Pamanīju, kā vīramāte man kaut ko piebēra tējā, nolēmu pa kluso samainīt krūzes

“Bet velti, ” Aina neatlaidās. “Man vajag mazbērnus, un laiks paiet ļoti ātri. Ja nu Viola ir neauglīga?

– Nu, par ko tu runā? Vajadzēs, adoptēsim kādu bērnu.

Ar dēlu neko nevarēja darīt. Tā kā Aina patiešām aizrāvās ar vēlmi pēc mazbērnu parādīšanās, viņa dalījās šajā ar savu draudzeni.

“Neuztraucieties tā, ” viņa mierināja Ainu. “Pat ja ir problēmas, man ir zāles, kas palīdzēs ar to.

– Patiesība?

– Protams. Es zinu no savas ģimenes pieredzes. Tās atklāj sievišķo enerģiju.

– Vai tu man iedosi?

Kopš šīs nedēļas Aina ieradās biežāk apciemot Violu, kamēr viņa bija viena mājās. Viņai bija aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā. Galu galā, pirms tam vīramāte neapmeklēja viņu vienatnē “tāpat” uz tēju. Par laimi viņai izdevās noklausīties, kā vīramāte blakus istabā ar kādu sarunājas pa telefonu. Viņa mazliet dzirdēja. Tikai pāris frāzes par devu un par pašu Violu. Taču ar to pietika, lai meitene varētu rīkoties.

Pirms sākt dzert tēju, Viola paguva pa kluso apmainīt krūzītes vietām. Lai vīramāte pati dzer, ko viņai ielēja. Tas tā notika vairākas reizes nedēļā. Katru reizi Violai izdevās veiksmīgi izvairīties no vīramātes “ārstēšanas”. Tikmēr pati Aina sāka mainīties.

Visiem par pārsteigumu viņa kļuva daudz laipnāka. Viņa sāka lietot kosmētiku un ģērbties košāk. Sarunā viņa nelaida garām iespēju pastāstīt 1-2 jokus. Un par pārmetumiem un neapmierinātību ar vedeklu vairs nebija runas. It kā kāds viņu būtu samainījis.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Renārs no sirds priecājās, redzot ziedošu māti. Viņš jau sen bija sapņojis, ka viņa beidzot parūpēsies par sevi un savu dzīvi. Renārs bija vēl priecīgāks, kad uzzināja, ka viņa māte grasās laulāties. Ar ko? Ar kaimiņu no 5 stāva. Viņš jau ilgu laiku bija Ainas slepenais pielūdzējs.

Kāzas tika rīkotas mēnesi vēlāk. Aptuveni tajā pašā laikā kļuva zināms, ka Viola gaida mazuli. Vai tā ir nejaušība? Kā zināt. Galvenais ir tas, ka Aina sāka dzīvot jaunu dzīvi. Ka Renāra un Violas ģimene ar nepacietību gaidīja sava pirmā bērna parādīšanos. Par noslēpumainajām zālēm no draudzenes vairs nav jādomā.

Vai var uzskatīt, ka Ainas labie mērķi attaisno viņas metodes to sasniegšanai? Vai Viola pareizi rīkojās, mainot krūzes? Un vai tas varēja beigties savādāk?

COMMENTS

Leave a Comment