Palīdzība, lai jūs kļūtu bagāts: miljonāre atklāja 4 neizteiktos superbagātnieku noteikumus

Pēc ekspertes domām, superbagāti cilvēki mazāk rūpējas par uzkrājumiem un taupīšanu.

Bijušā Volstrītas tirgotāja un finanšu kapitāla fenomena Your Rich BFF dibinātāja Viviana Tu, kura savu pirmo miljonu nopelnīja 27 gadu vecumā, izteica 4 nepopulārus noteikumus, pēc kuriem vadās bagāti cilvēki. Lielākā daļa pārējo tos neievēro.

Bagāto cilvēku noteikumi

Pēc eksperta teiktā, uzsākot karjeru Volstrītā, viņš sapratis, ka superbagātie cilvēki mazāk rūpējas par uzkrājumu veidošanu un taupīšanu, bet vairāk koncentrējas uz investēšanu un savas bagātības palielināšanu.

Novērojot un mācoties no viņu paradumiem, Viviana Tu savu pirmo miljonu nopelnīja 27 gadu vecumā. Viņš atklāja četrus nepopulārus noteikumus, kurus ievēro bagāti cilvēki:

Neuztraucieties par to, kā atstāt iespaidu uz cilvēkiem. Bagāti cilvēki lielāko daļu savas pirktspējas iegulda aktīvos (lietās, kas laika gaitā viņiem nes peļņu), nevis pasīvos (lietās, kas laika gaitā viņiem izmaksā naudu). Viņiem ir vienalga, ko jūs par viņiem domājat un vai jūs esat iespaidots.

Pārpilnības domāšanas veids. Daudziem cilvēkiem ir deficīta domāšanas veids – pastāvīga sajūta, ka “mums nekad nebūs pietiekami daudz naudas, ka mēs esam soli no katastrofas un mums jātaupa katrs cents”. Bagātiem cilvēkiem ir pārpilnības domāšanas veids. Tā kā viņi zina, ka var parūpēties par saviem rēķiniem, viņi neuztraucas. Tas dod viņiem brīvību izlemt, ko viņi vēlas darīt ar savu laiku, nevis koncentrēties tikai uz to, kas viņiem jādara, lai izdzīvotu.

Lasi vēl: Ir kļuvis zināms, kuros gaisa satiksmes maršrutos visticamāk būs turbulence: divi no tiem ir Eiropā

Domājiet ilgtermiņā. Turīgi cilvēki saprot, ka dažkārt ir vajadzīgs laiks, un viņi labprāt pagaida. Viņi ir atliktā apmierinājuma karaļi un karalienes.

Dalieties un mainieties. Bagāti cilvēki domā stratēģiski un raugās nākotnē, viņi saprot, ka, atklāti daloties savās zināšanās, citi cilvēki labprātāk dalīsies ar to, ko zina paši. Tas ir vēl viens vērtīgs valūtas veids.

Leave a Comment