Pārsteidzoši iemesli, kāpēc vīrieši atsakās no seksa

 

RSNF10WOMA-682_729576a

1. Viņam nav noskaņojuma

Ja gribat, lai Jūsu partneris Jums nekad neatsaka, Jums tomēr laikam nāksies iegādāties vibratoru, jo cilvēka garastāvoklis mēdz būt mainīgs un reizēm tas ir tāds, ka vīrietim vienkārši nevelk uz mīlēšanos. Par iemeslu tam var kalpot jebkas – nopietna saruna ar direktoru, drauga Sli**ba vai mīļākās futbola komandas zaudējums, bet tam noteikti nav nekāda sakara ar Jums! Reizēm vienkārši gadās dienas, kad partnerim vairāk ir vajadzīgs Jūsu morālais atbalsts, tāpēc nemaz nevajadzētu censties viņu kaut kādā veidā iekārdināt vai savaldzināt!

 

2. Viņš ir noguris

Reizēm vienīgā vēlēšanās pēc smagas darbadienas ir miegs, un pat viņa mīļotās izskats kādā seksuālā kleitā ar dziļu dekoltē nespēs pamudināt vīrieti uz citām domām, un par to nevajadzētu apvainoties, jo arī Jums taču gadās tādas dienas, kad esat bezgala nogurusi un vienīgais, kas nodarbina Jūsu prātu – domas par izgulēšanos, tāpēc iztiksim bez liekas histērijas!

 

3. Viņu rīt gaida smaga diena

Vēl viens iespējamais iemesls, arī saistīts ar darbu, varētu būt tas, ka viņam priekšā stāv gara un smaga darba diena. No tādas situācijas ir divas izejas – novērsties no domām par darbu ar seksa, televizora vai datora palīdzību, vai arī tomēr, iegremdējoties darba lietās līdz ausīm, gatavoties smagajai dienai. Tas, ko vīrietis izvēlas, ir atkarīgs no viņa rakstura – ja Jūsu vīrietim sekss nav labākais veids, kā novērsties no problēmām, tad tas ir jāpieņem, un nekas traks taču nenotiks, ja vienu dienu pacietīsieties!

 

Lasi vēl: Ko darīt, ja vīrietis negrib bērnu

 

4. Viņš ir ļoti aizņemts

Šis iemesls ir nedaudz līdzīgs pirmajam, atšķirība ir tajā, ka šoreiz vīrietis grib, bet nevar, jo ir aizņemts ar kaut kādām steidzamām lietām, piemēram, darba. Nevar – tas noteikti tā ir arī viņa izpratnē, bet sieviete domā savādāk! Tas ir jāpieņem vai arī uzmanīgi jāpiedāvā vīrietim atslābināties, sakot, ka sekss nāks tikai par labu, pretī piedāvājiet viņam savu palīdzību darba lietās!

 

5. Viņš ir lietojis alkoholu

Parasti sekss un alkohols iet kopā visai neslikti, it īpaši pašā sākumā, kad esat tikko iepazinušies, bet, kad esat viens otru iepazinuši un dzīvojat kopā ne vienu vien gadu, tad intīmas tuvības iespējamība būs vien tikai pie ļoti minimāla alkohola patēriņa, jo lielās devās tas kaitē ne tikai seksam, bet arī Vese***ai!

 

6. Viņš ir saslimis 

Jā, vīriešiem arī reizēm sāp galva, un viņi slimo, kā dēļ arī viņi var negribēt nodarboties ar seksu. Protams, ka tā var šķist diezgan prasta atruna, taču vai tad mēs pašas tā nedarām?! Lai gan, ja vīrietim galva sāk sāpēt regulāri, tad gan vajadzētu aizdomāties, vai tas nav kas cits!

 

7. Viņš pašapmierinās 

Šeit jau mēs pārejam pie nopietnāka iemesla, kas drīzāk ir vairāk subjektīvs nekā objektīvs. Diemžēl ir tāds vīriešu tips, kuri nespēj tik vaļā no ieraduma, kas radies vēl pusaudžu vecumā – masturbācija, kurai par iemeslu var kalpot vienkārši slinkums. Lielākajai daļai vīriešu sekss ir tikai mehānisks process baudas iegūšanai, šie vīrieši domā – kāpēc gan iespringt uz partneri un mēģināt sagādāt vairāk baudas viņai, ja var vienkārši pašapmierināties?! Tam visam, protams, ir psiholoģisks iemesls un izlabot to ir diezgan grūti! Otrs iemesls varētu būt tas, ka viņš nespēj Jūs apmierināt, jo psiholoģiski vājš vīrietis reizēm var padoties, bet, tā kā seksu tāpat gribas, viņš nonāk līdz masturbācijai! Par šo tēmu abiem partneriem ir jārunā, jo ir būtiski ieklausīties vienam otrā, atbalstīt, bet, ja arī tad nekas nemainās, jāķeras klāt radikālākām darbībām!

 

8. Viņš ir zaudējis interesi par seksuālo dzīvi

Jā, reizēm gadās arī tā, ka vīrietis vienkārši zaudē interesi par pašu procesu, kam par iemeslu var būt garīgais vai fiziskais izsīkums un virkne neveiksmju intīmajā sfērā. Ja Jums jau kādu laiku nav bijis sekss, un tas arī īpaši nesolās būt, tad ir pienācis laiks šo problēmu sākt risināt – parunājiet ar savu vīrieti, noskaidrojiet, kas nav kārtībā, kas viņu uztrauc un kā viņš redz izeju no šīs situācijas, iespējams, Jums pat varētu nākties apmeklēt kādu speciālistu, bet būtiskākais ir tas, ka Jums par viņu noteikti ir jācīnās, turklāt abiem kopā!

 

9. Viņa sieviete viņu vairs neuzbudina

Atceraties, kā centāties savu vīriešu dēļ attiecību sākumā?! Tagad Jūs esat pieņēmušās svarā, kosmētiku lietojat tikai tad, kad dodaties uz darbu, staigājat pa dzīvokli halātā, dušā ejat tikai no rīta  – tas viss ietekmē Jūsu attiecības! Vīrietis seksu turpina gribēt, bet ne vairs ar Jums! Viņš sāks skatīties porno vai pirkt erotiskos žurnālus, sliktākajā gadījumā – ieviesīs mīļāko! Ko darīt?! Nevajag apstāties uzreiz, kā esat ieguvušas zīmogu pasē vai vienkārši nodibinājušas kopdzīvi, jo par sevi tāpat ir jāturpina rūpēties!

 

10. Viņš vienkārši negrib

Ir arī tāds iemesls, kas pirmajā mirklī šķiet bezgala pārsteidzošs, bet varbūt Jūsu vīrietis vienkārši ir aseksuāls un viņam pati intīmākā nodarbe ir atklāta saruna, bet sekss tikai traucē platoniskajām attiecībām, viņaprāt! Ja Jums tas nav pa prātam, tad Jums priekšā varētu būt nopietna cīņa, lai Jūsu savienība kļūtu pilnvērtīga, galvenais – iztikt bez liekām emocijām un abpusējiem apvainojumiem!

Leave a Comment