Pārbaudiet vai jūs esat iekārtojuši savas mājas interjeru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi!

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka mājas iekārtojumam jāatbilst zvaigžņu zīmes raksturam un temperamentam. Pateicoties interjera harmonijai ar viņa dzimšanas zvaigznāju, cilvēks iegūs savas zvaigžņu zīmes īpašo aizsardzību.

Auns

Auna interjerā jāapvieno gaiši sienu, grīdas un mēbeļu toņi. Krāsas, kas jāizmanto, ir dzeltena, oranža, zila. Telpu vajadzētu iekārtot ar ērtām, bet tajā pašā laikā funkcionālām mēbelēm. Labāk ir dot priekšroku klasikai.

Vērsis

Videi Vērša mājās jābūt atpūtai un relaksācijai labvēlīgai. Krāsas labāk izvēlēties pasteļtoņos. Vērša interjeram ir jāpievieno romantiski priekšmeti: figūriņas, gleznas, oriģinālie aizkari utt. Mājā jābūt zvaigžņu zīmes telpaugiem, kas radīs unikālu komforta atmosfēru.

Lasi vēl: Šīs metodes palīdzēs piesasitīt bagātību un atrisināt daudzas problēmas jūsu dzīvē!

Dvīņi

Dvīņi ir pārmaiņu cienītāji, tāpēc viņi tik bieži pārkārto mēbeles mājā, maina sienu krāsu un interjera stilu. Dvīņu istabas mēbelēm jābūt modernām, funkcionālām un ar vieglu, viegli pārvietojamu dizainu.

Vēzis

Vēžiem mājas ir patvērums, kur viņi var paslēpties no citiem cilvēkiem un pārdomāt dzīvi. Attiecīgi situācijai vajadzētu būt tam labvēlīgai. Interjerā viņiem vajadzētu izmantot mierīgas un atturīgas krāsas: zilu, brūnu, tumši rozā.

Lauva

Visam, kas atrodas Lauvas mājā, vajadzētu viņam atgādināt par tā diženumu un nozīmi. Šī zvaigznāja cilvēkiem patīk greznība un komforts. To interjera krāsas ir terakota, zila un bēša. Mēbelēm jāatbilst jaunākajām modes tendencēm un dizaina sasniegumiem.

Jaunava

Jaunavas piestāvēs striktam minimālisma stila interjeram. Viņiem interjerā ieteicams izmantot tikai skaidras ģeometriskas līnijas, kā arī zilas, krēmkrāsas, brūnas un pelēkas krāsas.

Svari

Svari pastāvīgi steidzas apkārt, meklējot savu stilu. Šodien viņiem patīk klasiskais interjera stils, rīt – hi-tech. Svariem labāk pieturēties pie klasikas. Svaru krāsas interjerā ir zila, ceriņi, pelēka.

Skorpions

Skorpiona interjers ir klasisks, izmantojot koši sarkanus vai terakotas krāsas aksesuārus, kas nekaitēs acīm.

Lasi vēl: Ko darīt, ja jūs nejūtaties komfortabli savās mājās? Jūs paši varat to mainīt ar pāris vienkāršām darbībām!

Strēlnieks

Strēlnieki bieži maina sava mājokļa interjeru, tāpēc viņiem nepieciešamas mēbeles un aksesuāri, kas ir viegli pārvietojami: kafijas galdiņi, mazi pledi, plaukti uz riteņiem utt. Vēlams izvēlēties spilgtas un optimistiskas krāsas: oranžu, dzeltenu, zilu, zaļu.

Mežāzis

Mežāži ir klasikas cienītāji. Visam viņu mājās vienmēr jābūt savās vietās. Viņi necietīs oriģinālos plauktus un nestandarta dīvānus. To krāsu shēma ir sarkana, balta un melna kombinācija.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra interjers ir spilgts un unikāls. Šī zvaigznāja cilvēki var pārveidot vecu interjeru par kaut ko pilnīgi neiedomājamu! Viņu interjerā jābūt krāsām: haki, zila, oranža, violeta. Viņu istaba tiks dekorēta ar oriģināliem interjera priekšmetiem.

Zivis

Zivju interjers ir vairāku stilu, kultūru un laiku sajaukums. Viņu istabā varat atrast visu, ko vēlaties! Viņiem dažreiz vajadzētu nodzēst savu aizraušanos ar figūriņu un suvenīru kolekcionēšanu. Viņu interjerā jāiekļauj pasteļtoņi un klasiskas mēbeles.

Dalieties komentāros, vai sakrīt ar jūsu mājas iekārtojumu? Visticamāk, ka jūsu mājas interjera iekārtojums atbilst jūsu Mēness zīmei nevis Saules zīmei, jo parasti Mēness ir tā planēta, kas nosaka mājas iekārtojumu un kārtību ģimenē, it īpaši sievietēm. Piemēram, jā jūsu natālajā kartē Mēness atrodas Ūdensvīrā, jūsu mājas interjers būs iekārtots piedomājot par mūsdienīgiem gadžetiem, kas atvieglo dzīvi.

Leave a Comment