Biežums -10 procedūras katru otro dienu.

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Asanas vilinošām formām

“Stiepšanās.” Nostājieties taisni, rokas uz augšu. Nosēdieties lēnām. Pietupiens nedrīkst būt dziļš: ceļa iekšējais leņķis ir vismaz 60 °. Turiet šo pozīciju 15-20 sekundes, pēc tam lēnām iztaisnojieties. Atkārtojiet asanu 5 reizes.

“Meditācija”. Nostājieties taisni, ērtībai jūs varat salocīt rokas priekšā. Lēnām pārvietojiet savu kreiso kāju uz sānu, salieciet to pie ceļa, ar savu kāju pret labās kājas ceļgalu. Saglabājiet savu balansu pēc iespējas ilgāk. Dariet to pašu ar otru kāju. Atkārtojiet asanu 5 reizes.

“Šūpošanās”. Nostājieties uz ceļgaliem. Lēnām noliecieties ar visu savu ķermeni uz priekšu. Ērtības labad jūs varat salikt rokas aiz muguras. Centieties saglabāt līdzsvaru 20-30 sekundes. Atkārtojiet asanu 5-7 reizes.

Bezdelīga. Nostājieties taisni. Lēnām pārvietojiet kreiso kāju atpakaļ, paņemiet to ar kreiso roku. Lai saglabātu līdzsvaru, jūs varat pacelt labo roku uz priekšu. Necentieties pēc iespējas pacelt augstāk kāju. Turpiniet tik ilgi, cik vien iespējams, atkārtojiet vingrojumu ar labo kāju un roku. Atkārtojiet asanu 7 reizes.

Strādājot caur katru no četrām asanam, koncentrējieties uz sēžamvietu. Tieši tāpēc, ka gūžas muskuļi ir jūsu līdzsvara stāvoklis, ievadiet asanu un izkļūstiet no tās. Ja jūs darāt visu pareizi, tad pēc visa kompleksa veikšanas jūs jutīsiet sēžamvietu saspringtā stāvoklī.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

COMMENTS

Leave a Comment